Sanjchi mozes dati sa sobne ali je njima finije sa 37, imaju dozivljaj kao da je iz cike. Pa i meni je finiji kakao piti topli nego sa sobne temp 😊
Dena kako to mislis AD sa sobne? Pa zar se ne rastapa AD na 40 i hladi do 37?
Kiki citam tvoj post i vidim nas. Ja sam zombi. Sva sreca mali mi hoce odspavati ujutro cca 8-10 pa i ja ubijem oko. Sta se tice svjetla, ni ja mu ne dam u jako, imamo led lustere i ne znam kolko je to dobro za njih... makar mi je patronazna rekla neka gleda ako hoce. Ali ovo mi se cini prejako
Sva vam djeca gledaju u svjetlo, to im je valjda nesti fascinantno. Nis im od tiga ne bude
Sva vam djeca gledaju u svjetlo, to im je valjda nesti fascinantno. Nis im od tiga ne bude
Svi su ko pilici!
Belle pa ti si pravi komad,super izgledas……..ne stignem ni noge depilirat jos malo pa cu si carapicu heklat kolike su mi dlake narasle😆😆
Ne zaostajem ni ja za tobom 😂😂😂
Hahahahhaa bome i ti bi si mogla carapicu napravit
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sanjchi mozes dati sa sobne ali je njima finije sa 37, imaju dozivljaj kao da je iz cike. Pa i meni je finiji kakao piti topli nego sa sobne temp 😊
Dena kako to mislis AD sa sobne? Pa zar se ne rastapa AD na 40 i hladi do 37?
Kiki citam tvoj post i vidim nas. Ja sam zombi. Sva sreca mali mi hoce odspavati ujutro cca 8-10 pa i ja ubijem oko. Sta se tice svjetla, ni ja mu ne dam u jako, imamo led lustere i ne znam kolko je to dobro za njih… makar mi je patronazna rekla neka gleda ako hoce. Ali ovo mi se cini prejako
A u TV i sva ostala "plava" svjetla tipa mobitel djeca ne bi smjela gledati jer ima hionoticki ucinak na njihov mozak poput droge. Tako mi je rekao jedan Dr rodjak.
Jako mi se svidja luster predobro
Leptirica.com
Ja sam prije 3 dana legla u kadu,rekla muzu da ne zelim nijednom cut mama,da spremi djecu na spavanje..ja natocila casu crnog vina..i namakanje. Neznam kad sam to zadnji put uspjela..a i neznam kad ce sljedeci put to bit.
ovo ne nasmijalo do suza😂 kao i post od Barbi.
sanjchi da takve mi zute isto imamo samo s rodama😁
Belle, svaka tebi cast zeno al ja i maternicu jis osjetim, jos mi nis nije do kraja sjelo na mjesto. Al izgledas mrak sta je je😁
meni lohije i dalje idu, i dok dojim jos osjecam maternicu
Mamisita i ja se dvoumim da li kupiti klokanicu ili ne!? Mislim si da ce se mozda i ona jos koji mjesec moci zabaviti s necim i ne biti stalno na rukama….
ja mislim da cu jos pricekat, zasad imam njihaljku da se zabavi... a kazu da se ni ne preporucuje prva 3 mj
Maslacak,a jesi me nasmijala😆😆podsjetila si me na Alexis iz Dinastije ona je stalno lezala u kadi sa casom vina😂😂😂😂😂😂i kavijarom😂😂😂😂😂😂
Leptirica.com
Sretna ti uvijek napises taman ono sta ja mislim 😀😙
Mislila sam van al imam problem: zakrcili nam ulicu: s jedne str rade zgradu, a s druve raskopavaju nes za vodovod. Bas bzvz. Iako imam neki feeling da je Vakula opet pogrijesio i da ce sutra biti kao i danas😂
Sanjchi, ti si posadila cijeli dlakotravnjak😂ja to u tusiranju brzinski prijedem iako inace ne kiristim britvicu al silom prilika...
Sortiraj odgovore
Najstariji