Joj, hvala vam. I ja se nadam da će bit sve u redu i da će patronažna s tim se baviti. :D
Hedgehog mi smo prasili pupak i 1 dnevno mjenjali gazu, a kupila sam mrezicu jer to je imao preko pupka u bolnici pa ju bio pokako i onda sam promjenila.
Nama je napoookooon otpao pupak, ajmeee veselja! Poprasila sam ga, stavila gazu i opet mrezicu. I ovak se mice a da pricvrstim s pelenom kontam da bi otislo. Ovako mi je nekako bolje 😊
Barbs moj Leon od 15h nije spavao normalno. Krene spavat, dode sogorica i kceri i nista od spavanja, one odu on zaspi pa dodu moji, malo je spavo i budenje. Sad sam ga obrisala sa kamilicom, nahranila i ususkala i zaspo, tek nakon 15min opet kmeee pa sta mi sad, uzmem ga i on podrigne i zaspi opet hehe
Violeta, a da li he Leon navikao na tisinu mozda??
Sanjchi, ja Diega pokrivam dekom al je jako nemiran i moram mu kupuri vrecu.
Pupak-nama su ga zamatali u bolnici...
Preko noci je Diego zezao... Razbudio se oko 3 i nikako da zaspi... nikako da ga uspavam... Zaspala sam prije njega... jer sam odustala od toga da ga uspavam hahahahaa i kad sam pogledala pol sata kasnije u kreveticu je spavao...
Ja sada pijem kavu i jedem kekse... Diego je u kreveticu... Ima oci otvorene na pola koplja... Necu ga ni dirati
Dobili smo ovaj poklon od svekinih kolegica...
Little Bosa se javlja...
Mame…kad vam bebice spavaju u kindacu, na/u cemu spavaju? Jel ih drzite u jastuku, vreci za spavanje ili ih pokrivate?
U rodilistu su ih umatali u rucnike pa sad fok su jos male ih i ja umatam, bar su u cistom pamuku a kako mi je u sobi oko 23 stupnja to im je dosta, izgleda npr ovako:
Jutrooo
Violeta, super za pupak!!!
Evo kako Diego spava…
Barbs ko da si uslikala mog Viktora. Ovu noc sam ga ostavila, da vidim dokle ce to bacanje i eto ja zaspala i probudila se on se jos uvijek baca i spava poprijeko kimbica.
Sad sam ga uzela malo k sebi jer se probudio pa da se pomazimo, a on miran ko bubica zaspo.
Jucer popodne i navecer je jako plakao, jedva ga umirili, pocelo ga kakanje muciti.
url=https://lilypie.com]
Bebushka, preeeeslatkooo!!
Samo kod nas u puli ih zamataju s onim bijelim jastucima iz doba juge jos ahahahaha
Dena, znaci i tvoj voli putovati hahah Jooojj i Diego ima problema a kakanjem od poceeeetka...
Svaki put se zacrveni i skupi jo da ima grceve i masiramo mu trbuh... I kad prdne i kad se pokaka, sve mu je lakse.. Citala sam da je to vezano s time ako ne podrigne nakon cicanja... a Diego ponekas podrigne ponekad ne... i
Sortiraj odgovore
Najstariji