Dena,nadam se da ce sad to sto prije bit bolje!
A da probas s cepicima za usi? Mislim,cut ces malog kad se probudi za jest,ali to cmakanje neces. Ako te to budi.
ja bogu hvala nemam problema sa zvukovima
uz njih dvojicu sam naučila ignorirat sve osim jakog plača
jer uvik se netko meškolji, cijuče, ustaje u wc piškitćukakitću....s djecom nikad mir i tišina
ako ne naučiš ignorirat zvukove, prošvikaš...
ja sam happy što ju čujem po noći kad plače, koliko sam s godinama "oglušila" na bilokakve noćne "alarme"
a muž jadan svaki šuš čuje, onda se ujutro probudi lud umoran da oka nije sklopio pokora!
žena-majka-carica:)
Ja sam danas bila u bolnici, zrezali su mi divlje meso sa sava i pokrpali me natrag. Nadam se da ce sad zarasti. Kad sam krocila u bolnicu pocelo ni je srce nabijati, a dok sam izasla iz lifta na ginekologiji zeludac mi se okrenuo, suze na oci.. u trenutku mi se sve vratilo…nisam mislila da ce me tako pogoditi😐😐
držimo fige da je to TO, da si napokon gotova s tom ranom, koliko te je izmrcvarila bzvz...
a za sjećanja, da, čovjek to gurne duboko u sebe pa onda kad tako ti netko/nešto izvuče stare slike na oči, suze same krenu. Normalno je to, napatili ste se, ne može to čovik zaboravit skroz - nikad. Srećom sve je iza vas <3
žena-majka-carica:)
Hvala cure ❤ I ja se nadam da je gotovo...
A jel normalno da to radi po noci? Jesu i vase bebe cmulile ruke u snu? Mozda bih uspjela ignorirati da znam da je sve u redu🤔
url=https://lilypie.com]
Dena moja to radi stalno, lijevu ruku cica a desnom navlaci uho stalno! Dođe mi da ju zavežem jer je uho vec unakazila
Nama je dan katastrofa,nisam se ni stigla javit....muci je probava cijeli dan kad prdne je dobro,krepana sam sad sam je okupala pa se malo smirila😥😥
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Dena, nadam se da ce ti sad napokon zarast kako treba! Mogu mislit kako te sve.pogodilo…
P sutra ima 6 tjedana. Ili nije imao skok sa 6 tj ili ga ja uopce nisam osjetila…ili ce ga tek ima
Sta nam vec djeca imaju 6 tjedana???A joj novi skok😲
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Marijana mi uvijek idemo autom pa neznam. Tvoj muz je hr ili de? Kako pricate sa B?
Ja sam danas bila u bolnici, zrezali su mi divlje meso sa sava i pokrpali me natrag. Nadam se da ce sad zarasti. Kad sam krocila u bolnicu pocelo ni je srce nabijati, a dok sam izasla iz lifta na ginekologiji zeludac mi se okrenuo, suze na oci.. u trenutku mi se sve vratilo…nisam mislila da ce me tako pogoditi😐😐
Dena nadam se sa ce ti napokon ta rana zarasti... kolko se jadna vec vuces s tim... uzas!
MM je rodjen ovdje ali je nas, i Hrvat je i Njemac 😊 prica hrvatski jako dobro ali sa zagorskim dijalektom. S B pricam ja hrvatski a on je sad neki dan poceo na njemacki.
Evo smislili smo se bas da bismo mogli za Bozic u HR. No povratna karta po osobi oko 300€ pkus kofer plus kolica... Dena koliko vama traje put doma? Svako kolko stajete? Ja B dojim cca svako 2h pa bi nam se 9h voznje pretvirilo u 12/13h s dojenjem, podrigivanjem... uffff ne mogu to zamisliti... ni vi niste isli jos na duzi put s V?
Bok mame..imam jedno pitanje u vezi izdojenog mlijeka..ak idem sa Milom negdje na par sati,jel joj smijem dati izdojeno mlijeko?znaci uzela bih bocicu sa sobom,pa nezz koliko sati tako smije mlijeko biti?
Pogubila sam se o cemu ste sve pisale, cijeli dan sam sto na sat.
Dena- jako mi je zao sto si morala sve ispocetka prozivljavati 😣😚Srecom, to je sve iza vas :)
Sretna- sve za Bozicni soping😁
Tepanje- tepam nekad, vecinom pricam normalno al posebnim njeznim tonom. Pa me on gleda sta ova baljezga😂
Stajanje AD - ima na rodinoj str tablica kako sta , nisam sigurna dal pise kolko moze vani al pise na sobnoj temp...ja sam zaboravila kolko...iskusne mame?
Ajde da pokrenem novu tenatiku za brbljaonicu:Mame koje dojite a koje i ne dojite...Jeste li pile ili pijete alkoholna pica/pusite sad ili ste to radile u trudnoci? U kojoj mjeri?
Sortiraj odgovore
Najstariji