Ej mame!
Ja sam sad oribala cijelu kucu uzduz i popreko da kad dodje svekrva vidi da mozes imat cistu kucu uz muza, dijete, psa i macku! 😂😂😂
Joj sutra ujutro kad joj pocnem tulit sa usisavacem 😂😂😂( inace kod nje je kaos, jadna ne stigne spremit iako je vikendima slobodna i radi preko tjedna do 3) 😥
Bravoooo... a to ti ja takva zena i moja jadnaaa nista ne stigne i uvijekkk joj sve prljavo i neuredno bljak! A radno vrijeme ima kao i tvoja. A nije ni to izgovor i ja sam radila pa sam sve stizala ☺
Kiki kad sam dosla po njega nije me htio ni pogledat, meni je bilo malo cudno ali nisam tome pridavala pozornosti ali danas vrtim film i bome mi je dao jasne znakove.
Marijana fora lampa ☺
Pijem kavu😊👏👏👏 ona spava…rucak je skuhan jos prije 12, bile smo u selu😆 isle u setnju …sad odmaramo…i ja i ona….
Za sutra nam se najavio tu jedan susjed/kolega s posla od mm…ako primamo goste…i sad neznam sta da kazem. Mislin on dode sam, al ono…mada, dobro se osjecam..pa cu rec dragom nek mu kaze da dode. Kad odemo na more on nam obilazi peseke, kad je u plodinama nesto sto su zelim, on rezervira to jer mu je zena (il ko vec) sefica tamo pa sacuva….tak je i psica sveznalicu on isao uzet. Zvao me da nema s rozim usima i sta da radi, pa rekoh uzmite s plavim. I onda mu je popodne zena javila da su stigli s rozim usima pa je isao mjenjat i donesao ga je kad je dosao s posla…a ja ga zvala samo da nek rezervira i popodne bi mi frendica osla po njega…, glupo mi odbit i rec: nemozete doc😌 tako da eto…i kod nas pocinje sezona babinja😅 (valjda nece rec drugima da je bio tak rano, da se ne najave odma i drugi😂😂)
Ja sam danas odbila babinje. Iz razloga sta mi u ned najvjerojatnije dolaze moje cure a ovo bi bilo u sub . I previse mi je.Meni su svi navalili ko da je smak svijeta i ak tak nastave do Bozica ce svi uzi i siro vidit malog. a ja jedva na wc stignem i zelim uvalit malog muzu malo zs vik da napravim neke stvari i odspavam a ne da malo eng sta imam potrosim na goste i kasnije budem uzas. A mali il je dobar pa spava sta mi je propusteno vrijeme da i ja spavam il nes napravim po kuci ili ga moram dojit za sta idem u sobu.
Popodnevni san za ljepotu
Ajme kako ljepo pajki,mamisita nacekat cemo se da nam ovako bebe spavaju😂😂😂😂
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
☺☺☺
Violeta,ajme kako je Leon velikma pravi bebac.....je li to baby gim?
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Mamisita tako i treba samo kako tebi i bebi odgovara a ostale ko ih sljivi. Kod nas nema za sada babinja, smirenje hehe ☺
Maslacak aa kako se izvalio 😍😍😍 natpis je mrak
☺☺☺
Violeta,ajme kako je Leon velikma pravi bebac…..je li to baby gim?
Da svi se cude kako je velikiii ☺
Je baby gym evo cijela slika, to je njegov kutak, jos sam mu stavila medeke i igracke sve okolo.
Sortiraj odgovore
Najstariji