Barbs Nema frke kad stignes promjeni. Ja napokon danas pročitala sve. Moj malac je šta se spavanja tiče super, ako tako ostane nitko sretniji od nas. Voli imat svoj red i samo je bitno da jede čim se probudi i onda je mir.
Treca sreca hvala 😊 to sam tek s ovim mlim pocela prakticirat jer imam mob s odlicnom kamerom i vise sam se za to pocela zanimat. Zao mi je sto nisam i s L tako.
Bbrletic zaboravila sam komentirat kako.je slatka Petra 😍
Moj P ima svaku vecer kad idemo spavat tu neku nervozu. Nisu grcevi jer se ne grci i ne traje satima, ali bas svaku vecer kad idemo spavat kao za noc ima deranje uz cicanje pa opet red deranja pa cicanja.i tako sat i pol, uvijek sat i pol, nebitno.u koje vrijems krenemo.na spavanje

Ja sam napisala ogromaan komentar koji se nije ocitao a nemam snage sve ponovno jer se vise ne sjecam sta sam procitala bbrletic, i mene plasi vec kak cu s njim velikim na pregled, cim dodem izbacit sisu i dojit dok ne dodem na red hahahah
Sanjchi, i ja sam imala posudenu aventovu rucnu i probala se naget na rvoj savjet al nis ne pali pa mu dajem samo sisu jer samo nju trazi. Ad cuvam za fkt iznimne situacije tipa da me dugo nema a na baka servisu je. Kolko god mogu da dojim dokle god ide jer sam citala da ako dajem tak ad pa izdajam da se onda stvara manje mlijeka a sta vise sisa se stvara vise. Pogotovo u ovim fazama skokova i u mom slucaju kad nema mlijeka bas na izvoz da bi se izdajala.
Jos sam nekom nes kom al se vise ne sjecam sta sam napisala sve u tom kom hahaha

Kolko teže vaše štruce? Mi smo se vagali prije tjedan dana i imao je 5390g.
Kad pocinju bebe da uhvate onaj spavanac 2 puta dnevno? Znam da je jos prerano ali me zanima kad to dođe otprilike. Moj V sad spava nekoliko puta na dan al po 20min, navecer je vec u 8 umoran da jedva gleda, al jos se neko vrijeme bori.

url=https://lilypie.com]
Mamasita super je ljulja 😊
Pojma nemam kolko P ima kg. U cetvrtak idemo kod pedijatrice pa cemo vidjet.
Zaboravila sam sta sam jos htjela komentirat 😂

Inace, ja od kada sam rodila, hranim se tolko lose da bih mogla plakati. Nemam vremena da kuham, nemam vremena da jedem, pa jedem em smece od hrane, em se kad stignem šopam ili kad v navecer zaspi onda ja idem jesti pa na spavanje. Nadam se da cu uspijeti malo dovesti to u red prije nego me stigne kazna.
Ovo kao da sam ja pisala..iako ja kuham i muz mi kuha, ali vecinom kad ja kuham je gotova juha, tjestenina na neki nacin i onda nakon sat vremena sam opettt gladna. I stalno samk jedemmmm uzas

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji