Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    27. Studeni 2017. 14:01

Bela, idi s njom vani! 😊 Mi smo staaaalno vani... bitno da ne puse ona teska buretina, da nema vlage i kise i mi smo vani.. evo sad smo vani 

barbs
    27. Studeni 2017. 14:04

Kiki156

Ps. Bela oprezno s rulavicama. Nama kad je bila patronazna vidjela je da imamo one rukavice da se mali ne grebe pa nas je upozorila da mu to ne stavljamo jer on to lako moze skinuti i staviti u usta sto je jako opasno, tako da mi nikakve rukavice ne koristimo. Pogotovo ne po noci kad svi spavamo.

Potpisujem! i nama su isto rekli...

barbs
    27. Studeni 2017. 14:08

Violeta, preslatki je 😍😍😍 a nema ljepse stvari nego se priljepit mamici... to i Diego radi 

Kiki156
    27. Studeni 2017. 14:43

Evo mi iz setnje!
    Violeta bas je sladak Leon! 😁
    Mi ne idemo jedino ako je kisa i kad je hladno i oblacno, cim proviri malo sunca eto nas vani! 🌞

• sretna
    27. Studeni 2017. 14:48

Mi idemo i kad je oblacno van. Glavno da nema magle i da ne puse jako. Po kisi ne idemo jer mrzim kisu, makar imam kisnu navlaku za kolica

Suncokretica
    27. Studeni 2017. 14:52

Dena, koliko AD a je tvoj V jeo s 2 mjeseca?
    Samo da okvirno vidim i usporedim...
    Moja sada jede 7 puta dnevno po 100-115 ml. Više jede po danu svakih 2,5-3 h a po noći ima jedno hranjenje do jutra pa mi je bolje da preko dana jede više puta.

Maja 3
    27. Studeni 2017. 14:59

Belle84

Maslacaktepa li joj tko iz njene blize okoline kad joj se obraca? Isto tako dijete zna reagirati tepanjem kad dobije mladjeg/brata ili seku kao pokusaj da zadrzi vasu paznju i njeznost. Vrlo je bitno ne poticati dalje tepanje i na svaki njen ‘jaba’ ispraviti na ‘žaba’ ali ne na strog nacin nego njeznim tonom i kroz igru. Do 4.god se tolerira krivi izgovor tih glasova koje si nabrojala, a do 5.god glas R. Tako sa mislim da nemas brige

Ma ne tepa joj nitko,mozda je jedino cula kog da tepa malom,jer nemogu ja ljudima odredjivat kako pricaju-ovi sto u babinje dolaze,i ako nekog negdje sretnemo. I ispravljamo ju,kazem ja njoj ž žaba,a ona ponavlja ž jaba. Mislim da me sad i lagano zajebava s tim.

Maja 3
    27. Studeni 2017. 15:01

Violeta,leon je mamin mazac! Presladak je mis mali. Uci se navijat za hajduk?

Maja 3
    27. Studeni 2017. 15:03

Dolores dobrodosli!

Aurora1611
    27. Studeni 2017. 15:03

Cure koji AD koristite uopce? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.