HAHAHAHAHA JESTE LUDEEE
ja se isto moram obrijati… danas cu…
e cure dobik
la sam meeeeenguuu
Sad cekam frendicu da dodje do mene i idemo u seeeetnju…
Ajme sta vec a jeb…..
daaa
Marijana, ah joooojjj Groznoooo....
Evo da vam se i mi javimo.... 19.11. U 8 u jutro sam rodila Neru, bila je 4220g i 53cm duga... Nakon 11sati pod dripom i turbo trudovima zavrsili smo ns carskom rezu u spinalnoj anasteziji... Danas idemo kuci 😁😁 osoblje je stvarno super bilo nemam nikakvih zamjerki osim sto su me ranije mogli poslati na carski rez... Da muz nije bio uz mene ne zanima bi li mogla izdrzat tu agoniju...
Nemojte se ljutiti preaktivni ste da vas pohvatam... Vidim da bebice napreduju i nek samo tako nastave 😘😘
Mamisita nista😊
E a kak znam da je vrijeme za vece pelene? Za sad smo na jedinici, od 3-5 kg, a dvojka jr od 3-6 kg..jos do kraja potrosim pack sta imam jedinice pa cu na dvojku…
Vece pelene, pa mi smo na 3 vec dosta dugo. Imao je prosli tjedan 5i300kn.
Leon je sinoc oko 22:15h zaspao i do 04:20 je spavao, onda je bio budan do 05:15h i spavao do 10:30h uz jedno sisanje... bas sam se lijepo odmorila. I danas super sisa sve po starom, pa me muz zeza jesmo se sin i ja pomirili, jel mi oprostio sto sam ga ostavila hehe. Sad opet spava ☺
Luce cestitam 😘😘😍😍😍😍😍
I da preaktivne smo, nismo bile tako na pocetku hehe
Ej mame!
Ja sam sad oribala cijelu kucu uzduz i popreko da kad dodje svekrva vidi da mozes imat cistu kucu uz muza, dijete, psa i macku! 😂😂😂
Joj sutra ujutro kad joj pocnem tulit sa usisavacem 😂😂😂( inace kod nje je kaos, jadna ne stigne spremit iako je vikendima slobodna i radi preko tjedna do 3) 😥
Belle opet cu reci ti ko manekenka neka! I u trudnoci i sad poslije poroda! Svaka cast!
Ja sam mrsavija nego sam zatrudnila al sam si sva neka ispijena i mlohava. 😥
HAHAHAHAHA JESTE LUDEEE
ja se isto moram obrijati… danas cu…
e cure dobik
la sam meeeeenguuu
Sad cekam frendicu da dodje do mene i idemo u seeeetnju…
Dosla teta! 😥
Uf!
Ja sam danas popila prvu tabletu ( kontracepciju) a posto je poju svaki dan bez pauze necu dobit mengu jos mjesecima 😆😂
Joj maslacak i ja bi kadu!
Mi imamo tus samo. Pa je kod mene brzinsko tusiranje. Al neki dan sam potrosila cijeli bojler 😂😂😂 samo sam stajala i pustila vodu da tece i tece i tece 😂😂😂 bas mi je bilo lojepo. Muz poludio. Morao je cekat da se voda ugrije da se on moze podaprat 😂
Sanjchi, moj bor je umjetan
I ucinilo mi je jer je bio "prepravilan" da bi bio pravi..hehr…al dibro, tolko je ukrasa na njemu da dobro da se grane i vide😂😂
Kolko je visok? Ja bi bar 2 m, jer nam je visoko prizemlje, skoro 3 m
210 cm , snjezni je
Sortiraj odgovore
Najstariji