Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Studeni 2017. 17:39

mi smo bili u setnji, sad smo na sisi i kasnije cemo se kupat

treca_sreca
    21. Studeni 2017. 17:46

mamisita27

Barbi13

mamisita27

Jao opet mi obrisao komentar…
    Sretna, pogledala sam str.i tvoju majicu i posebno je. Bas cu produrfat malo vise ako stagod sebi nadem tj.njemu.
    I_me pa Bozic i je na neki nacin malo vrijeme kica :)
    Espumisan-izgleda da su fkt glupo napisali upute pa sam u dogovoru s patronaznom sestrom odlucila davat mu do 3x dnevno. Jer nema zdrave logike 25 kapi prije svakog podoja, a on meni stalno na sisi, mogla bi mu 50 x dnevno davat.

Mamisita,jesu ti pomogle kapi?

Jesu odmah! Srecom!Dala sam mu prije podoja i zaspao je 3 sata iza toga, preporodila sam se!
    s tim da mi je patronazna rekla da mandarine pojacavaju grceve sta nisam znala jer ja uvijek po kuci grickam mandarine, nadohvat ruke su mj

Uff pa svi citrusi su zabranjeno voce. Ja obozavam mandarine ali se suzdrzavam....kupim djeci a oni ih mlate naveliko pa onda uzivam u mirisu makar 😂osvjeze cjelu prostoriju mmmm

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    21. Studeni 2017. 17:48

Kiki156

Mi smo konacno bili vani! Stavila sam ga u maramu i zaspao je cim smo krenuli, cijelim putem je uzivao i spavao. Predivno mi ga je nositi u marami tako pripijenog uz mene 😍 Odmah sam dobila malo boje u licu nakon svih temperatura i sismuka 🎉

Joj vjerujem ti...i ja uzivam kad je na meni....i ona ofkors. Jel imas link da vidim tvoju maramu...i kak ju vezujes..

• Dena1009
    21. Studeni 2017. 17:49

Hvala cure🙄 
    Sanjchi nisam na tebe mislila, nego na ove malo vece npr. Violeta, Barbs, Treca  - sve bebice vazu vise od V, a mlađe su, a meni se moj cini velik 😅
    Kod nas je ch=č pa ja izgovaram čiko, nisam ni znala da je chiko talijanski, zapravo sam tek na klokanici prvi put cula za tu marku

url=https://lilypie.com]

dzenny
    21. Studeni 2017. 17:51

Moja je prvi mjesec dobila manje,600gr,aaa sad drugi oko 1200gr.. ali se dosata sitna rodila,tako da guramo polako.. 😊😊 pa cu joj ovu kolekciju iz lidla kupiti 56,jer lidl je dosta veci model,zar ne?? (Iskusne mame??) Bas sad sam gledala robicu sto ima iz lidla 62/68,uhhh to je taaaako veliko,pa nezz da ce joj za mjesec moci.. 😐 a toliko ima lijepe robice 62/68 ☺

dzenny
    21. Studeni 2017. 17:53

Ja isto izgovaram Čiko 😊 ii Dena kolica su stvarno prelijepa.. 😍😍

treca_sreca
    21. Studeni 2017. 17:56

Sretna divna je majica ta sto si lukasu izradila
    bas jest
    ali meni to skupo, skrta sam haha
    ja volim lijepo kvalitetno i moderno
    al uglavnom ili
    polovno ili na zavrsnim snizenjima (npr next 50% ili OVS 70% kad bude) hvatam....pa onda kupim 10x komada nego sta treba. Na koncu potrosim opet tonu love ali imam veliku kolekciju

treca_sreca
    21. Studeni 2017. 17:57

Dena fotka je super....i nadam se da ce ti pomoc to za ranu (i meni bas cudno da se dr nije sjetila prije to uradit?! A koliko se vec mucis...)

treca_sreca
    21. Studeni 2017. 18:00

LIDL - steta sta to nije u nas sta si linkala
    ..cini mi se da ke to ona "pure collection" sta je nedavno bila kod nas. Nakupovsla sam pidzamica i  svega za 500kn jer je materijal divan (mada design nije nis extra, bezlican i neutralan)
    I grudnjaci iz te linije su mi se super pokazali, za razliku od onih sta su na ljeto bili u ponudi od umjetnog materijala...kakve ne bih ni da su 20kn komad..

• Barbi13
    21. Studeni 2017. 18:00

Ja sam danas dozivjela nervni slom,Petra se pokakala i presvlacim ja nju kad kakica malo zelena e noge su mi se odsjekle idem na internet zelena kakica znaci da je beba gladna .Zovem patronaznu i pita ona mene da li sam jela zelenjavu i ja se sjetim da mi je fantom od svekrve poslala blitve i tu sam se umirila.Sutra ce doc sa vagom da je vazemo,nisam sijeda al cu posjedit od stresova

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.