Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    24. Studeni 2017. 20:01

S obzirom da sam ja na kraju pisala popis na bebama evo sad sam ga ažurirala ovdje, ispričavam se mamama koje su rodile nakon mene ako sam fulala koji datum ili nešto...malo mi je kasnije bilo teže pratiti....Barbs nadam se da se ne ljutiš za ovo uletanje, prepuštam ti vođenje evidencije, ubile me ove bebe  
    Inače, skočite tu i tamo na drugi forum, dajte podršku Maci i Kleaivi, možemo i baciti okladu koja će prva. Ne znam jedino što je s LadyN, ona se nije javila ili mi je promaklo. 

• Barbi13
    24. Studeni 2017. 20:03

Dena1009

Barbi tu na klokanici je svaku noc tulum😅
    Barbs plave pampers? Mi koristimo zute i puno su bolje i vece, zute koristi 3, a plave 3 su premale.

Hahahahhaa....neumorne smo😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    24. Studeni 2017. 20:12

Marijana - ček ti si stavila i sliku onih lustera, to je sve kod tebe doma, ajme izgleda predobro! 
    Sanjchi - bravo za kile,ajme kako padaju... ja još bježim od vage. Nemam snage za istinu. Škembica je tu. 
    E, Sanjchi koliko se ja sjećam ti imaš malu ručnu aventovu izdajalicu? Ja sam se  počela izdajati, koliko ti cca.vremena treba za jednu dojku? Meni djeluje ko cijela vječnost?! 

Marijana12345
    24. Studeni 2017. 20:45

Hedgehog vjerovala ili ne te lustere je izabirao moj muz... a ja se s odusevljenjem slozila 😊 iz Lesnine tj ovdje u DE se zove XXXL

• sretna
    24. Studeni 2017. 20:49

Marijana

Hedgehog vjerovala ili ne te lustere je izabirao moj muz… a ja se s odusevljenjem slozila 😊 iz Lesnine tj ovdje u DE se zove XXXL

Bas sam htjela rec da sam ih svojevremeno vidjela u lesnini 😄 i kos nas se zove xxxl lesnina

24. Studeni 2017. 21:13

Barbi13

mamisita27

barbi ne znam kad cemo mi docekat spavanje😆😆😆😆😂Maslacak bebino je presladak i ima guste obrve😍

Sad se gospodicni spava,isla je presvuc jer ne voli skidanje nije rekla ni a……a blago meni ionako je petak pa ako ne bude zaspala zamisljat cu da sam na tulumu👠

Nemoj nis govorit meni je ludi dan... em je on u elemrntu em sam ae sa starom posvadila jer stalno ima neke svoje fore... poludjela sam... on cijeli dan sa sise na sisu i ona dode poslije posla i pita jel sta treba ja reko samo pridrzi malog da podrigne da odmorim ruke a ona ga drzi onal s jednom rukom a s drugom prica na tel jer joj je mob zvonio i hitno se morala javit jelte. a bitno meni pametuje  nemoj ovo nemoj ono....
    on nemiran grcevi ga hvatali ko da eapumisan nije djelovao dns. na kraju sam mu napravila bocicu popio je 90 ml ad jer imamo cijele dane podoja be pocetka i kraja nama je svaki dan skok😂 ugl luda sam ko siba i nadam se da ce sad odspavat da dodem k sebi...ne znam dal da ga uopce nocas stavljam na ovo zivcano mlijeko ato sam proizvela zadnja 2 sata... puna mi je kapa danas

24. Studeni 2017. 21:56

sad gledam popis...zar se ne zove Yelin mali Fran (ili se predomislila?!)😁

Suncokretica
    24. Studeni 2017. 22:49

Prokleti kolici! Plače i vrišti već 4 h neutješno 
    Treba snage za izdržati sve ovo, uf...

• Barbi13
    24. Studeni 2017. 22:52

Je li tulum spreman......ova se baca po ramenu,bradavice mlohave kao da su ispijene,nema naznaka da ce brzo zaspat😂😂😂😂

Leptirica.com

• Barbi13
    24. Studeni 2017. 23:01

Suncokretica

Prokleti kolici! Plače i vrišti već 4 h neutješno
    Treba snage za izdržati sve ovo, uf…

Drz se suncokretice,jucer je moja do pola dva bila budna😥😥😥

Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.