Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijana12345
    25. Studeni 2017. 06:48

Kiki156

Prijavljujem dobru noc! Zaspao u 21, probudio se za jesti u 4:30. Sad je posisao obje i eno ga opet spava! Vec smo bili muz i ja u strahu sto opet ide rano spavati jer je tako isao i jucer pa je nocario i bio budan od 1. Ovo danas je odlicno!
    Pece me savjest sto idem kod kozmeticarke danas. Stalno mi je u glavi "kako ces tako malu bebu ostavit samu tako dugo". Pojest cu se 😢

Blago tebi... ja od 4 opet ne spavam. Spavao je od 12-3 pa do 4 sisanje i uspavljivanje. Odonda plac u snu, pa izgubi dudu pa place, pa prdne i prestrasi se pa oprt plac.... 😩😩😩😩😩 fakat sam vec na izmaku snaga tako svaku noc...

• Barbi13
    25. Studeni 2017. 06:50

Dobro jutro cure,od sest smo na sisi,a jeb....sve mi mljeko probilo potkosulju,pidjamu sva sam mokra,nadam se da cemo bar pola sata jos odspavat😴😴😴

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• sretna
    25. Studeni 2017. 07:10

Barbi13

Dobro jutro cure,od sest smo na sisi,a jeb….sve mi mljeko probilo potkosulju,pidjamu sva sam mokra,nadam se da cemo bar pola sata jos odspavat😴😴😴

Zasto ne nosis jastucice?

Maja 3
    25. Studeni 2017. 08:56

Jutro cure! Evo ☕ na stolu vec,moji pacici nahranjeni,sad samo da budu jos tolko dobri da ju u miru popijem

Kiki156
    25. Studeni 2017. 09:01

Dobri jutro! ☕️ Moje mace papa, spavali smo jos do 7:30! 😃 Iscijedila sam 200ml mlijeka, to ce valjda biti dosta dok me nema. Pile moje ❤️

MY_life <3
    25. Studeni 2017. 09:29

Cure hvala na potpori nisam se stigla javiti jer sad nakon mozganja kako, lad i koliko dojiti moram mozgati oko Ad-a pa skupljam savjete okolo....
    Narastao je samo 1,5 cm al glava mu je narasla 2 cm tako da je i teorija da je otislo u visinu isto pobijena  al eto nekako sam se pomirila s tim samk me sad pere osjecaj da mu vise nisam potribna tj da sa bocicom moze bit sa svakim (znam glupa sam al eto) 
    On evo jos spava sinoc od 9 ipo sa dva bidenja prvo je bilo u 3 ipo cika i onda u 7 ipo cika i ad...samo nel on meni napreduje a druge cu ja stvari valjda rijesiti sebi u glavi 

Bela
    25. Studeni 2017. 09:30

Kiki156

Prijavljujem dobru noc! Zaspao u 21, probudio se za jesti u 4:30. Sad je posisao obje i eno ga opet spava! Vec smo bili muz i ja u strahu sto opet ide rano spavati jer je tako isao i jucer pa je nocario i bio budan od 1. Ovo danas je odlicno!
    Pece me savjest sto idem kod kozmeticarke danas. Stalno mi je u glavi "kako ces tako malu bebu ostavit samu tako dugo". Pojest cu se 😢

I mi smo od 21:30 do 4 potegnuli, i poslije do 7

Bela
    25. Studeni 2017. 09:35

Buba mara i ja se stalno mozgam da li mi curka dovoljno jede...od pocetka smo krenuli sa ad uz ciku i sad me uvijek kopka da li joj je dovoljno..
    Isto zadovoljna beba, vesela, spava duze ali bas ne mozes znati...ja se izvazem na digitalnoj vagi, onda uzmem nju da vidim da li je sta dobila...
    Dajes joj cicu i dalje?

• Barbi13
    25. Studeni 2017. 09:43

sretna

Barbi13

Dobro jutro cure,od sest smo na sisi,a jeb….sve mi mljeko probilo potkosulju,pidjamu sva sam mokra,nadam se da cemo bar pola sata jos odspavat😴😴😴

Zasto ne nosis jastucice?

Stavim jastucice i pelenom pamucnom zastitim i opet probije ne znam vise sta da radim,koje jastucice ti nosis?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

MY_life <3
    25. Studeni 2017. 09:53

Bela, ne odustajem od cike, prvo nju obavezno pa makar i da se pomazi malo i popapa sto ima pa tek onda bocica, a npr nocas je samo ciku papa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.