Violeta super vam je kutak, sad si me sjetila da moram kupiti i tepih.
Maslacak bas je slatkis😍 Kako se zove?
Jel i danas papal kasicu? Samo jednu vrstu mu za pocetak dajes ili? Ima to neki recept ili samo skuhas i propasiras?
url=https://lilypie.com]
Ja kasice nikad nisam miksala, uvijek samo vilicom gnjecila da se od pocetka navikava na grublju teksturu. Isto nikad nisam kuhala voce vec davala svjeze
Curke vec dugo zelim pitati, al vjerojatno cu ispasti luđakinja....
Jel vam dođe kad da izađete na ulicu i vicete kolko volite svoje malo zlato? Meni nekad dođe da se izderem iz petnih zila kolko ga obozavam, pa mi suze krenu, pa buljim u njega dok spava, pa opet placem jer je moj....neznam jel to zbog svega sto smo prosli ili me peru jos hormoni ili sam jednostavno prolupala....🤔
url=https://lilypie.com]
Curke vec dugo zelim pitati, al vjerojatno cu ispasti luđakinja….
Jel vam dođe kad da izađete na ulicu i vicete kolko volite svoje malo zlato? Meni nekad dođe da se izderem iz petnih zila kolko ga obozavam, pa mi suze krenu, pa buljim u njega dok spava, pa opet placem jer je moj….neznam jel to zbog svega sto smo prosli ili me peru jos hormoni ili sam jednostavno prolupala….🤔
Meni ne, ali ga grlim, ljubim i stalno mu pricam koliko ga volim. Moguce da ti je zbog svega sto ste prosli, neka, samo ti reci da ga obozavas na sav glas, dobro nemoj bas na ulici vristat, izderi se u kuci 😂😂 Lijepo je to, ipak su bebe nase najvece ljubavi, radosti, ma sve ❣❣❣❣❣❣
Curke vec dugo zelim pitati, al vjerojatno cu ispasti luđakinja….
Jel vam dođe kad da izađete na ulicu i vicete kolko volite svoje malo zlato? Meni nekad dođe da se izderem iz petnih zila kolko ga obozavam, pa mi suze krenu, pa buljim u njega dok spava, pa opet placem jer je moj….neznam jel to zbog svega sto smo prosli ili me peru jos hormoni ili sam jednostavno prolupala….🤔
Hahhaaha,slatko 😊 ali ne. Vjerojatno zato jer imam posla preko glave uz starijeg i kucanskih obaveza pa ne stignem razmisljat takoni tome. Cak sam skuzila da sam P manje posvecena nego sam bila L. Jbg, sad i stariji trazi svoje,pa ga vozi u i iz vrtica pa na trening 4x tjedno pa se igraj s njim itd itd
Violetasuper vam je kutak, sad si me sjetila da moram kupiti i tepih.
Maslacak bas je slatkis😍 Kako se zove?
Jel i danas papal kasicu? Samo jednu vrstu mu za pocetak dajes ili? Ima to neki recept ili samo skuhas i propasiras?
Zove se Luka. I da. Svaki dan cemo sad kasice njupat. Jos sutra jabuku,a onda cemo kruske probat.
Ja skuham jer je voce iz skrinje,uz dodatak malo petit keksa,i zasad jos miksam.
Ja njih isto stalno drepam,ljubim,gnjavim...mali vise naje...jer mi nemoze jos zbrisat,a mala kad sam dosadna ode
Dena, slaaaatkooo 😍😍😍😍 ali ne dodje mi.. 🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄 Ali ga stalno grlim i ljubim i mazim
Sanjchi, suuuupeeeerrr 😍😍😍😍
Violeta, super kutak 😍😍😍😍 i mi.moramo tepih kupiti
Maslacak i Violeta, preslatkeeee bebeeee 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Violetta, mozda je stvarni odbijao cicu iz protesta!!!
Barbi, ahhhh joooojjjj.... bas ne volim kad ti daju nadu da ces uspjeti odmorit.. kad oni, laaaaznaaaa nada!!! Jesi ti pisala za stariju da ti
*da ti ne pomaze??!
Mamasita, neka si odbila!!! 😊 ima vremena kad ce doci...
Diego je od 10h ujutro do aada spavao 40min sve skupa...
I me, super za kucanski posao! i za pilule
a kad svrki dolazi??
Ja sam danas oprala njegovu robicu, sredila kupatilo, usisala... isla u setnjicu s frendicom i etoooo pala noc... Napokon se tus
Sortiraj odgovore
Najstariji