Mene moj nekad zivcira kad ga gledam kako spava kraj mene a ja dojim u beskraj, umorna, usred noci, nervozna od svega….😂😂😭
Potpisujem.. 😂😂
Ja sam jednu noc trebala ici pisati i znam ako Alaru dam na krevet pocet ce plakati.. probudim dragog da ju uzme na minut i ostao je on odmah.. ja sam trcala do wc-a i nazada,jer sam znala sta ce biti ( ujutro mi kaze ja nikako ne znam kako sam ju drzao,mislim daa sam spavao 😠).. i poslije ja se trudim nju uspavati,kaze on:"pa stavi je pored sebe,nemoj se muciti.." kazem mu da mi uopste nije tesko sjediti i nju uspavat,a on mn(vjerovale ili ne da je to jedan muskarac izgovorio😂😂):"Svaka tebi cast!! Ja ti se divim" eee rek'o sad bi ju mogla do jutra drzati.. hahaha 😂😂
Alara veceras malo zeza,zaspala je oko 22h,ustala u 2h jesti i sad se probudila opet u 5h,a ja navikla da ustaje samo jednom 😂
Treca sreca wuuhhuuu za kolica.. 👏👏
Dena mis mali.. 😍
Mamsita za susilicu znam kako ti je,koje olaksanje.. 😉😉 ooo da,ii ja sam svoj stan pospravljala 2 dana,dok je malena bila sa tatom.. bas juce sam dovrsila.. 🤗 ii moja je imala tu vecernju nervozu mozda oko tjedan dana i odjednom prestalo 😊
Danas idemo kod svekica, ostajemo do sutra.. uhh drzite fige da prezivim tih 24h 😂😂😂
e dzenny, toliko vremenaaa ustedi :)))
Drzjm fige za svekice hahha😚Ja idema sad jos malo odspavat. Mali se nacicao i sad u transu spava evo u svom kreveticu. Idem iskoristiti dok traje.:))
P.S.Jucer mi se 2x toliko posrao hahaha.Ne mogu vjerovat da iz njega tak malog (dobro nije bas mali, al svejedno hahah) , izade tolikooo toga😁
Pozdrav curke!
K je i dalje zasad na ciki samo, borimo se ;) Jucer je bio extra dobar-spavao je cijelo popdne skolski, probudi se, podoji i spava ( i blazen bio TinyLove naper, cim ga upalim+duda=on u transu). Ja sam stigla cuda napraviti, i susilicu rublja sam isprobala, odlicna je. Cak i da je on nemiran, nema slaganja i zezancij, izbacim iz perilice- ubacim u susilicu i super.
Ali , nisam stala. Peglaj, peri i pospremaj po kuci.
Ja sam se isto sa mm posvadala al zato sto se on jadan ubacivao da pomogne a ja sam bila nervozna. Bilo mi je tako zao kasnije. Bas hoce pomoci i voli uspavljivati malog. Nije nis rekao samo ga je uzeo i uspavao, ja sam zaspala i tek se mali u 4.30 probudio :)
Treca-kolica su super, vidim i kod tebe okupiran dnevni b.
Netko je pisao za nervozu i povracanje, moj nije nervozan al to povracanje u slapovima je uzas. Jucer ga nisam pusta da dugo visi na dojci i nije povracao, bas cu pratiti.
Bbrletic, a da joj das dudu il nesto. Nije ni psihicki ni fizicki dobro za majku to stanje. Jer da bi ti se napunile dojke treba se mama odmoriti/ jesti/ piti/spavati. Ja mislim da dzabe i cijeli dan visenja na sisi ak si ti psihofizickk rasturena. Ok, treba ona navuc vise al ovo je psihihatrija i u konacnici i tebi i njoj. Ja mislim da je i bebi napor bas cijeeeeli dan vuci, moj K se znao preznojiti. Oni trebaju navuci vose al opet cijeli dan navlacenja, treba i njima sna.Ovsk je i njima napor ko i nama da se penjes na 12.kat pjeske. Ne znam, to je moje misljenje.Nadam se da ce ti brzo proci😚😚
Ej mamisita,ona uzme dudu al kad skuzi da je prazna pljune je i odmah u plac,rijetko kad oce dudu jos ja znam drzat da prihvati i nista,a muka mi je jer joj ne mogu pomoc jedino je nosam,pjevam i ljubim i dam cicu,sve su mi iziritirane bradavice i bole me al ne mislim o tome bitno da dijete pojede ma proci ce to i doci ce zubici pa onda nesto drugo😘😘😘
I
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Bbrletic oh znam kako je to..jednostavno dok ne misle spavat nema spavanja.
Dena moguce da sad zeli da si stalno uz njega..vjerovatno se uplasio jako
Treca sreca wuuhhuuu za kolica.. 👏👏
Dena mis mali.. 😍
Mamsita za susilicu znam kako ti je,koje olaksanje.. 😉😉 ooo da,ii ja sam svoj stan pospravljala 2 dana,dok je malena bila sa tatom.. bas juce sam dovrsila.. 🤗 ii moja je imala tu vecernju nervozu mozda oko tjedan dana i odjednom prestalo 😊
Danas idemo kod svekica, ostajemo do sutra.. uhh drzite fige da prezivim tih 24h 😂😂😂
Sretno kod svekica hehe 😃😃 javi dojmove i ako budu pametni savjeti hahah a jos bolji komentari 😂
a bbrletic to je valjda tak, i menj je bilo tak danima...proci ce😚😚😚
Mali se budio oko 6h i tek sad zaspo, guguce, smije se, gleda okolo, pa prste cucla, dam mu sisu i dudu da ne cucla prste nece ni jedno, vec bas prste hoce.
Jel ima netko ovaj gym? Uzela bih mu takav a ne znam jel bolje ovakav ili onaj okrugli, jos ima okrugli ibsa lopticama unutra da se zatvori. Kao na drugoj slici. Da bar mogu negdje vidjeti uzivo.
moj je jos plus to povracao pa bljucka cesto pa ga presvlaci pa olet na sisu-ludnica
Mi smo imali spavanje do 7, al poluspavanje, svako tolko sam ga morala pomaziti jer se meskoljio i budio, nije bi o i otvarao ili bi otvarao u snu onako..Neznam za njega al ja se nisam nista naspavala. Mislila sam da ce nakon papanja jos malo zaspatibali neeeee...pijem kavu sa najdrazim momkom❤
Dzenny meni moj to od poroda govori, da nemoze vjerovati kak sam to izdrzala i nije vjeroval da sam jos na kraju kad je izaso van imala snage da se dignem na ruke i dozivam bebu. A ja od kada sam mama imam osjecaj da sve mogu, istina da ponekad se rasplacem ili bi najrađe vristala ali opet se saberem i idem dalje... vjerujem da je i vama tako❤
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji