A meni se moja cini malena (5200 s misecipol...dalje ne znam...cekamo sistematski) zato jer mi je toma s misec dana imao 6kg i 61cm...pa mi jr nakon njega ona sva sitna.
kad sam ju rodila nisam mogla se nagledat sitnih slatkih prstica, u njeg/njih su to vec na porodu bile prave ruke ko u bebe od misec-dva..
žena-majka-carica:)
Barbi meni je pred nekoliko dana isto bilo...ja sva u cudu kako zelenilo moze doc do njene kakice ako ga prvo ja probavim i ona dobije moje mliko (koje je bijelo a ne zeleno!!) Al eto tako je...
Treca sreca,jeste pure collection.. kod nas je isto jos jednom bila sad je ova maaalo drugacija sto se tice desinga.. lidl ima veci kalup brojeva??
Ja sam sb planirala kupiti grudnjak i potkosulju,znaci da si zadovoljna grudnjacima,jer i frendica je pricala da sa onim dr nije uopste zadovoljna..
Hmm sta mislis kako su tek prsti bili sitni u moje Alare,koja se rodila sa 3 100 gr.. 😊
Barbi,mama kao mama.. i najmanja promjena je preplasi.. 🤔 jee,zanimljivo.. dobije bijelo mlijeko,aa kaka zeleno 😂
Moja se sad pokakala,pa je sav body,hlacice i pelenu na kojoj je lezala pokakala 😣
Nisam se ovako tresla sa starijom kcerkom,mozda zato sto sam bila premlada a na Petru skacem kao da mi je prvo dijete.......mozda zato sto sam starija a ko ce ga znat
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Treca a gle, sama majica je 70 kn. Po menu zena ne naplacuje prevuse svoj rad. Ali za takve stvari cu uvijek izdvojit,razumnu svotu jel
Dzenny da....iz pure collection grudnjaci su jako dobri. Ja ih nosim svaki dan a imam na izbor razne marke doma h&m i Anita i iz UK sta sam narucivala mothercare itd....i super sta mozes uzet 2 susjedne velicine ak nisi siguran pa onda zamijenis onu koja ti ne pashe....a lova je nikakva....za tu kvalitetu.
Dok recimo one iz obicne LIDL ponude na ljeto nisam htjela kupit - preee umjetan materijal.
Ema je 55cm. Bodici iz lidla 50/56 su joj naknap. Mozda ce ih moci nositi jos cca tj dana 😂😂 danas sam joj obukla bodi 62/68 i ok joj je. Al ja imam pelene za siroko povijanje sto izgledaju kao jednokratne pa joj ako je bodic malo veci stavim direkt na pelenu, a ako je bodic na knap onda tu pelenu za siroko povijanje stavim na bodi. zao mi neke robice sto joj je naknap da joj obucem samo 1x kad je tako slatko i mini.
Zelena kakica- i mi smo ju imali 2x. Jednom sam jela spinat dan prije a za drugi put nemam pojma da sam jela zeleno..ima dvine teorije o zelenoj kakici. Ili je mama jela neku zelenjavu ili se dijete najelo vise ovog vodenastijeg prvog mlijeka. Tj nije doslo do masnijeg dijela. Al posto mi je mala u mj dana dobila 1400g sumnjam da je ovo drugo 😂
Imam grudnjake iz lidla i mullera. Iz mullera dobar materijal al imam osjecaj da mi sise vise do koljena u njemu. Ovi iz lidla ljetna kolekcija nije mi bio los dok sam bila trudna, sad dok dojim mi je preplastivan. A ovaj iz pure collection mi je najdrazi. Imam 2. Pa se jedan stalno pere na ruke. Al najudobniji su mi i drze sve na mjestu.
Sortiraj odgovore
Najstariji