Budem ga izvela na sunce vise ovaj tjedan jer ce i temperatura porasti. Idemo u srijedu pedijatrici pa cemo vidjeti. Dojim kad trazi. Ali poprilicno je zivahan pa me umiruje njegovo ponasanje. Doktor me je uvjeravao da se ne brinem jer ja sam panicna i da ce proci samo od sebe.
Lily meni su rekli da ga skinem u bodi i tako pod zatvoren prozor (da nije bitno da bude na izravnom suncu, dovoljna je svjetlost i da maknes zavjese)-tako mi je pedijatrica rekla... cak da je dovoljno ga prosetati 10ak min kad je suncano pa makar samo osuncati glavicu, ne treba sve... bez brige, povuci ce se to... i mene je brinulo al su me uvjerili da je bitna ucestalost stolica i boja.. kao i cesti podoji

I me, BRAAAVOOO EMAAA!! 😍😍😍😍 Drzim figeeeee da ne dobije temperaturi, misic "mali"😘😘😘😘😘😘😘
Meni su dosle sestra i kuma pa smo kuma i ja otisle u setnju i bas sam se izmorila... Ova prehlada me usporila I non stop pijem toplo i jedem med i koristim propolis i kapi za nos... Diego sada spava a ja lezim dok muz ne dodje s posla...
Super za iskoristeno lijepo vrijeme vani 😍😍😍😍😍😍 I kod nas je diiivnooo 😊😊😊😊

Treca sreca, ja imam AVENTOVE + TT iz izdajalice i slikat cu ti nakon rucka 😊😊😊😊 Iz AVENTOVIJ on bez problema pije mada on ne zna piti iz bocice.pa se sav prolije ahahahha 😂😂😂😂😂😂 a iz TT nisam jos probala..

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji