Eto, imamo riješenu pedijatricu. Pregled je 18.10. u 12.50 Slijedeći tjedan muž mora odnijeti samo Diegove dokumente kod nje.
Ej, žene, majke, kraljice.. kad ćete uhvatiti vremena možete mi pomoći?
Ja sam kupila gotovi set za pupak u mulleru. A imam i onaj T prašak. E sad, jel mi treba još nešto osim ovim gaza? Jel mi teba onaj "selotejp"?
Suncokretica nesmije nitko dirat bebu znaci vidjet cete je na doslovnih 10 sekundi da je poslikate i pogledate od diranja 0 bodova..Razumljivo jer prije 3 godine kada sam rodila Jana se je moglo gledati dijete i biti sa nama u sobi tokom posjeta ali su ljudi bili bezobrazni i umjesto jednog clana obitelji dovodili njih 10 i djecu za koju je najstroze bilo da se ne dovodi i zbog toga su sve ukinuli jer je bila neka epidemija bakterija…
Ana smije samo u box jer predradaona je jako malena i strogi su po tom pitanju da ulaze jer ispred je tocno malena ordinacija di pregledavaju prije ulaska u boxove i zna ostati otvoreno…
Prije su ih pustali pred sami izgon a sada daju da budu unutra i prije izgona ali vjeruj mi nije njima bas prijatno kada cujes onoliko zena da vristi..
Mene su rezali da vjerovatno jer su vidjeli da sam i prvi puta rezana pa hajd da cvaknu…Ja nisam trazila epiduralnu jer ja se toga vise bojim nego boli, da prije sivanja su mi dali inekciju protiv bolova,nije me boljelo ali je nelagodan osecaj pogotovo kad pospricaju sa onom ledenom vodom da maknu krv da vide sivat 😂 ali imas dijete na prsima pa ti olaksa svu tu situaciju,cim rodis malo ga prebrisu presjecu pupcanu i odma ti je na prsima ☺
Meni ce samo suprug dolaziti u posjete jer su nam svi ostali daleko,pa bas glupo da ni tati ne daju da drzi bebu..ja se psihicki pripremam na rezanje i sivanje,o porodu i tim bolovima jos ne razmisljam😄
Suncokretica nesmije nitko dirat bebu znaci vidjet cete je na doslovnih 10 sekundi da je poslikate i pogledate od diranja 0 bodova..Razumljivo jer prije 3 godine kada sam rodila Jana se je moglo gledati dijete i biti sa nama u sobi tokom posjeta ali su ljudi bili bezobrazni i umjesto jednog clana obitelji dovodili njih 10 i djecu za koju je najstroze bilo da se ne dovodi i zbog toga su sve ukinuli jer je bila neka epidemija bakterija…
Ana smije samo u box jer predradaona je jako malena i strogi su po tom pitanju da ulaze jer ispred je tocno malena ordinacija di pregledavaju prije ulaska u boxove i zna ostati otvoreno…
Prije su ih pustali pred sami izgon a sada daju da budu unutra i prije izgona ali vjeruj mi nije njima bas prijatno kada cujes onoliko zena da vristi..
Mene su rezali da vjerovatno jer su vidjeli da sam i prvi puta rezana pa hajd da cvaknu…Ja nisam trazila epiduralnu jer ja se toga vise bojim nego boli, da prije sivanja su mi dali inekciju protiv bolova,nije me boljelo ali je nelagodan osecaj pogotovo kad pospricaju sa onom ledenom vodom da maknu krv da vide sivat 😂 ali imas dijete na prsima pa ti olaksa svu tu situaciju,cim rodis malo ga prebrisu presjecu pupcanu i odma ti je na prsima ☺
Hvala Tea na priči. Meni će suprug biti na porodu. Jesi ostala solo s bebicom nakon šivanja u boxu, ono prije nego te otpreme u sobu? Jel tata mogao ostat s vama?
Hedgehog, kod nas u Puli je tata otišao s Diegom u susjednu sobu jer maleni je čudno plakao. Dišni putevi su mu bili malo zatvoreni radi plodne vode tako da sam ja bila sama dok su me šivali i dok on nije došao nazad s bebicom.
Barbs, znači sam si to pokrila i obukla Diega? I to stoji? Oke, ma ovo mi je bilo jednostavnije za kupiti jer bi se smotala sa tim gazama. Lako naknadno nadokupujem komprese kad se ufuramo. A i zbunjuje me što neki koriste octenisept, a neki ne :(
Hedgehog, nama su pupak motali u bolnici, a doma rekli da samo stavimo gazu... i taj prašak smo stavljali kad je pupak otpao da brže zaraste Mi smo stavljali tako da pola bude u peleni pola vani, tako da pelena to drži... ali naš Diego je dosta nemiran i to bi mu palo u pelenu
Ali ništa nije bilo i super je zaraslo.
Hedge mi smo samo komprese koristili i to ih smotaju u trakicu i omotaju oko pupka, jednom dnevno promijenis i to je to, sve drugo oko pupka radila nam je i radi patronazna
Sortiraj odgovore
Najstariji