Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    15. Studeni 2017. 10:14

mamisita, tvom mužu je prva beba pa ima opravdanje! moj je čisto neodgovoran bio jučer....nema izlike

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    15. Studeni 2017. 10:16

iako normalno da se pojeo jučer i on od grižnje, nije kreten da mu je svejedno
    ali džabe. Ja sam poludila, posvađala se s njim na mrtvo
    Jer ako ju ja čuvam 90% vremena u danu, onda daj čovječe tih 5% šta si ti s njom, malo se više potrudi

treca_sreca
    15. Studeni 2017. 10:17

e i idemo danas na uzv kukova....malo sa zakašnjenjem ali eto
    pa ću baš pitati za nosiljku, jel mogu upogonit
    jel se tko od vas već nosi?
    u klokanicama mislim

15. Studeni 2017. 10:20

Treca, bas sam se sad sjetila scene od nekidan, znaci imamo mini psa kojeg mm obozava, ni ne linja se takva je pasmina al ipak je pas i ispadne mu koja dlaka nekad. I ne smije na kauc, krevet itd. I ni ne ide. I trazim muza cim izade iz kreveta odmah u slape nista bos , psu se brisu sape iz setnje itd. Kad ga se draga odmah pranje ruku i imamo sredstvo za dezinfekciju ruku veliko u sobi jos plus. Da bi ja nekidan dojila na krevetu a on sprema psa za setnje i kao nesto ga mazi i igra se s njim, u sobi blizu kreveta, da bi ga u jednom trenu dignuo ko bebu i kao vrti ga a to sve treska i mize koja dlaka odletit i na krevet. Posizila sam. Al sta ces, vise nije to radio.

treca_sreca
    15. Studeni 2017. 10:27

uuuu ja ih za čistoću svakodnevno davim
    i djecu stariju i muža
    Ok drže se uglavnom pravila generalno, ali opet bude tu i tamo nekih kikseva, pa ja moram stalno nadgledat jel se peru ruke nakon mobitela/kopmjutra i sl - prije nego se ide igrat s malom
    ...i u kakvim se hlačama sjeda na naš bračni (gdje ona spava i mora bit čisto jelte) itd itd
    tak da - većinu dana se ko policajac osjećam grozno!

15. Studeni 2017. 10:33

treca_sreca

uuuu ja ih za čistoću svakodnevno davim
    i djecu stariju i muža
    Ok drže se uglavnom pravila generalno, ali opet bude tu i tamo nekih kikseva, pa ja moram stalno nadgledat jel se peru ruke nakon mobitela/kopmjutra i sl - prije nego se ide igrat s malom
    …i u kakvim se hlačama sjeda na naš bračni (gdje ona spava i mora bit čisto jelte) itd itd
    tak da - većinu dana se ko policajac osjećam grozno!

E bas to... Najjace je kad bi dosao s posla u hlacama i kosulji koje je tipa obukao to jutro a predvecer jos ina sastanak npr. I onda mu se ne da skidat a ja ne dam na krevet. I onda on veli pa to sam jutros obukao, cisto je. A ja velim:" Da, al di si bio i sjedio cijeli dan?!" Pa se naljutio i protestira tako da lezi u dnevnom samo da se ne mora presvuc

Bela
    15. Studeni 2017. 10:34

Senoritakova,sretna prekrasne fotkice, ma kako ih samo uspjete namjestitija spremim dekicu legnem ju i naravno pocne vristati kao da zna da bi je naslikavala.haha
    Sve bebice preslatke, sanjchi moja je bila crna kad se rodila a sada joj je bas posvijetlila kosica i obrve...i pada joj
    Treca mogu misliti za nezgodu, moja se zna lupiti glavom u moju bradu ili rame pa mi je bude zao, a kamoli ovo... ali događa se, i padnu i svasta...

Bela
    15. Studeni 2017. 10:38

Senoritakova za kilazu, moja je dobila u mj dana 770 gr, s tim da smo ukinuli ad od zadnjeg pregleda...ne znam, ona je sitnija, nema na koga biti neka velika jer nismo ni ja ni muz...pedijatrica uopce nije spomenula dohranu, cak me i na prvom pregledu ohrabrivala da probam samo dojiti bez ad...
    Bitno da su zdravi a svi su oni razlicirti kao i mi.

I_me
    15. Studeni 2017. 10:41

Treca sreca glavno da nije nista! Tako je moja neki dan celom llupila u moju kljucnu kost, oplakali i ona i ja i pas koji je cvilio i sav se uzjebo kad nas cuo.
    Za psa kod mene vrijede ista pravila. Samo sto kad ona malo zaplace obavezno ga se moram dici da ponjuska guzu jer se mulac brine. Ponjuska i ode na svoje mjesto. Kao sve je ok  😂 
    Klokanicu sam mislila kupit chiccovu al sam neki dan citala da nije bas dobra za kukove. Nisu noge u m polozaju oa sam odustala od te. Valjda cu naci neku ok i povoljnu jer setat sa kolicima i sa psom na povodcu je kaos 😂
    Nego, treca sreca kako je malac? Jel povraca, jel mu bolje.

• sretna
    15. Studeni 2017. 10:42

Treca sreca i ja bi poludila na tvom mjestu! Jbt, ta lopta je teska ko vrag!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.