Prije 15 min opet potres,vec mi se kosa dize od zivaca😨😨😨😨😨
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Prije 15 min opet potres,vec mi se kosa dize od zivaca😨😨😨😨😨
Ma kakvi su to potresi? Neki mini? Nisam naisla na portalima o potresu u Rijeci. Znam da sto je veci kat da se jave osjeti. Tako smo i mi osjetili prije par godina onaj jaki u ita/slo ( ne sjecam se gdje je bio tocno) muz se probudio u panici i racuna koliko je zgrada stara a ja se smijala. 😂😂😂
Jutro cure! Evo ja malog hranim pa da nabrzinu procitam kaj ste pisale.
Moj mali panj pojeo sinoc u 9 navecer,pa si sat vremena pricao u krevetu i zaspao,onda budjenje u 2,i tu zajebava kad jede. Sad si racunam budjenje oko 7..i to mi odgovara. Kad ono ja otvorim oci-a to je 8:40! Panj nije gladan! On se opet igra u krevetu.
super fotkice...
hrana i kuhanje - inače se zdravo hranim(o) zahvaljujući meni jer se trudim redovno na plac po voće/povrće i svježe namirnice, koliko stigne jedna full-time zaposlena majka s dvoje djece.
U trudnoći pogotovo, kako sam bila na bolovanju, imala sam lijepo vremena svaki dan ić na plac i baš sam bila happy što imam napokon komotno vremena pazit šta svatko od nas jede...i djeca i ja.
A sad....mila majko....sveki upadne jednom tjedno cca ali tjedan ima 7 dana, snalazim se, ne kuham točeve jer bi mi redovno zagorili nego juhe + brzinska neka jela tipa meso/ribu na tavu, plus povrće koje se kuha samo - to bar ne treba miješat.
jednom tjedno pošaljem muža u neki restač, obično vikendom, da ne gubim tih 1h šta imam "slobodno" u danu - nad šporetom.
ali jedva čekam da bude mrvu veća da se duže vremena zabavi u gymu i slično, da mogu skuhat pošetno.
A i kolica da dobijemo da mogu s njom na plac u nabavku redovno
žena-majka-carica:)
Moj svakuu vecer zajebava nakon drugog hranjenja. Odnosno pocne se naoinjat za kakanje i ne moze i onda nikako zaspat. Pa stenje pa place i tako u krug. Jedino se na meni smiri i onda ga stavim kod sebe i krevet i jeeedva zaspi. A ja sam ko zombi
inače mi smo jučer imali prvu nezgodu :(
rekla sam već kako ju stavim u jaje autosjedalicu (umjesto njihaljke/vipera)
na stolić u d.broavku...
i kako sam cili dan bila nervozna i nisam niš stigla ni jest ni ništa
kad je muž došao uvalim ja njemu da ju malo pričuva
inače je ne uzima prije 20h ali evo kao učinit će mi uslugu (no comment!)
i odem ja jest u kuhinju a on i mali s njom u boravku da ju čuvaju
kad čujem vrisku
mali igrao nogomet i pogodio nju u jaje balunom...pravim nogometnim...nije to onaj mekani dječji
vrištala je od šoka da ju nisam mogla smirit
nije ovako nikad vrištala, ni za vrijeme najgorih grčeva
baš mi je bilo teško
i to nakon takvog dana kad smo i ona i ja bile već premorene
tila sam ubit muža
ajd mali ima 6god i šta dite zna
ali on šta mu je biser pustio da igra nogač maloj kraj glave (imamo boravak s 2m2 slobodnog prostora, nije da živimo u velikom stanu, nego je on njoj doslovno kraj glave nabivao balun i logično je da je to potencijalna opasnost)
ali kakve mi koristi
jedva sam zaspala navečer od brige, jer sam vidila da joj je neki dio glave iza malo čudan (kako je bila u jaju, kad je puko balun, glava je vjv udarila iza...)
nadam se da nije ništa i da neće bit posljedica, ali skratilo mi je života. Mrzim ovakve scene, najteži dio roditeljstva.
al danas je novi dan, nadam se posve suprotan od jučerašnjeg da će bit..
punimo 2 mjesecaaaa <3 Leone sretan i tebi mini rođo!
evo od nas jedna fotkica:
super fotkice…
hrana i kuhanje - inače se zdravo hranim(o) zahvaljujući meni jer se trudim redovno na plac po voće/povrće i svježe namirnice, koliko stigne jedna full-time zaposlena majka s dvoje djece.
U trudnoći pogotovo, kako sam bila na bolovanju, imala sam lijepo vremena svaki dan ić na plac i baš sam bila happy što imam napokon komotno vremena pazit šta svatko od nas jede…i djeca i ja.
A sad….mila majko….sveki upadne jednom tjedno cca ali tjedan ima 7 dana, snalazim se, ne kuham točeve jer bi mi redovno zagorili nego juhe + brzinska neka jela tipa meso/ribu na tavu, plus povrće koje se kuha samo - to bar ne treba miješat.
jednom tjedno pošaljem muža u neki restač, obično vikendom, da ne gubim tih 1h šta imam "slobodno" u danu - nad šporetom.
ali jedva čekam da bude mrvu veća da se duže vremena zabavi u gymu i slično, da mogu skuhat pošetno.
A i kolica da dobijemo da mogu s njom na plac u nabavku redovno
Ajme meni, i ja bi posizila skroz na skroz ....ti muski nekad ko da su iskljuceni iz svemira... Valjda joj je sve ok, slatkica izgleda premedeno... a sta da ti kazem, i moj dode nekad iskljucen s posla pa ja sve do detalja ponavljam ko papagaj jer znam ak doslovno sve ne kazem 5 puta nece dozivit pogotovo s malim jer znam da on ne razmislja o nekim stvarima... A s dr strane sam i ja zivac i lako planem pa on trpi moje ispade... Sad zna za dr put da nema lopte u kuci!
Sanjchi, predivna jeeee!
Sretna i moj zajebava a ja sam nicu extra nervozna jer po danu nemrem soavat i kad mogu nego radim xy stvari i onda on pocne plakat po noci i dode mi nekad da vristim...al on je moja ljubav najveca i sve bi napravila za njega
Sortiraj odgovore
Najstariji