Juhuuuuu uspjela sam nalakirati nokte na desnoj ruci… valjda cu tokom dana uspjet i na desnoj 😂😂😂
Mislis na lijevoj 😂
Sretna sve pomno cita…ja nisam ni skuzila :))
Nokte ne lakiram lately…..cak i da stignem namazat (i osusit!!!! ) prije nego se alarm oglasi, nakon par dana pocme izgledat fuj neuredno…jer tko ima vremena skinut to….to je pak lutrija da imas vremena i namazar i osusit u skinit 😜
s njima dvojicom sam tek pocela lakirat kad su imsli par godina….
Ni.ja ne znam kad sam zadnji put nalakirala nokte 😄

Ja nekako razmisljam sta ako im nesto upadne u usta pa im budem morala gurat prste pa bolje da nema laka...izlike, izlike
Osim na ciki, najsladje se spava - na suncu na svjezem zraku ☺

žena-majka-carica:)
Svugdje sunce, samo u zg vec 7 dana tmurno bez ijedne zrake sunceka 😩

Bas je medena! :)) Ja cu vj svog malo kasnije izvest ako bude lijepo vrijeme. Sad spava. Skuzila sam da kad zaklopi oci na sisi, malo jos sisa i izvucem mu sisu van, podrigne razbudi se i onda place, ne dajem mu odmah dr sisu nego ga uspavam sta je nekad duzi proces al vise mi ne povraca onako ko kad je visio na sisi satima. I sad on place i isprva pljuje dudu, pa ga njisem i pjevam pa kad se malo smiri stavim mu dudu, nekad ni to, smiri se i blazeno zaspe i spava po 2,3, 4 sata. U noci se manje budi itd. Jedino trebaju veci malo zivci za uspavat ga al niti povraca a i manje bljucka, brze podrigne itd.
nemam pojma, mozda je i to faza

Osim na ciki, najsladje se spava - na suncu na svjezem zraku ☺
Slatkica 😊 blago vama na suncu!

Treca sreca- medena je! 😊
Znaci uspjele ste izac iz stana i stat u lift! Si zadovoljna novim kolicima? 😆 vidim i Mila uziva vani..
Mi smo danas napravili djir, obukla jaknu laganu, na kraju sam se skidala u kratke rukave koliko je sunce przilo. Mama me nazvala ( u slavoniji su) kaze vrijeme koma. Pravo jesensko. 😥

Treca areca, znaci dobro si izmjerila lift?😂😂
Meni svekar digao tlak maloprije kad su bili…
L je jela i kazr on: morat ces joj kasnije smanjit hranu da ne bude predebela (apelirajuci na to da bi mogla bit moje grade jer sam ja jaca)😤😤😤😤😤😤 izbacila bi ga kroz prozor i zabranila mu pristup na neodredeno😤
Da, malu bebu ces stavljat na dijetu 😤 Boze budale!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji