Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    14. Studeni 2017. 08:37

Dobro jutro,kavica je gotova a Petra na ciki......treca dreca nadam se da nije crijevna viroza,danas imamo prvi pregled kod pedijatra....

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• sretna
    14. Studeni 2017. 08:52

Treca sreca nadam se da nije crijevna!
    P visi na meni, moram L napravit dorucak jos uvijek je doma jer kasalj nije stao.
    Mamasita uh, vesela noc! I P je par puta znao biti budan po sat i pol - dva

Maja 3
    14. Studeni 2017. 09:01

Treca,nadam se da nije crijevna,zbilja ti nebi trebalo to sad!
    Mamasita-muz uspavao dijete u 10 min?
    Meni moj jednom prilikom rekao da je mali alergican na mene...nesto vristao...ja ga nosam..ono nista. Kazem muzu da on preuzme,maknem se iz sobe,ono mir,dodjem natrag,mali opet u plac..hhahah
    Ja moram u miru popit,jer uz njih dvoje ne stignem.
    Moj car najradje istjera mene imuza iz sobe ujutro i onda odspava jos rundu u nasem krevetu!

Maja 3
    14. Studeni 2017. 09:03

Pozdrav od mene!

• Barbi13
    14. Studeni 2017. 09:13

Maslacak31

Pozdrav od mene!

Maslacak preljepa ti je beba a bome je dugacak a mi smo jos mali.....ova moja jos cica a kava stoji na stolu.......

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

[OBRISANO] 14. Studeni 2017. 09:20

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 14. Studeni 2017. 09:20

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Maja 3
    14. Studeni 2017. 09:38

Bbrletic,bome je dugacak,a i tezak vec! Sprdamo se muz i ja da ce prestic malu,a ona ce 2 god za mjesec dana. 
    Sanjchi,hvala! Nadam se da ce pregled proc ok.

• Lily
    14. Studeni 2017. 10:00

mamisita27

Meni su ove moje sise fenomen al zbilja. Probam se izdojit na izdajalicu, ne ide… stiskam rucno jeeva koja kap, on pocne sisat- curi mu niz usta ko iz cesme

Mene to moje dojenje zbunjuje. Ponekad mi se sin toliko najede da spava 3h u komadu poslije dojenja. A ponekad je na sisama sat vremena i poslije toga nervozan i gladan. I popije po 20-60 ml dohrane, kako kada. A kad se pokušam izdojiti nema šanse da navučem više od 15 ml. 

14. Studeni 2017. 10:17

Lily

mamisita27

Meni su ove moje sise fenomen al zbilja. Probam se izdojit na izdajalicu, ne ide… stiskam rucno jeeva koja kap, on pocne sisat- curi mu niz usta ko iz cesme

Mene to moje dojenje zbunjuje. Ponekad mi se sin toliko najede da spava 3h u komadu poslije dojenja. A ponekad je na sisama sat vremena i poslije toga nervozan i gladan. I popije po 20-60 ml dohrane, kako kada. A kad se pokušam izdojiti nema šanse da navučem više od 15 ml.

Tak je i meni osim sta mu vise ne dajem dohranu. Sad smo ga vagali-4500 g ima haha Do pregleda ce imati 5 kg kako je krenuo :D 
    Maslacak predivan jeeee:))) Da, muz njemu pjeva a ima ljepsi glas od mojega, bavio se prije pjevanjem ( a ja zvucim ko macka koju muce) pa mozda i to ima veze hahahaha
    Sanjchi, drago mi je da ti je bolje, jos je sve to frisko, dok organizam nakon poroda krene normalno funkcionirati. I blago ti se sto mozes izdojiti, ja se nadam da ce meni krenuti vise mlijeka pa kroz koji mj mozda se pokrene i izdajanje kad negdje moram otic da ga bez brige ostavim bakici.
    Prvo kupanje-obavljeno:) prvo je plakao 2 min a poslije se opustio i uzivao, vidjelo se da mu pase. Jedino jos prvu setnju nismo al zbilja je prehladno u Zgu... :/ a grozno mi sta ga drzim zatvorenog ....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI