Violeta budi jaka, pusti babe nek pricaju, sve nesta ludi. Znam kako ti je, kod mene se redaju ista pitanja, sto radim krivo, sta sam skrivila, zasto bas meni...Al kad se taj smotuljak privine uz mene vrati se snaga i idemo dalje❤❤❤
Nama je danas mjesec dana😃 Bili smo na kontroli, vratili smo se sretni jer je doktorica potvrdila da je sve u redu. Osip se povuko ko sto je seka rekla, nakon 3 dana. V ima 4070g.
Jedino nikako da zaspe, kroz dan odspava sat vremena i to na rate. Inace je jako mazasta beba.
url=https://lilypie.com]
Pratim vas dok se ne pridružim 😍
Ajme Dena vec mjesec dana ❤️❤️❤️ Kako brzo....
Dena cestitam vam velikih mjesec dana. Vrijeme bas brzo prolazi. Bas gledam mog bebaca vidi se kako raste, sve gleda, okrece se za mnom, poceo je malo i zezat. Zaspi uz mene i ja ga stavim u krevetic i ako nije zaspo pravski onda odma javlja se i ja ga uzmem i tajac, voli kad ga mazim po glavi i obrazima. Bas je prava maza. Jutros je cak spavao sa mnom u krevetu. 😊 Drugi put od kad smo doma.
Jutro cure! Mi smo se nocas bas fino naspavale. 😆 pogotovo ja 😆😆
Ja sad pijem kavu na terasi a ema spava u njihaljci.
Ne znam kako vi, al ja ju dojim uvijek u spavacoj sobi na krevetu. I po noci cim se napapa, dignem ju za podrignut i stavim u krevetic i izadjem iz sobe zaspala ona ili ne.. ne zelim ju naviknut da se mazimo po noci ili da moram biti uz nju dok ne zaspi. Onda ona sebi nesto njorga u bradu i zaspi. Mazimo se po danu i po danu je na svjetlosti i uz tv da se navikne na zvukove. A po noci mrak i tisina. Stalno mi je sestra moja u glavi jer je ona stalno malog uspavljivala i mazila po danu i noci pa kad je mali narasto nije mogla prdnit od njega.. stalno je trazio da netko bude uz njega dok ne zaspi.. a teebalo mi je jako dugo dok se ususka
Jutrooo!!
Tea, dobit ćete vi na težini! Samo pomalo!
Svaka je beba drugačija.
I me, jaaao, to s Emom i ja prakticiram s Diegom.
Ja se volim s njime maziti i držati ga, ali se trudim da to bude minimaaaalistički jer znam da će nam biti zaj*! Ja ga preko dana dojim u dnevnom i onda spava ili na kauču ili u njihaljku, a po noći ga dojim u krevetu i stavim na spavanje u krevetiću. E sada, nije da kao i ti izađem iz sobe spavala ona ili ne Jer budem toliko koma da samo nastavim ležati
Ako njorga onda mu uvalim dudu, čekam da zatvori oči i ugasim svijetlo.
Preko dana je i kod nas uvijek neka buka. Ne pazim na ništa... To se suđe pere, tu je uvijek puno ljudi, a pogotovo s mojom obitelji on neće nikada biti u tišini hahjahahaa Svi se mi deremo... Zato riknem kad sveki dođe i tiho priča! Pa ja vičem: šta pričate tihoooo?!?!?!?
Sinoć je Diego zaspao oko 10 i nešto. I nešto je po noći u uobićajeno vrijeme njorgao... Taman se digla da ga idem presvući (jer se pokakao) i da ga ga nahranim, taj spavao k'o top... Samo sam se vratila u krevet. Da sata kasnije se zbudio i onda sam išla to obaviti... To je bila prva noć otkad smo se vratili da se budio samo jednom. I baš sam se fino naspavala. Ujutro je malo zajebavao, ali eto, već 45 min spava...
Dena, aaajmeeeeee, već mjesec dana? Kako vrijeme leeeetiii!!! Drago mi je što je seka imala pravo i što se osim povukao...
Super za kilažu... A koliko je ono imao kad se rodio?? Što se spavanja tiče i mi imamo poteškoća u zadnjih nekoliko dana... Spava isto na ture preko dana...
A ja se stalno žalila da samo spava HAHAHAH
Moj muž je u predrađaoni skoro cijelo vrijeme bio sa mnom. Išao je ujutro jesti i poslije podne, kad su mi EPI dali (za to su mu rekli da izađe vani i vrati se za min pol sata!)... Otkad smo došli u bolnicu je bio sa mnom, pa sve do 2 h iza poroda.... Znači, oko 14h je sve skupa bio sa mnom. Inače kod nas u Puli posjete su samo pola sata dnevno. Muž je dolazio skoro sat vremena prije i ostajalo sat i pol duže. Nikada ništa nisu rekli samo su vikali da u sobi treba po jedna osoba biti kod svake mame jer kod nas su se svi uvalili hahaha... Cimerici nije smetalo jer je ona ionako imala još troje djece + muž + svekići + šogorica s djecom
Kod mene su bili moji roditelji, muž, sveki i sestra...
Slijedeći dan su moja sestra i šogor došli za vrijeme večere, pa su dobili petardu od sestre da su posjete odavno gotove
A npr. frendica mi je pričala da je njena mama bila s njom od jutra do 22h i nikome ništa... Valjda jer je to JEDNA osoba, a ne njih 15... hahahah
Suncokretica nesmije nitko dirat bebu znaci vidjet cete je na doslovnih 10 sekundi da je poslikate i pogledate od diranja 0 bodova..Razumljivo jer prije 3 godine kada sam rodila Jana se je moglo gledati dijete i biti sa nama u sobi tokom posjeta ali su ljudi bili bezobrazni i umjesto jednog clana obitelji dovodili njih 10 i djecu za koju je najstroze bilo da se ne dovodi i zbog toga su sve ukinuli jer je bila neka epidemija bakterija...
Ana smije samo u box jer predradaona je jako malena i strogi su po tom pitanju da ulaze jer ispred je tocno malena ordinacija di pregledavaju prije ulaska u boxove i zna ostati otvoreno...
Prije su ih pustali pred sami izgon a sada daju da budu unutra i prije izgona ali vjeruj mi nije njima bas prijatno kada cujes onoliko zena da vristi..
Mene su rezali da vjerovatno jer su vidjeli da sam i prvi puta rezana pa hajd da cvaknu...Ja nisam trazila epiduralnu jer ja se toga vise bojim nego boli, da prije sivanja su mi dali inekciju protiv bolova,nije me boljelo ali je nelagodan osecaj pogotovo kad pospricaju sa onom ledenom vodom da maknu krv da vide sivat 😂 ali imas dijete na prsima pa ti olaksa svu tu situaciju,cim rodis malo ga prebrisu presjecu pupcanu i odma ti je na prsima ☺
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Denaa cestitke na prvih veeejikih mjesec dana ☺😍😘😚🎉🎊
Kod nas je uvijek galama 😂😂 di ces tisinu od 3-godisnjaka 😂😂
Noel spava u kindacu koji je pored mene jer moram pazit na to bljuckanje jer se cesto jako zahlikne i pocrveni pa ga moram okretat..
Barbs super je to sta se tice posjeta , do jednom.. Nazalost su bebe toliko malene a kliconosa posvuda pa kad ti dode 10 njih u sobu sa 3 male bebe a neka jedna ima neki virus .. Zato je zao ti je sta nemozes pomazit svoje dijete (tate) ali u drugu ruku doci ces kuci maziti cete se tada a ovak dok su tek rodeni tamo gdje kroci mnogo ljudi nekako je sigurnije i shvacam njiho pristup tome
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Leon preko dana spava u kolicima do prozora, za svaki slucaj da uhvati jos svjetlosti hehe. Sisa u dnevnoj i onda u kolica, a znam ga uspavljivat pjevajuci ili pustim glazbu pa se skupa zagrljeni gegamo hehe kao plesemo haha... a tokom noci, previjem ga, dobije sisat i zaspi. Sinoc je 1 zezo i onda sam zvala muza da ga uspava jer ja sam bila koma. Naravno zaspo je u roku minute.
Jucer je muz svirao na tamburu a Leon i ja smo sjedili na kutnoj i on je tak slusao i gledo..bas smo uzivali svi troje. 😍 Prva mi je beba i zelim ga mazit i pazit, neka bude mamin sin hehe...ali naravno neke granice postoje. Jucer smo mu usisavali iz nosa na usisavac, i djete je tako mirno dok usisavac radi...tako ako mi bude nemoguc, ja odma palim usisavac 😂😂
Danas je super, sisa, spava, bude budan malo a prdi i kaki danas ajmeee..haha malo prije je bio rafal 🤣 a jutros se ukako i ja ga presvlacim a on ga opet tovari 😂😂 ukako mi tetra pelenu i podlozak za previjanje..a ja mu kazem ma samo kakaj sine, mama ce da cisti haha
E da nista mi se ne gadi ali vidjeti balce u onoj spravici uff mucno mi bilo, nisam mogla cistit vec je muz to ocistio haha... ni kakica mi nije problem kao balci 😄
Tea, ja se slažem da ne bi trebali puštati previše ljudi kod mame i bebe... Ali barem tatu malo više... Mada je tata jedan dan s nama bio duže neko svi i opet mu nisu ništa rekli. Valjda toleriraju da muž ostaje koliko god..
Violeta, vidim da su nam djeca prava prdekala Diego je danas spavao od 9 i pol do 12 i pol s time da sam ga ja trebala probuditi da mu dam za jesti i promijenim pelenu... Opet je bio zaspao, ali na 2 sek... i prdekalo je i meni počeo prditi pa se pokakao hahahaha veselooo..
A to za muzikicu - super... Ja sam mu jutros isto pustila pjesmice dok sam doručkovala. Baš je u tišini i sa zanimanjem slušao. Sada smo muku mučili da zaspi. Uvalila sam mu dudu jer je non stop htio na cicu, ali ne smijem ga naviknuti da bude od 0 do 24 na cici i kad je i kad nije gladan. Upravo leži i ima zatvorene oči... Makla sam se od njega da vidim hoće li se bez mene uspavati.
Jer je baš bio nemiran... I izgleda da bi mogao zaspati.
Sortiraj odgovore
Najstariji