Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    27. Studeni 2017. 16:15

Treca sreca, fora su kolica 😍😍😍😍
    I me, suuutraaaaa mozes sredit stan 😁 ja sam malo kupatilo sredila, stavila susit 2kosare robe, pomela, izasla u setnju s Diegom ali i Rubi pustila vani 😉
    Mi nismo jos s Diegom isli u centar niti u grad 😁
    I mi ,Sretna, izlazimo i kad puse... samo da ne puse toliko jako da me odnese 
    Dobili smo od pranonica 2tute iz.C&A-a... 
    Diega je svijez zrak osamutio 😂😂😂😂😂
    Super za setnjice, cure 😁😁

barbs
    27. Studeni 2017. 16:16

Aurora, ni ja nisam pohvatala o kojoj se terapiji radi 

• Dolores123
    27. Studeni 2017. 16:21

Kiki156

Dolores dobrodosla! Kako si, kako je prosao porod? Ne znam jesi pisala, ako jesi ja nisam vidjela…sorry! Kako se zove beba? 😊
    Bela super za shopping! Mi jos nismo isli u shopping centar, ali bas smo pricali kad bi mogli krenuti jer moramo u shopping a ne moze muz sve sam kupovati. Jel vama ovo bilo prvi put da ste isli?

Evo, dobro sam, imam samo 2 unutarnja sava i malo me pece samo.Inace porod je prosao ok, nije da je trajao neznam kolko dugo al meni se cinilo predugo i prebolno, al izgurala sam.Al da bi ponovila, ne hvala.
    Beba se zove Nina i rodena je u 37+4, malo pozurila.Dobila je zuticu tako da smo imale 2 dana produzena u bolnici.

treca_sreca
    27. Studeni 2017. 16:30

Dolores bebe rodjene prije termina obično imaju žuticu, manje ili više....meni su svi osim Tome bili žuti....i to do nekih misec dana. Doduše jedino je Mila bila pod plavim svjetlom na terapiji ali sjećam se baš da je i David bio žutokožac totalni...rođen tak ko tvoja nekih 2tj prije termina

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    27. Studeni 2017. 16:32

a glede bi li ponovile ili ne, malo koja žena bi ponovila (kad ju pitaš prvi mjesec nakon poroda)....sreća poslije se sve zaboravi tj izblijede sjećanja pa se žene opet upuste u drugu trudnoću

žena-majka-carica:)

• Dena1009
    27. Studeni 2017. 16:38

Dolores cestitke i dobro nam dosle❤
    Marijana mi uvijek idemo autom pa neznam. Tvoj muz je hr ili de? Kako pricate sa B?
    Shoping mi smo bili par puta do grada al vecinom mm vani seta sa njim jer V je dobar sve dok je vani, cim uđemo unutra je dreka, nas medo-stedo😁 i kad idemo u supermarket ide sa nama jer ga nemamo gdje ostaviti i to je jednom u tj-dva.

Ja sam danas bila u bolnici, zrezali su mi divlje meso sa sava i pokrpali me natrag. Nadam se da ce sad zarasti. Kad sam krocila u bolnicu pocelo ni je srce nabijati, a dok sam izasla iz lifta na ginekologiji zeludac mi se okrenuo, suze na oci.. u trenutku mi se sve vratilo...nisam mislila da ce me tako pogoditi😐😐 

url=https://lilypie.com]

• sretna
    27. Studeni 2017. 16:51

Dena, nadam se da ce ti sad napokon zarast kako treba! Mogu mislit kako te sve.pogodilo...
    P sutra ima 6 tjedana. Ili nije imao skok sa 6 tj ili ga ja uopce nisam osjetila...ili ce ga tek imat

Aurora1611
    27. Studeni 2017. 17:18

Cure terapija je za panične atake! Luxeta + normabel od 2 mg ! 

Maja 3
    27. Studeni 2017. 17:39

Mi u izbjeglistvu kod mojih.
    Muz popodne radi,ujutro idemo tu sobu radit,klince ostavljam baki i dedi,da mogu pomoc,i onda se vracam ovdje. Tako da sto prije zavrsimo. Hvala Bogu sto mi je muz sposoban,pa mozemo sve sami,da netrebamo jos i radnike.

Maja 3
    27. Studeni 2017. 17:42

I mi u setnji bili,dan je zbilja lijep bio,i treba to iskoristit..dok nam kisa ne pocne.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.