Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lily
    20. Studeni 2017. 14:17

Budem ga izvela na sunce vise ovaj tjedan jer ce i temperatura porasti. Idemo u srijedu pedijatrici pa cemo vidjeti. Dojim kad trazi. Ali poprilicno je zivahan pa me umiruje njegovo ponasanje. Doktor me je uvjeravao da se ne brinem jer ja sam panicna i da ce proci samo od sebe. 

[OBRISANO] 20. Studeni 2017. 14:19

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 20. Studeni 2017. 14:21

[OBRISANO] 20. Studeni 2017. 14:32

[OBRISANO] 20. Studeni 2017. 14:34

Belle84
    20. Studeni 2017. 14:39

Lily meni su rekli da ga skinem u bodi i tako pod zatvoren prozor (da nije bitno da bude na izravnom suncu, dovoljna je svjetlost i da maknes zavjese)-tako mi je pedijatrica rekla... cak da je dovoljno ga prosetati 10ak min kad je suncano pa makar samo osuncati glavicu, ne treba sve... bez brige, povuci ce se to... i mene je brinulo al su me uvjerili da je bitna ucestalost stolica i boja.. kao i cesti podoji

Maja 3
    20. Studeni 2017. 14:44

I me,1400 grama u mj dana! Super! Prava curka!

barbs
    20. Studeni 2017. 15:02

I me, BRAAAVOOO EMAAA!! 😍😍😍😍 Drzim figeeeee da ne dobije temperaturi, misic "mali"😘😘😘😘😘😘😘
    Meni su dosle sestra i kuma pa smo kuma i ja otisle u setnju i bas sam se izmorila... Ova prehlada me usporila  I non stop pijem toplo i jedem med i koristim propolis i kapi za nos... Diego sada spava a ja lezim dok muz ne dodje s posla...
    Super za iskoristeno lijepo vrijeme vani 😍😍😍😍😍😍 I kod nas je diiivnooo 😊😊😊😊

barbs
    20. Studeni 2017. 15:04

Treca sreca, ja imam AVENTOVE + TT iz izdajalice i slikat cu ti nakon rucka 😊😊😊😊 Iz AVENTOVIJ on bez problema pije mada on ne zna piti iz bocice.pa se sav prolije ahahahha 😂😂😂😂😂😂 a iz TT nisam jos probala..

barbs
    20. Studeni 2017. 15:07

Treba iskoristiti svaki trenutak suncanog dana...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI