Sanjchi naljepnica je bas lijepa .. a svekar 😂😂😂 kimentrai i komentari, moj je rekao da je mali buco ali da mu je i tata postao buco, mamu ne smiju komentirat 😂😂😂 iako naravno djete sad ne mozes kontrolirat, moj samo sisa i kad hoce dobije sisu, ali kad odraste bude bio buco, bome ce mi pazit sta jede, necu dopustit kao moja sestra, kcer joj ima 54kg u 4 osnovne, ja sam imala toliko u 4 srednje. Al moju sestru puno toga ne sekira oko odgoja ma i oko svega, nad dvije smo nebo i zemlja.

Treca samo uzivajte u voznji i na zraku 😃 kod nas je uzas vrijeme i stalno smo u kuci

Bebushka bas su slatkice, premedeno je vidjeti tako dvije bebice 😍😍😍😍😍

Ciaaao curkeee... evo i meneee.. 😊😊😊😊😊😊😊😊 Isla sam jutros na kavu sa frendicom i nakon toga a muzem i Diegom kod mojih na rucak do malo prije... U 18.30 nam frendovi dolaze Diega vidjeti... Sad moram procitati sto nisam... hahahhha

Ciaaao curkeee… evo i meneee.. 😊😊😊😊😊😊😊😊 Isla sam jutros na kavu sa frendicom i nakon toga a muzem i Diegom kod mojih na rucak do malo prije… U 18.30 nam frendovi dolaze Diega vidjeti… Sad moram procitati sto nisam… hahahhha
Ma vidi ga samo, koji frajer! 😍 super slika!!

Cure Mrvica je rodila danas 🙂
JUPPPIIII😍😍😍😍 vise uuuoppppceeee ne stignem pratiti onu grupy... jel tko jos rodio???
I me, dooooobroooo je malo iskoristiti muza HAHAHA.... dobro si napravila 😉😉😉😉😉
OKO-ne preporuca se kamilica... kazu majcino mlijeko i/ili mlaka voda.. mi se borimo s lijevim okom ali nije upaljeno pa ne znam da li traziti kapi od pedice....

Thx, Sretna!!!! 😍😍😍😍😘😘😘😘 Izgnjavila sam ga malo prije a malenom se spavalo HAHAHA....
BEBUCE su vaaaam preeeslaaatkeee!!!! 😍😍😍😍😍😍😍😍
Eee da... koje izdajalice koristite???? Cini se da je meni moja nesto pukla pa gledam koju kupiti...

I me, jesi uspjela nalakirati??? 😂😂😂😂😂
Uuuffff, ja se nasminkam kad idem negdjeee 😊😊😊😊😊😊 10 min posla 😊😊😊😊😊😊 Da se razumijemo: be sminkam se kad idem po kvartu hahaha

Nama su skokovi trajali samo tijekom dana... po noci sam imala malo free time od cicanja 😂😂😂😂😂😂 aaaa za ono sto je Sretna spomenula... Nocna nervoza??? Me sjecam se kako je pisalo... uglavnom... D je imao tu netvozu tjedn

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji