Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    18. Studeni 2017. 14:10

treca_sreca

sretna

I_me

Juhuuuuu uspjela sam nalakirati nokte na desnoj ruci… valjda cu tokom dana uspjet i na desnoj 😂😂😂

Mislis na lijevoj 😂

Sretna sve pomno cita…ja nisam ni skuzila :))
    Nokte ne lakiram lately…..cak i da stignem namazat (i osusit!!!! ) prije nego se alarm oglasi, nakon par dana pocme izgledat fuj neuredno…jer tko ima vremena skinut to….to je pak lutrija da imas vremena i namazar i osusit u skinit 😜
    s njima dvojicom sam tek pocela lakirat kad su imsli par godina….

Ni.ja ne znam kad sam zadnji put nalakirala nokte 😄

• Bebushka
    18. Studeni 2017. 14:15

Ja nekako razmisljam sta ako im nesto upadne u usta pa im budem morala gurat prste pa bolje da nema laka...izlike, izlike

treca_sreca
    18. Studeni 2017. 14:24

Osim na ciki, najsladje se spava - na suncu na svjezem zraku ☺

žena-majka-carica:)

Belle84
    18. Studeni 2017. 14:28

Svugdje sunce, samo u zg vec 7 dana tmurno bez ijedne zrake sunceka 😩

18. Studeni 2017. 14:32

Bas je medena! :)) Ja cu vj svog malo kasnije izvest ako bude lijepo vrijeme. Sad spava. Skuzila sam da kad zaklopi oci na sisi, malo jos sisa i izvucem mu sisu van, podrigne razbudi se i onda place, ne dajem mu odmah dr sisu nego ga uspavam sta je nekad duzi proces al vise mi ne povraca onako ko kad je visio na sisi satima. I sad on place i isprva pljuje dudu, pa ga njisem i pjevam pa kad se malo smiri stavim mu dudu,  nekad ni to, smiri se i blazeno zaspe i spava po 2,3, 4 sata. U noci se manje budi itd. Jedino trebaju veci malo zivci za uspavat ga al niti povraca a i manje bljucka, brze podrigne itd.
    nemam pojma, mozda je i to faza

• sretna
    18. Studeni 2017. 15:20

treca_sreca

Osim na ciki, najsladje se spava - na suncu na svjezem zraku ☺

Slatkica 😊 blago vama na suncu!

I_me
    18. Studeni 2017. 15:30

Treca sreca- medena je! 😊
    Znaci uspjele ste izac iz stana i stat u lift! Si zadovoljna novim kolicima? 😆 vidim i Mila uziva vani.. 
    Mi smo danas napravili djir, obukla jaknu laganu, na kraju sam se skidala u kratke rukave koliko je sunce przilo. Mama me nazvala ( u slavoniji su) kaze vrijeme koma. Pravo jesensko. 😥

[OBRISANO] 18. Studeni 2017. 15:38

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    18. Studeni 2017. 15:40

sanjchi255

Treca areca, znaci dobro si izmjerila lift?😂😂
    Meni svekar digao tlak maloprije kad su bili…
    L je jela i kazr on: morat ces joj kasnije smanjit hranu da ne bude predebela (apelirajuci na to da bi mogla bit moje grade jer sam ja jaca)😤😤😤😤😤😤 izbacila bi ga kroz prozor i zabranila mu pristup na neodredeno😤

Da, malu bebu  ces stavljat na dijetu 😤 Boze budale!

[OBRISANO] 18. Studeni 2017. 15:41

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI