Treca ma glavno da nije njoj nista, prekrasna je ljepotica🙂
Mi imamo dvije kloKanice free on i manducu, a V vristi kad je samo ugleda 😥 A ne zahtjeva on za sad puno nosanja al kad se nosa onda mora bit ono pravo, na rukama 😅 Ako koja treba, manducu prodajem, mogu se raspitati za slanje.
url=https://lilypie.com]
Jel se vase bebe igraju sa vasim bradavicama??😂😂😂 ja sad malo prije hranim malenu,vuce ko luda,ono.. ajme glad.. i najednom stala.. pogledam sta je..da nije zaspala a ona.. mljacka i lize bradavicu i smije se...😂😂😂pa povuce par puta pa se opet smije.. a o uzadasima da ne pricam 😂😂😂 koja slapa 😂😄
Jel se vase bebe igraju sa vasim bradavicama??😂😂😂 ja sad malo prije hranim malenu,vuce ko luda,ono.. ajme glad.. i najednom stala.. pogledam sta je..da nije zaspala a ona.. mljacka i lize bradavicu i smije se…😂😂😂pa povuce par puta pa se opet smije.. a o uzadasima da ne pricam 😂😂😂 koja slapa 😂😄
Moja isto to radi😂😂😂, a muz veli da bi i on😂😂😂
Meni je kuma posudila klokanici Maxi Cosi i moram uhvatiti muza da mi pomogne s time da ja znam kako se to koristi..
Treca sreca, pa nas je pedijatrica narucila za uvz 30.11. Znaci kad ce imati 2 i pol.... Ne znam zasto tako kasno al eyo
I me, i Diego se igra... Sve je to ok dok ne krenu zubi hahahahahha
Bbrletic, jaaaaoooooooo, vidjela jutros to za potres... Pisalo je da je 5.po redu u 2D... GROZNO
Eto mene i cekaonici za UVZ stitnjace.. U iston hodniku gdje je Trudnicka ambulanta.. AAAJMEEEE kad se sjetiiimmmm hahhahhahaa
Treca, Mila se tako lijepo smješka da je ona sigurno zaboravila na loptu, preslatka je, nadam se da je i maleni dobro i da nije virozu pokupio
Senoritakova, super su fotkice, imamo istu suknjicu, mi narucili s alia i jiš tamno ljubicastu i rozu i one strikane stvari, imamo yodu i malog lovca
Sretna, super mi je ona bijela podloga- dekica, gdje
Ja sam sva u panici,nesto se zatrese meni je odmah potres😂😂😂jako neugodno a jeb.....
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Ja sam opet napravila 100 cucnjeva i 2 min planka 😄 imam uoalu kvadricepsa i gluteusa, bas dobar osjecaj 😂
Gdje ste ju kupili?
Sanjchy, cupavica mala😍
Pomoć u kući, ja imam muža i nikog drugog i nitko mi ni ne treba, zaista se toliko angazirao da mu ništa ne treba ni reci, svaka tri dana skuhamo lonac juhe, pilece ili govede i onda svaki dan još nesto uz to, nekad on, nekad ja, ovisno o njegovim smjenama, a još mi je najbolje kad mogu ja sve na miru kad je on doma, to mi dođe kao pravi odmor.
Sortiraj odgovore
Najstariji