Treca i Kiki kod nas obrnuto, spava po danu 15-20min, a nakon setnje zna produziti jos sat-dva, s tim da vecinom setnju prespava.
Jel i vama nakon krvarenja iscjedak sluzav? Ja sam prestala krvariti i dobila prvu mengu i nakon menge izlazi neka sluz prozirna. I ponekad imam osjecaj tuposti u donjem dijelu trbuha. Ginicka je rekla da je to normalno al ja vise nisam sigurna dal je ona normalna 😥😥

url=https://lilypie.com]
Dena i ja sam se pogubila u krvarenjima vise
Prvo sam krvarila malo vise od 40 dana, nakon toga tjedan dana nista i onda menga evo vec dva tjedna da nadoknadim onih 9 mj hahaha

Kod nas sinoć luda noć. Neutješno plače, ja ju nosim, jedva gledam, hranim, mijenjam pelenu, mazim i nikako se smiriti.
Plače ona, plačem i ja skupa s njom jer više ne znam što napraviti . Tako je to trajalo do pola noći dok se nije pokakala i onda mir i zaspala.
Iscrpljena sam već od tih grčeva i nošenja dan i noć
Nit jedem nit spavam. Ni na wc ne mogu na miru a sama sam doma cijeli dan do navečer dok muž ne dođe s posla.
Evo i jutros grčevi i plače al se barem smiri na meni. Mislim da ću poludit dok prođu 3 mjeseca, ako i tada prođu, najgore mi ju jadnu gledati kako se muči cijeli dan i noć

Dena,neznam sto bi ti za iscjedak rekla,to je prva menstruacija nakon trudnoce tako da je sve moguce i normalno.
Suncokretice,sto vi koristite za grceve?

Mamisita😂😂😂 da usavrsim pricu
Treca, uvalit s vrata😂😂😂😂 tak ja svom kad dode doma😅
Kiki, mislim da svuda ide pogorsanje vremena?😕😣😣
Suncokretica ufff…jeste vi one kojoj nista ne pomaze?
Barbi…babinje…rano vi to pustate u kucu😳 meni je jucer bila ona zena za ciscenje (bjen svekar je mm krsni kum) i pitala je jel nam vec tko bio (u smislu mi bismo dosli) a ja sam lijepo fino rekla da smo se dogovorili mm i ja da prije 13.12. ne primamo goste (tad nam babinje zavrsava-imam tad pregled kod ginics) a ona: a ljudi su nestroljivi, i Bozic ide…i Sv. Nikola…a ja onak: a dobro, i proc ce Bozic..radi mene i radi nje nebi nikog prije…
Dobro smo i izdrzali mjesec dana bez ikoga,htjeli su oni puno prije doc al sam ja rekla prvih mjesec dana nikoga blizu

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Treca sreca ajmeee ne mogu se zamislit u 21godini s djetetom 🤤🤤🤤 svaka cast, super si ti sve izgurala, definitivno si zena, majka, kraljica 🤗🤗 Ja i danas sam sretna jer nisam postala mlada mama i oduvijek mi je bila zelja do 30og rodendana dobiti djete, i jesmo oko godinu dana se trudili i stigo je misic nas 😍😍😍😍 Oduvijek sam ja bila odgovornija nego za svoje godine ali htjela sam uzivati i proci zivot..naravno i sad kad imam djete planiram isto ici svagdje i izivati i zivjeti zivot zato jedva cekam toplo vrijeme..bas je muz rekao cim dode proljece Leon i ja cemo stalno bit na putu ☺ Inace sam tip koji ne moze bit stalno doma pa ovo sto sam vecinu u kuci od 8mj trudnoce za mene je komaaa. Jedva cekam proljece, kavice, setnje, priroda 😎😎😎 to ce bit najljepse proljece, prvo proljece sa malim vragolanom 😍😍
I da Treca jos ds ti kazem, od kad Leon spava sa mnom u krevetu ja se naspavam. Navecer ga stavim u krevetic i nakon prvog budenja ide kod mene u krevet, ne previjam ga do jutra a sisu mu samo uvalim onak u polu snu, i ja se ustajem ujutro odmorna ajmee a i on bolje spava i nema onog budenja od 2h tokom noci, sad svaku noc spava bez plakanja i gledanja i igranja. Sisa i pava. Jedinaaaa mana je sto muz pobjegne kad mali dode, on se boji da ne ode na njega, a krevet nam je ogromannn..ali dobro, nisam bas bila za ovu situaciju, ali kad se naspavam, onda jesam. Bolje da sam ja odmorna i beba nego da se patimo. Vec ce se muz vratit za stalno u krevet hehe

Kod nas sinoć luda noć. Neutješno plače, ja ju nosim, jedva gledam, hranim, mijenjam pelenu, mazim i nikako se smiriti.
Plače ona, plačem i ja skupa s njom jer više ne znam što napraviti. Tako je to trajalo do pola noći dok se nije pokakala i onda mir i zaspala.
Iscrpljena sam već od tih grčeva i nošenja dan i noć
Nit jedem nit spavam. Ni na wc ne mogu na miru a sama sam doma cijeli dan do navečer dok muž ne dođe s posla.
Evo i jutros grčevi i plače al se barem smiri na meni. Mislim da ću poludit dok prođu 3 mjeseca, ako i tada prođu, najgore mi ju jadnu gledati kako se muči cijeli dan i noć
Suncokretice,nije lako znam.Jucer mi je bila patronazna i rekla mi da su najaci grcevi u sestom tjednu a vidim da vi i jeste u sestom,nama su pomogle espumisan kapi probajte i vi

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji