Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    18. Studeni 2017. 05:33

Kiki156

Mene moj nekad zivcira kad ga gledam kako spava kraj mene a ja dojim u beskraj, umorna, usred noci, nervozna od svega….😂😂😭

Potpisujem.. 😂😂 
    Ja sam jednu noc trebala ici pisati i znam ako Alaru dam na krevet pocet ce plakati.. probudim dragog da ju uzme na minut i ostao je on odmah.. ja sam trcala do wc-a i nazada,jer sam znala sta ce biti ( ujutro mi kaze ja nikako ne znam kako sam ju drzao,mislim daa sam spavao 😠).. i poslije ja se trudim nju uspavati,kaze on:"pa stavi je pored sebe,nemoj se muciti.." kazem mu da mi uopste nije tesko sjediti i nju uspavat,a on mn(vjerovale ili ne da je to jedan muskarac izgovorio😂😂):"Svaka tebi cast!! Ja ti se divim" eee rek'o sad bi ju mogla do jutra drzati.. hahaha 😂😂
    Alara veceras malo zeza,zaspala je oko 22h,ustala u 2h jesti i sad se probudila opet u 5h,a ja navikla da ustaje samo jednom 😂

dzenny
    18. Studeni 2017. 05:41

Treca sreca wuuhhuuu za kolica.. 👏👏
    Dena mis mali.. 😍
    Mamsita za susilicu znam kako ti je,koje olaksanje.. 😉😉 ooo da,ii ja sam svoj stan pospravljala 2 dana,dok je malena bila sa tatom.. bas juce sam dovrsila.. 🤗 ii moja je imala tu vecernju nervozu mozda oko tjedan dana i odjednom prestalo 😊 
    Danas idemo kod svekica, ostajemo do sutra.. uhh drzite fige da prezivim tih 24h 😂😂😂

18. Studeni 2017. 05:45

e dzenny, toliko vremenaaa ustedi :))) 
    Drzjm fige za svekice hahha😚Ja idema sad jos malo odspavat. Mali se nacicao i sad u transu spava evo u svom kreveticu. Idem iskoristiti dok traje.:))
    P.S.Jucer mi se 2x toliko posrao hahaha.Ne mogu vjerovat da iz njega tak malog (dobro nije bas mali, al svejedno hahah) , izade tolikooo toga😁

• Barbi13
    18. Studeni 2017. 07:16

mamisita27

Pozdrav curke!
    K je i dalje zasad na ciki samo, borimo se ;) Jucer je bio extra dobar-spavao je cijelo popdne skolski, probudi se, podoji i spava ( i blazen bio TinyLove naper, cim ga upalim+duda=on u transu). Ja sam stigla cuda napraviti, i susilicu rublja sam isprobala, odlicna je. Cak i da je on nemiran, nema slaganja i zezancij, izbacim iz perilice- ubacim u susilicu i super.
    Ali , nisam stala. Peglaj, peri i pospremaj po kuci.
    Ja sam se isto sa mm posvadala al zato sto se on jadan ubacivao da pomogne a ja sam bila nervozna. Bilo mi je tako zao kasnije. Bas hoce pomoci i voli uspavljivati malog. Nije nis rekao samo ga je uzeo i uspavao, ja sam zaspala i tek se mali u 4.30 probudio :)
    Treca-kolica su super, vidim i kod tebe okupiran dnevni b.
    Netko je pisao za nervozu i povracanje, moj nije nervozan al to povracanje u slapovima je uzas. Jucer ga nisam pusta da dugo visi na dojci i nije povracao, bas cu pratiti.
    Bbrletic, a da joj das dudu il nesto. Nije ni psihicki ni fizicki dobro za majku to stanje. Jer da bi ti se napunile dojke treba se mama odmoriti/ jesti/ piti/spavati. Ja mislim da dzabe i cijeli dan visenja na sisi ak si ti psihofizickk rasturena. Ok, treba ona navuc vise al ovo je psihihatrija i u konacnici i tebi i njoj. Ja mislim da je i bebi napor bas cijeeeeli dan vuci, moj K se znao preznojiti. Oni trebaju navuci vose al opet cijeli dan navlacenja, treba i njima sna.Ovsk je i njima napor ko i nama da se penjes na 12.kat pjeske. Ne znam, to je moje misljenje.Nadam se da ce ti brzo proci😚😚

Ej mamisita,ona uzme dudu al kad skuzi da je prazna pljune je i odmah u plac,rijetko kad oce dudu jos ja znam drzat da prihvati i nista,a muka mi je jer joj ne mogu pomoc jedino je nosam,pjevam i ljubim i dam cicu,sve su mi iziritirane bradavice i bole me al ne mislim o tome bitno da dijete pojede ma proci ce to i doci ce zubici  pa onda nesto drugo😘😘😘
    I

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

violeta1
    18. Studeni 2017. 07:39

Bbrletic oh znam kako je to..jednostavno dok ne misle spavat nema spavanja.
    Dena moguce da sad zeli da si stalno uz njega..vjerovatno se uplasio jako 

violeta1
    18. Studeni 2017. 07:50

dzenny

Treca sreca wuuhhuuu za kolica.. 👏👏
    Dena mis mali.. 😍
    Mamsita za susilicu znam kako ti je,koje olaksanje.. 😉😉 ooo da,ii ja sam svoj stan pospravljala 2 dana,dok je malena bila sa tatom.. bas juce sam dovrsila.. 🤗 ii moja je imala tu vecernju nervozu mozda oko tjedan dana i odjednom prestalo 😊
    Danas idemo kod svekica, ostajemo do sutra.. uhh drzite fige da prezivim tih 24h 😂😂😂

Sretno kod svekica hehe 😃😃 javi dojmove  i ako budu pametni savjeti hahah a jos bolji komentari 😂

18. Studeni 2017. 07:55

a bbrletic to je valjda tak, i menj je bilo tak danima...proci ce😚😚😚

violeta1
    18. Studeni 2017. 07:57

Mali se budio oko 6h i tek sad zaspo, guguce, smije se, gleda okolo, pa prste cucla, dam mu sisu i dudu da ne cucla prste nece ni jedno, vec bas prste hoce.
    Jel ima netko ovaj gym? Uzela bih mu takav a ne znam jel bolje ovakav ili onaj okrugli, jos ima okrugli ibsa lopticama unutra da se zatvori. Kao na drugoj slici. Da bar mogu negdje vidjeti uzivo.

18. Studeni 2017. 07:57

moj je jos plus to povracao pa bljucka cesto pa ga presvlaci pa olet na sisu-ludnica

• Dena1009
    18. Studeni 2017. 08:00

Mi smo imali spavanje do 7, al poluspavanje, svako tolko sam ga morala pomaziti jer se meskoljio i budio, nije bi o i otvarao ili bi otvarao u snu onako..Neznam za njega al ja se nisam nista naspavala. Mislila sam da ce nakon papanja jos malo zaspatibali neeeee...pijem kavu sa najdrazim momkom❤
    Dzenny meni moj to od poroda govori, da nemoze vjerovati kak sam to izdrzala i nije vjeroval da sam  jos na kraju kad je izaso van imala snage da se dignem  na ruke i dozivam bebu. A ja od kada sam mama imam osjecaj da sve mogu, istina da ponekad se rasplacem ili bi najrađe vristala ali opet se saberem i idem dalje... vjerujem da je i vama tako❤

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.