Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    20. Studeni 2017. 08:42

Hedgehog ne znam zasto ne vuce..mozda je jos pospana, pojma nemam ..nadam se da ce pocet sisat.
    Malena blago ti se na spavalici!
    Ja sam vec obavila lidl, pokloni za Sv.Nikolu

20. Studeni 2017. 08:47
    Evo Sanjchi, ovaj nosni aspirator koristimo :)
    Evo Sanjchi, ovaj nosni aspirator koristimo :)

• sretna
    20. Studeni 2017. 08:50

Cekam da se digne magla oa cemo P i ja u grad 😊

I_me
    20. Studeni 2017. 08:56

Jutro! Mi danas imamo pregled i cijepimo se! Vec sam sad nervozna 😥

20. Studeni 2017. 08:57

Ja ako ne dozivim zivcani slom sad necu  nikad. uspavam ga napokon! i pocnu iz vodovoda raskopavat ulicu i cijelw zgrada se trese...probudio se i urla

I_me
    20. Studeni 2017. 08:58

Hedgehog

Joj drage moje klokanice, eto mene s prvim problemom. Naravno, dojenje. -. - znači, jučer sam cijeli dan pokušavala staviti L na sisu, zvala sam sestre, btw divne su, one su ju stavljale, ali maloj to nije interesantno. Kužim da ja možda krivo stavljam, ali i sestre su komentirale kako neobično. Povukla je par puta taj kolostrum. Ali ono ili je uspavana, ili je nervozna ili se smije i prodaje zjake… Sviđa joj se biti u mom naručju, puno se mazimo… Ali sisu neće. Ja sam mislila da će ona prirodno htjeti sisati. O. O

Tak je i moja mala prva 2 dana.. probaj sa sesiricima. I vuci tamo sestre za rukav da ju stavljaju na sisu 

• sretna
    20. Studeni 2017. 08:59

I me,sretno!
    Mamasita ajme uzas! Mogu mislit kako ti je. Nadam se da ce ti brzo zaspat nazad

Maja 3
    20. Studeni 2017. 09:04

Jutro cure! Kavica!
    Prvo da cestitam novim mamicama,i bebicama!
    Onda cestitke svim bebacima koji su preko vikenda imali minice! Slikice,neznam vise ko je sta stavio da iskomentiram.
    Spavanje-nespavanje beba-brzo ce to doc na svoje,iako sad ne djeluje jos tako!

Bela
    20. Studeni 2017. 09:08

Jutro! I me sretnih 2 Emi! malo kasnim
    I sretno na pregledu, bit ce sve ok...
    Dena bas je preslatki smjesko mali
    Barbs i mene je nedavno uhvatilo grlo, isto sam propolis, med, isla kod dr jer me bilo strah da ne dobijem temp radi male...dao mi je neki sprej Apipro, u jedan dan mi proslo, jest da dođe oko 70 kn ali bitno da pomogne...
    Ja sam znala pomijesati zlicicu soli i mlake vode i time grgljas par puta na dan, probaj, znalo je pomoci.
    Sanjchi ja sam trazila L na slici neko vrijeme, bas se sklupcala

Maja 3
    20. Studeni 2017. 09:10

Hedgehog,necu nista aplicirat,ali jesu ti bebici pregledali frenulum?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.