Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    21. Studeni 2017. 18:34

A za kiko ili čiko 😂😂😂 nek oni mene zezaju koliko hoce!!! Meni je ch-č! 😋😋😋 i bit ce dalje čiko! ☺

I_me
    21. Studeni 2017. 18:36

Dena1009

Hvala cure🙄
    Sanjchi nisam na tebe mislila, nego na ove malo vece npr. Violeta, Barbs, Treca - sve bebice vazu vise od V, a mlađe su, a meni se moj cini velik 😅
    Kod nas je ch=č pa ja izgovaram čiko, nisam ni znala da je chiko talijanski, zapravo sam tek na klokanici prvi put cula za tu marku

Dena sa koliko se V rodio i koliko je sada?

• sretna
    21. Studeni 2017. 18:40

Ali ch je k! 🤣
    P ima 59 cm i 5 kg 😁

I_me
    21. Studeni 2017. 18:48

sretna

Ali ch je k! 🤣
    P ima 59 cm i 5 kg 😁

Parla italiano? 
    Jo no parla italiano. Mi skuza. 
    Banjo? In fondo! 
    No euro, solo kuna!
    Ke kaco! 😂
    Andere bar! ( to kad nam iz susjednog kafica dodju platit )
    Vrhunac mog talijanskog u 5 god ugostiteljstva u istri! 😂😂😂😂
     Ugl.. 
     Znam da je ch-k kod talijana. Al me buni ovo cco? ( to mi je nest frendica objasnjavala al nist nisam skuzila! 😂 

I_me
    21. Studeni 2017. 18:49

sretna

Ali ch je k! 🤣
    P ima 59 cm i 5 kg 😁

Velik momak! ☺ a sa koliko se rodio? 

dzenny
    21. Studeni 2017. 18:50

Ja imam iz dm-a grudnjak i uopste mi jije los,ali je dosta skuplji za razliku od ovih iz lidla.. moja Alara je oko 4 500 sad,ali mislim da je negdje 54-55cm duga,pa sad se stvarno dvoumim koji br da joj kupim 56 ili 62 🤔

I_me
    21. Studeni 2017. 18:53

dzenny

Ja imam iz dm-a grudnjak i uopste mi jije los,ali je dosta skuplji za razliku od ovih iz lidla.. moja Alara je oko 4 500 sad,ali mislim da je negdje 54-55cm duga,pa sad se stvarno dvoumim koji br da joj kupim 56 ili 62 🤔

Bolje 62 pa joj zafrknut rukav nego manji koji ce obuci par puta. Brzo ce ti prerasti 56.

treca_sreca
    21. Studeni 2017. 18:54

Dzenny kupi sve puts dva...u oba broja. Pa vrati nakon probe doma. Ako kupujes za odma. Ja kupujem za unaprijed (do vel 92 sam uzela doooosta tog vec) pa je to malo rizik....ali ak ti je za odmah ka bi tako uradila:) valjda ti je blizu LIDL...A i ak nije...rok je 30dana za zamjenit (uz racun..)

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    21. Studeni 2017. 18:56

Inace konfekvijski "56" je DO kilaze 4ipol kg ILI do visine 56cm.....pa sto dijete prije dosegne. Ali opet ovisi i o gradji bebe, sirini stomaka i duzini trupa. I o brandu....kakve kalupe ima.

žena-majka-carica:)

dzenny
    21. Studeni 2017. 18:59

Budem vidila sutra kad joj obucem ove sto imam iz lidla 62/68 pa cu odluciti koji cu kupiti.. ili ako ne budem se mogla tako odluciti kupim kao sto je treca rekla.. nije mi lidl daleko 😉😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.