Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    21. Studeni 2017. 16:15

violeta1

Mamasita vec 68, pa moj je 5300kg bio prosli tjedan i na 62 smo, iakooo neke pidame su mu 68, npr.pepco su mi manji modeli pa sam uzela mu 68.
    Sretna prekrasni su bodici. I ja sam tako nesto narucila, zena pravi. Evo bas mi danas gotovo pa ce poslati.. evo slikica. I to je L dosta za bozic. Uz kompletic djeda mraza i jos jedan bodi moj prvi bozic sad i ovo..uh i previse
    Ovo je 135kn. Samo je kapa trebala bit crvena ali nema vise crvenih pa smo uzeli 

Znam tu stranicu 😊 lijepo radi 😊
    Slatki je komplet!

• Dena1009
    21. Studeni 2017. 16:37

Ja sam bila kod ginicke ujutro, sad mi je mazala nekom tekucinom ii hodat cu narednih dana da mi premazuje, neznam zasto nije to prije napravila😣😣 ma da peče do suza, al ako pomogne, neka. Samo sam tiskala zube i ponavljala u sebi "prezivjela si trudove mozes i to" 😅 Nakon toga sam isla u brzi shoping, kupila sam grudnjake, gace, carape (zalihe za zimu😅) i V novi kombinezon jer nam treba jedan tanji za sad, a ima samo debeli bas zimski. V je bio sa tatom doma, a dok sam se vratila smo isli u setnju i sad spava.
    Dzenny i mi imamo te bocice ali plave.
    Moj V je vagan prije 10 dana 5390 i sad je 56/62, ovisno o modelu. I ja se cudim kad vidim kolko vazu vas bebe, a mlađe su. 🤔🤔

url=https://lilypie.com]

• Dena1009
    21. Studeni 2017. 16:43

Baš su vam krasni bodići 😍 Nama je upravo stiglo naruceno ali je preveliko 🙁 Morat cemo smisliti nesto🤔

Jedna sa šetnje 😊
    Jedna sa šetnje 😊

url=https://lilypie.com]

• sretna
    21. Studeni 2017. 16:50

Dena1009

Baš su vam krasni bodići 😍 Nama je upravo stiglo naruceno ali je preveliko 🙁 Morat cemo smisliti nesto🤔

Koja super boja kolica! 😍

I_me
    21. Studeni 2017. 16:56

Dena1009

Uuuu koja lijepa slika! Ko za reklamu za kolica! Super boja! ☺

I_me
    21. Studeni 2017. 16:57

E imali smo raspravu neki dan.. kako se izgovara marka Chicco. 
    Znaci kako vi kazete? Kiko ili Čiko?
    Ja kazem Čiko 😂 al tu istrijani me zajebavaju 😂😂😂 da je Kiko.

Kiki156
    21. Studeni 2017. 17:20

I ja kazem Čiko 😁
    Dena super fotka, zao mi je sto te peklo, samo da prode sada. 
    Svidaju mi se ta bozicna odjelca, mogli bi i mi jedan s imenom naruciti 😊

I_me
    21. Studeni 2017. 17:25

Barbs di si sada?? 😂😂 ti si polutalijanka 😋 ti si 100% Kiko

• sretna
    21. Studeni 2017. 17:31

😂😂😂 KIKO  se izgovara! 

21. Studeni 2017. 17:38

Violeta, 62 peoco mu knap , moram navlacit rukave, 68 mu oj, benettob 62 velik, h&m taman. Buckast je i velik i jos kad svedsku pelenu stavim, popuni se. Pa velim bolje da mu potrfcem nego da ga navlacim da mu je knap

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.