Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela
    14. Studeni 2017. 10:17

Jutro cure! Jooj to sta kazete za izdajanje tako je i kod mene, samo se izbediram jer to ide tako slabo...
    Nikad nisam izdojila vise od 80 ml, pa ne znam ima,li uopce dovoljno mlijeka za nju. stisnem cicu mlijeko ide, krenem izdajati malo kaplje pa nista i tako dok na kraju ne odustanem...kada ona cica i nakon izdajanja mlijeko ide..
    Mi danas imamo sistematski, samo me cijepljenja strah ali vidjet cemo.
    Prosla noc je prva za koju mogu reci da sam se naspavala od kad se rodila. 

14. Studeni 2017. 10:19

Sretna, valjda je to normalno da budu nekad ko sove al ja sam mislila da cu puknut hehe

• sretna
    14. Studeni 2017. 11:51

Mamasita a valjda 😄 mog ustvari uvijek nesto razbudi, kao npr stucavica 😏
    Uspjesno sam ispeglala robu, stavila novu prat, presvukla kinderbet i L krevet 😄

• Barbi13
    14. Studeni 2017. 12:07
    Dobar dan tete,danas imamo 4 tjedna
    Dobar dan tete,danas imamo 4 tjedna

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

dzenny
    14. Studeni 2017. 12:09

Treca sreca,nadajmo se da nije ono sto ti mislis.. 🤔
    Moja je prosle noci bila dobra (iako je prije dvije noci isto bila moja mala sovica 😉) .. sinoc je zaspala oko 23:30 i spavala sve do 3:30,jela i zaspale smo negdje do 4:15.. pa je spavala sve do 8h,opet jela i nastavila do 10:30.. aa i mama se bas odmorila.. 😆

dzenny
    14. Studeni 2017. 12:11

Bbrletic,wuhuuu.. cestitke za vasa 4 zajednicka mjeseca 😍😍 ii imate pelene kao i mi.. iz lidla su?? 😆

14. Studeni 2017. 12:22

Bbrletic, slatkicaaaa... ja isto taman peglam...opet...i mi imamo takvu tetru iz lidlica hahaha dosla nam je tiny love njihaljka...nasla drugu ona nije imala igracke a javila mi se zena na fejsu iz neke grupe tu je u zgu i ponudila mi smede tirkiznu ista cijena al je citava ima igracke i sve. :)) sad cu stavit prat navlake i uskoro cemo se i mi njihati

[OBRISANO] 14. Studeni 2017. 12:33

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 14. Studeni 2017. 12:34

[OBRISANO] 14. Studeni 2017. 12:38

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI