barbi ne znam kad cemo mi docekat spavanje😆😆😆😆😂Maslacak bebino je presladak i ima guste obrve😍
Sad se gospodicni spava,isla je presvuc jer ne voli skidanje nije rekla ni a……a blago meni ionako je petak pa ako ne bude zaspala zamisljat cu da sam na tulumu👠
Nemoj nis govorit meni je ludi dan... em je on u elemrntu em sam ae sa starom posvadila jer stalno ima neke svoje fore... poludjela sam... on cijeli dan sa sise na sisu i ona dode poslije posla i pita jel sta treba ja reko samo pridrzi malog da podrigne da odmorim ruke a ona ga drzi onal s jednom rukom a s drugom prica na tel jer joj je mob zvonio i hitno se morala javit jelte. a bitno meni pametuje nemoj ovo nemoj ono....
on nemiran grcevi ga hvatali ko da eapumisan nije djelovao dns. na kraju sam mu napravila bocicu popio je 90 ml ad jer imamo cijele dane podoja be pocetka i kraja nama je svaki dan skok😂 ugl luda sam ko siba i nadam se da ce sad odspavat da dodem k sebi...ne znam dal da ga uopce nocas stavljam na ovo zivcano mlijeko ato sam proizvela zadnja 2 sata... puna mi je kapa danas

sad gledam popis...zar se ne zove Yelin mali Fran (ili se predomislila?!)😁

Prokleti kolici! Plače i vrišti već 4 h neutješno
Treba snage za izdržati sve ovo, uf...

Je li tulum spreman......ova se baca po ramenu,bradavice mlohave kao da su ispijene,nema naznaka da ce brzo zaspat😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Prokleti kolici! Plače i vrišti već 4 h neutješno
Treba snage za izdržati sve ovo, uf…
Drz se suncokretice,jucer je moja do pola dva bila budna😥😥😥

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Pozdrav cure ! Ja sam sa Zimskih beba , termin mi je 25.12. Bozicna beba ☺️ Pratim vas tu i tamo i trebam misljenje i savjet... ugl danas mi je 35+4 - bila prvi put u trudnickoj ambulanti, uzeli bris za streptokok... i gledala me dokt na uzv ( zadnji pregled prije 2’tj) ... decko dosta dug i ima 2800 gr 😊 medjutim danas mi kaze dokt da ima viska plodne vode ! Bas sam se uplasila... poslala me da ponovo radim Guk profil u dnevnu bolnicu , prije 2 mj sam radila bio je uredan. Zbog cega se to desava, da ima vise plodne nego sto treba ?! Jela sam bas mnogo slatkisa u zadnje vrijeme... nisam dobila mnogo kg dosada - 9kg... bas sam se zabrinula i nasekirala . Moze li to stetiti bebi taj visak. Dokt kaze da nije zabrinjavajuce jer je 36 tj da je ranije bilo bi (?!) ... zbunjena sam i bit cu zahvalna na bilo kojem komentaru ili iskustvu ... ☹️☹️☹️☹️☹️
Evo mene u jutarnjoj smjeni. Digla sam se papat jer sam glaaaadna ko pas.
a baš sam nekidan rekla kak nisam gladna noću nikad....eto....nikad ne reci nikad:)
Elena, meni jedna poznanica sad nedavno imala isto tak višak kao što ti veliš....i sve prošlo okej.....a druga poznanica prije nekih 2mj je prijevremeno porođena hitno na carski - izvadili bebu, jer je imala MANJAK.
eto koliko ja znam manjak je puno gora situacija nego višak,,,,tko ima višak samo treba kontrolirat se redovno
...idem čitat sad šta ste danas pisale, 20 STRANA u 24 sata!!!! čovječe bile ste vrijedne
ja išla nadobudno u city center s njom (sama!) na black friday, bile preko 6 sati, jesam se satralaaaaa
pola vremena smo proveli u prostoriji za bebe, mijenjajuć pelene, dojeći i nosajući ju da zaspe katastrofa!
i naravno niš nisam sebi kupila, nego samo njoj tonu haljina i pizdarija
a sebi još nemam haljinu za pir koji je za manje od 2 tjedna
Ludilo!

žena-majka-carica:)
Evo probudio se, upisan do grla i gladan. Presvukla ga i sad jede. Nadam se da sad ide dalje spavati! 😂😅
Sanjchi kako je medenaaa 😍😍 a oni tako u pocetku svi imaju stisnute sakice ali ih s vremenom moraju poceti opustati. Mozes je lagano maziti s vanjske strane sakice i noj joj davati da ti stisce prst ili nekom drugom. To se starci tope kao vidi kako cvrsto primi, a to se zapravo s bebama ne smije raditi. Stavljala je Treca sreca bas neki link o tome. Ili joj mozes ti lagano otvsrari sakicu i tako je poticati da je sto vise otvara - to mi je pedica rekla.
potpis na sve podcrtano...
moji svekiji to rade kad ju dođu vidjet (pa ja ispaljujem, ali šutim jer ispada da im stalno sve prigovaram, moram neke stvari i pregrist....ali to nikako nije dobro! bebi treba što više opuštat šakicu da nije tak u grču, da joj se omogući daljnji uredan razvoj motorike)

žena-majka-carica:)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji