Mamasita, probali smo sve kapi. Espumisan, biogaia, waya lgg al nama ništa ne pomaže
Trenutno koristimo biogaiu jer nam kao probiotik ne može štetiti...
I ona je samo na dohrani pa smo sad prešli sa aptamila comfort na novalac ac. Nadam se da će bar malo ublažiti grčeve, ako ne, čekamo da prođe tih 3 mjeseca, do tada ću ja izluditi
Mi smo konacno bili vani! Stavila sam ga u maramu i zaspao je cim smo krenuli, cijelim putem je uzivao i spavao. Predivno mi ga je nositi u marami tako pripijenog uz mene 😍 Odmah sam dobila malo boje u licu nakon svih temperatura i sismuka 🎉
wuuuhuu,u ponedjeljak pohod na lidl.. ako kod vas nije jos bila ova kolekcija,ocekujte je.. 😉😉
Mamasita, probali smo sve kapi. Espumisan, biogaia, waya lgg al nama ništa ne pomaže
Trenutno koristimo biogaiu jer nam kao probiotik ne može štetiti…
I ona je samo na dohrani pa smo sad prešli sa aptamila comfort na novalac ac. Nadam se da će bar malo ublažiti grčeve, ako ne, čekamo da prođe tih 3 mjeseca, do tada ću ja izluditi
Ajme, mogu misliti samo kako vam je! Znam da je Treca sreca spominjala Tiba kapi protiv grceva od PlanT-a, da momentalno djeluju. Ne znam mozda da probas s time? Dok dode 3 mjeseca, izludis!!A mozda ranije i zavrsi!
Dzenny, auuu, pohod na lidl. Moj raste k'o gljiva, kladim se da sad vec ima oko 4800, u pon ce patronazna donijeti vagu. Pa da gledam vece brojeve. Nista ja 50/56 iskoristila nisam, krenuli smo sa 62 i sad vec 68 sam su nam ok, malo potfrknemo rukavice, bolje nego da ga stiska. A i zilav je, pa mi ga je lakse tako preavlaciti!
Trenutno koristimo biogaiu jer nam kao probiotik ne može štetiti…
Ajme, mogu misliti samo kako vam je! Znam da je Treca sreca spominjala Tiba kapi protiv grceva od PlanT-a, da momentalno djeluju. Ne znam mozda da probas s time? Dok dode 3 mjeseca, izludis!!A mozda ranije i zavrsi!
Dzenny, auuu, pohod na lidl. Moj raste k'o gljiva, kladim se da sad vec ima oko 4800, u pon ce patronazna donijeti vagu. Pa da gledam vece brojeve. Nista ja 50/56 iskoristila nisam, krenuli smo sa 62 i sad vec 68 sam su nam ok, malo potfrknemo rukavice, bolje nego da ga stiska. A i zilav je, pa mi ga je lakse tako preavlaciti!
Ajme 62/68 😮 bas raste kao gljiva.. moja evo skoro 2 mjeseca pa je jos na 56 i mislim da ima oko 4500gr..
Barbs kako si sad jesi malo bolje? D uziva kod tebe u zagrljaju hehe 😊joj tvoja sveki, super pa ti to sve podnosis, ja ne volim too..moja mama je zadnji put pocela pametovat jer je mali bio nervozan, nije bas mirno spavao, sigurno se ulezao, sigurno js gladan...i onda sam ja pocela, ma da mozda je zedan, upisan, mozda sanja nesto lose, mozda hoce samo kod mams, mozda ga nesta boli a mozda samo tako hoce..i to onak cinicnim tonom, pogledala me blijedo odmah..inace moja mama je zena koja sveee zna i u svemu je najpametnija i u sve se razumije.. (mos mislit)
Sanjchi super za vaganje..neka samo mala misica raste
Babinje-s gustom dam Diega nekome da se i ja malo odmorim… s time da netko pita ako ga smije uzeti… nekome ga ja uvalim a neeeke si ga same uzmu i to je FAMILY OD SVEEEEEKIIIInitko tamo ne pita ako moze
I to me nervira!!!! Nije meni problem da ga uzmu ALIIIII da bar pitajuuuuu …..
A sveki mi je tlak digla jucer… Trebali smo se vratiti u stan a ona ga nooosaaaa… malo je nervozan bio i ja kazem: sigurno je gladan… a ona: nije!! spava mu se!!! ma daaaaa, jer ona najbolje zna sto je MOME djetetu… na pola je spavao i cim smo dosli u stan je trazio sisu ….. eto al ona je najpametnija…
Takve ja savjete slusam u babinjama, nit pitam nit me zanima sta imaju za reci. Moje dijete je i ja znam sta je najbolje za njega. I ne treba mi uopce odmor od njega, radije bi da je na meni cijeli dan nego 5 min slusala gluposti ljudi koji brbljaju samo da nesto kazu, a nis pametno nemaju reci (izuzev iznimki)
Tako je Mamasita 😊😊😊 Potpisujem
Mamasita vec 68, pa moj je 5300kg bio prosli tjedan i na 62 smo, iakooo neke pidame su mu 68, npr.pepco su mi manji modeli pa sam uzela mu 68.
Sretna prekrasni su bodici. I ja sam tako nesto narucila, zena pravi. Evo bas mi danas gotovo pa ce poslati.. evo slikica. I to je L dosta za bozic. Uz kompletic djeda mraza i jos jedan bodi moj prvi bozic sad i ovo..uh i previse
Ja ne znam što je s ovim forumom jer iz nepoznatog razloga mi je obrisao komentarKiki, super što nemaš temperaturu i super za prospavanu noć…
Treca sreca, ja imam NATURAL bočicu od Aventa
Cure,ja nisam zapamtila kad su rodile ove mamice:
DOLORESMRVICALUCE
ZaHOPEne znam je li curica ili dečko
Dolores i Luce kad i ja, 19.11., a Hope je rodila dečka, Matej. Mrvica je rodila dan dva prije mene ali nisam obnovila popis pa neznam :(
Sortiraj odgovore
Najstariji