Mamasita vec 68, pa moj je 5300kg bio prosli tjedan i na 62 smo, iakooo neke pidame su mu 68, npr.pepco su mi manji modeli pa sam uzela mu 68.
Sretna prekrasni su bodici. I ja sam tako nesto narucila, zena pravi. Evo bas mi danas gotovo pa ce poslati.. evo slikica. I to je L dosta za bozic. Uz kompletic djeda mraza i jos jedan bodi moj prvi bozic sad i ovo..uh i previse
Ovo je 135kn. Samo je kapa trebala bit crvena ali nema vise crvenih pa smo uzeli
Znam tu stranicu 😊 lijepo radi 😊
Slatki je komplet!
Ja sam bila kod ginicke ujutro, sad mi je mazala nekom tekucinom ii hodat cu narednih dana da mi premazuje, neznam zasto nije to prije napravila😣😣 ma da peče do suza, al ako pomogne, neka. Samo sam tiskala zube i ponavljala u sebi "prezivjela si trudove mozes i to" 😅 Nakon toga sam isla u brzi shoping, kupila sam grudnjake, gace, carape (zalihe za zimu😅) i V novi kombinezon jer nam treba jedan tanji za sad, a ima samo debeli bas zimski. V je bio sa tatom doma, a dok sam se vratila smo isli u setnju i sad spava.
Dzenny i mi imamo te bocice ali plave.
Moj V je vagan prije 10 dana 5390 i sad je 56/62, ovisno o modelu. I ja se cudim kad vidim kolko vazu vas bebe, a mlađe su. 🤔🤔
url=https://lilypie.com]
Baš su vam krasni bodići 😍 Nama je upravo stiglo naruceno ali je preveliko 🙁 Morat cemo smisliti nesto🤔
url=https://lilypie.com]
Baš su vam krasni bodići 😍 Nama je upravo stiglo naruceno ali je preveliko 🙁 Morat cemo smisliti nesto🤔
Koja super boja kolica! 😍
Uuuu koja lijepa slika! Ko za reklamu za kolica! Super boja! ☺
E imali smo raspravu neki dan.. kako se izgovara marka Chicco.
Znaci kako vi kazete? Kiko ili Čiko?
Ja kazem Čiko 😂 al tu istrijani me zajebavaju 😂😂😂 da je Kiko.
I ja kazem Čiko 😁
Dena super fotka, zao mi je sto te peklo, samo da prode sada.
Svidaju mi se ta bozicna odjelca, mogli bi i mi jedan s imenom naruciti 😊
Violeta, 62 peoco mu knap , moram navlacit rukave, 68 mu oj, benettob 62 velik, h&m taman. Buckast je i velik i jos kad svedsku pelenu stavim, popuni se. Pa velim bolje da mu potrfcem nego da ga navlacim da mu je knap
Sortiraj odgovore
Najstariji