Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    21. Studeni 2017. 19:03

Mojoj su sad 56 iz baby centra sve na knap.. zato racunam na 56 iz lidla da je malo veca,ali ipak mislim da je bolje joj kupiti 62.. ja se nikako ne usigurim kupiti brojeve za naprijed,jer ne znam kako ce mi napredovati.. pa da joj ne kupim recimo nesto toplo,a taj broj bude nosila tek po ljeti.. 🤔 dobro,treca_sreca je vec iskusna mama pa ona itak znam kako to ide.. 😉😉

• Dena1009
    21. Studeni 2017. 19:06

Treca  rekla je da me ne boli, doslo mi da je boksnem, ko da me do sad nije boljelo, ovako bi pretrpila pa bi proslo.
    Inace je spominjala operaciju (vjerojatno je mislila na neki zahvat) ako to ne upali.😣
    I me 3310, 52cm, a prije 8.11. je vagan, 5390g 
    Dzeeny V lidl nosi jos 56 al mu idu na knap 
    Gdje kupujete stramplice? Ja imam iz h&m i jos neke sam od necaka dobila, al sve su dugacke a stopala premala, bas mi je to bezveze
    Grudnjak za dojanje sam kupila u c&a i super mi je bio, pamucni, a nije tanak, 2 u pakiranju 10 ili 15€ sam uhvatila snizenje ( ne sjecam se tocno, kad je to bilo😅)

url=https://lilypie.com]

dzenny
    21. Studeni 2017. 19:12

Dena,a koliko V je dug?? Stramplice sam joj uzimala u lidlu i kiku,ali joj ih jos nisam obukla 😂😂

I_me
    21. Studeni 2017. 19:15

Ja sam stramplice nesto dobila.. i kupila u lidlu 62/68.( nije bilo manjih kad sam kupovala) Ali nisam jos oblacila. Nije mi jos toliko hladno vani. 

• sretna
    21. Studeni 2017. 20:02

I_me

sretna

Ali ch je k! 🤣
    P ima 59 cm i 5 kg 😁

Velik momak! ☺ a sa koliko se rodio?

Roden je a 53 cm i 3965g😊

• Dena1009
    21. Studeni 2017. 20:21

dzenny

Dena,a koliko V je dug?? Stramplice sam joj uzimala u lidlu i kiku,ali joj ih jos nisam obukla 😂😂

Nekih 56 - 58cm kolko uspijem sa baustelskim metrom dok riče😅 ovo vaganke je bilo kod kardiologice, a ona ga ne mjeri, bitno je dal napreduje, a 7.12. Idemo kod pedijatrice pa cemo tocno znati

url=https://lilypie.com]

Marijana12345
    21. Studeni 2017. 21:08

Mi smo danas bili kod kardiologa, na srecu sve je u redu, sum je bezopasan. Evo danas je na vaganju i mjerenju imao tocno 5kg i 60cm. Prerano sam de poveselila nepovracanju... od jucer opet bljucanje na najjace i povracanje u mlazovima da ostaju lokvice po podu. Tako je bilo i oko 6tj kad je bio skok u razvoju, pa nisam pametna jel to povezano ili ne... Jucer smo isli ginicu, dok sam bila na wc davala urin toliko se razdrecao da se svih 5-6 sestara rastrcalo oko njega a citav kat je orio. Naravno u cekaonici je na rukama drijemao, a onda na pregledu opet dreka, no iznenadilo me sta ga je Dr uzela iz AS umirit dok sam se ja skidala. Stvarno drukcije nego u HR. Ispricala sam se unaprijed jer ga stvarno nisam imala kome ostaviti, ali oni su svi flegma, to je ovdje pod normalno. 
    Buba mara zao mi je da ti kapsule piskavice slabo djeluju. Eto meni su se pokazale wow! Ali doduse, popijem zadnji tjedan dnevno 1 salicu caja od komoraca i anisa da malo bebacu malo izbijem zrak iz trbuscica, pa sam primjetila da su mi sise opet vece nego kad nisam pila.
    Stramplice i ja sam kupila u Kiku i vec ih oblacim jer imam dosta onako tanjih hlacica 62 pa rekoh ds iskotisti jer sam sve dobila od seke, sta cu kupovati deblje kad mogu obuci dva sloja, nije mi to problem...

violeta1
    21. Studeni 2017. 21:15

Čiko kod nas svi tako kazu 😊
    Mamasita i je da onda vece ides kad imas povijanje..ja njemu ne stavljam nista, samo pelena. 
    Dena koja dobra fotka a kolica vauuu i boja i dizajn

Belle84
    21. Studeni 2017. 21:18

Cure kolko ste cekale sa seksom nakon poroda? Trebalo bi se cekati oko 6 tjedana jel tako? Meni se lagano vratila zelja al tek je proslo mjesec dana pa me zanima kolko ste vi cekale?

• sretna
    21. Studeni 2017. 21:25

Belle84

Cure kolko ste cekale sa seksom nakon poroda? Trebalo bi se cekati oko 6 tjedana jel tako? Meni se lagano vratila zelja al tek je proslo mjesec dana pa me zanima kolko ste vi cekale?

Mi jos.nismo i necemo tako skoro 😂 nemam zelju jos uopce. Em sam umorna, a nije ni.mm u nis boljem stanju. Evo danas je otisao prije 7 na posao i tek se sad vraca 😑
    U pravilu treba cekat odobrenje od ginekologa, ali ako ti mislis da bi mogla, da je sve dolje ok, samo naprijed

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.