I me, sreeeetnooo!! 😘😘😘😘 Javi nam se nakon!!
Sretna, gustaaajte!! 😘😘😘
Bela, eee to za grgljanje znam i ja 😁😁😁😁😁 Kasnije budem i ja to napravila... Sto je sigurno je sigurno. 😁😁😁😁
Mamisita, aaajjjmeeeee... Grozno...

Diegu je i oko bolje… jucer sam mu kapala moje mlijeko i stalno brisala s mlakom blaznicom… Nisam zvala pedijatricu jer mu se nije zacepilo…
Mojoj seki su rekli ne obicnom vodom nego fizioloskom. I masiraj suzni kanal obavezno da iscuri sekret. Samo kapanje mlijeka i brisanje nece pomoci vjerojatno
Esmeralda, napravi test kad menstr.bude kasnila!
Ooo, Barbiii.. I ja sam ko i Sretna gledala: wtf?? KO JE SAD TAAAA?? I? JE LI P ZASPALA VANI??

Marijana, nisam za to znala (za fiziolosku) jer je pedijatrica nama rekla da mlakom vodom i alovodno mlokeko.... a masiranje - znam 😊 to i radim...

Mi danas popodne na sistematski idemo! Bas me zanima koliko je narastao!
SRETNO 😍😍😍😘😘😘😘
Sanjchi bome najvise sto je D ikada spavao je bilo 4 i pol h u komadu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Po noci... Sinoc je zaspao oko 21h i probudio se oko 1 za cicanje.... i oko 15 do 5 za slijedece... pa onda oko 6h i

Marijana, nisam za to znala (za fiziolosku) jer je pedijatrica nama rekla da mlakom vodom i alovodno mlokeko…. a masiranje - znam 😊 to i radim…
*slobodnom mojim mlijekom hagahahaha 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
NEPISMENOST
Kad idete privatno na pregled s Benijem? (ne sjecam se tocno 😯😯😯😯😯)...
Ugl... D je oko 6 dosao s nama u krevet pa je spavao do 7 pa do 8 i nesto i nije mi dao mira vise 🙄🙄🙄🙄🙄😂😂😂😂😂😂😂😂 A slatki... onda mi je gugutao i smijesio mi se i nesto mi pricao 😂😂😂😂😂😂😂😂 Kako se ljutiti na njega? 😂😂😂😂😂😂

Sanjchi, preeeeslaaaatkaaaa jeeee!! 😍😍😍😍 7h?! ZENOOOO, KAAAKOO?? OTKRIJ MI TAAAJNU? hahahhahaa ok... i Trecoj sreci Mila spava dosta u komadu al ja se za D necu zaliti... od kumova mali ne spava otkad se rodio a ima god i 4mj...

Dena, zaboravila sam prokomentirati slikicu 😍😍😍😍 Slaaaatkiiisssa 😍😍😍😍
E da jucer smo od sestricne dobili home made tortu od pelena s pampersicama... Njena mala i ona si radile 😊😊😊😊😊 Isprobali smo i te.pelene i dobre su mu... i isto TROJKU nosi pa ocito nije problem u BABY LOVE pelenama ahahahahaha 😂😂😂😂😂😂 ali ja i dalje ostajem pri DMovim 😊😊

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji