Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    04. Listopad 2017. 11:59

Leon mi je od jucer poceo malo kasljat..pa ga sad stalno pratim. Spricam nos aqua maris sprejom i kad muz dode izvuci cemo mu iz nosa.
    Jojj stalno nesta 🤔

barbs
    04. Listopad 2017. 13:09

Hej cure... Evo i mene... Procitala dam vas s moba, ali krenula sam pisati poruku i opet zastekao forum...
    Sada Diego cica pa kad zaspi cu skociti na komp i leci i ja na kauc...
    Diego je danas bas nemiran...
    Hvala, Eloa 

barbs
    04. Listopad 2017. 13:21

Violeta, drago mi je što je papir došao. Ja sam danas otišla predati onaj jedan papir na HZZO i zaboravila pitati info za dječji doplatak (što mi sve treba da predam papire, pa možda dobijemo, možda ne!) tako da sam zamolila svoje (koji sutra svejedno dolaze ujutro kod mene) da skoče pitati info... To što si se rasplakala radi maloga, ah joooj... A slatki  To je normalno! Živjeli hormoniii!!! 
    Bebushka, oooo, da, totalno potpisujem to što si napisala za jelo i dojenje, a bome i za dojenje na zahtjev. Inače se trudim često jesti i traži me da često jedem ali jučer sam toootaaaalno zaboravila na to. 

barbs
    04. Listopad 2017. 13:50

Bebushka, tebi je bome veselo sa curkama, pa je nekako razumno da si prešla na izdajanje. Nije ti lako 
    Violeta, Diego je sve češće počeo podrigivati  Nadam se da nije neka prehlada Leona uhvatila...  Aaaa, čokoladno mlijekoo!!  I mi smo imali isti doručak 
    Bila nam je patronažna. Kupali smo se. Nije bio baš odušvljen ali bio je budan od 8 kad je ona došla a došla je malo prije 11, pa nije ni čudo... I dobili smo 260g u 6D. Imamo 3975g  Patronažna sestra je opet malome rekla da će me izravnati hahaha i upozorila me da moram češće jesti... Stvarno se trudim, ali eto, jučer sam od silnog posla zaboravila  Grozno.
    Meni su danas moji bili pomoći. Napravili su mi ručak i spremili ručak za kasnije kad muž dođe. Ja to samo moram dovršiti. Stavili su mi sušiti 2 mašine robe.. .Mama je uzela robu da mi ispegla kod kuće i sutra će ju donijeti.
    Sutra mi ostaje još Diegova robica.
    Sinoć smo se donekle naspavali. Zaspao je oko 22 h s time da je bio budan od 19 i nešto na dalje  Probudili smo se 2x u uobičajeno vrijeme po noći i skoro do 8 spavali s time da sam se ranije  morala dići  Zaaaaspala sam hahhahaha
    Etooo, mali šef nešto njorga na kauču. Ne znam što mu je danas. 

barbs
    04. Listopad 2017. 14:44

Ovo smo jucer dobili od kumova + rucnik... vec imamo 4 rucnika pa cu ovaj novi spremiti kad se stari ofucaju 

Tejuska♡
    04. Listopad 2017. 15:19

Heeeej svima ☺☺ da vas pozdraviiim
    Kako ste? Kako se snalazite? 😘😍

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

violeta1
    04. Listopad 2017. 16:04

Barbs vau poklon je super
    Oo pa i vi rastete super...Leon je u 6 dana dobio 220g i sad ima 4120kg. A bas se vidi da je iz dana u dan veci

barbs
    04. Listopad 2017. 16:06

Poz, Teaaaaaa... tebe dugo nismo vidjele ovdje  
    Eto ja se privikavam na novi zivot ahahhhaha I nije lako  Bas je tesko  Od 0 do 24 biti zaposlena... Wuhuuu... al vrijedi  
    Diego spava od 14h... Dobar je... pustio me da napravim rucak tako da smo muz i ja na miru jeli  Sad kao da se pocinje buditi i bilo bi super da ga mogu nahraniti, presvuci i izaci na zrak...

Tejuska♡
    04. Listopad 2017. 16:40

Barbs nije bilo dugo da ali kad sam radila do zadnjeg dana cak i tokom trudova 😂
    Sad smo se malo ustabilili
    Braco je prihvatio bebu ali je on sad bolestan pa ga malo odvajam od bebe
    Danas nam je otpao pupcic pa se veselimo vecerasnjem pravom kupancu
    Noel je roden sa 3650g izasao sa 3350 a sada ima 3550g .. Nazalost u 11 dana je dobio samo 200g .. Imamo problema sa velikim bljuckanjem pa imam razne metode dok ne podrigne da ne izadje sve vani,ali samo naprijed biti ce to okej 
    Patronazna nam dolazi svakih 3 dana da prati rekla je dolaziti ce do mjesec dana dok ne odemo kod pedijatrice 
    Imam mlijeka sve je super ali on jednostavno izbacuje velike kolicine
    Tako je i Jan do prvih mjesec dana pa se nadam da ce brzo prestati i kod Noela
    Barbs torta je super od pelena 😍
    Poceli su vam dolaziti gosti? Ja jos ne pustam nikog haha tek u nedelju dolaze od muza roditelji i braca sa curama ☺

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Nina2512
    04. Listopad 2017. 17:01

Curke pozdrav,citam vas i tu,nadam se da cu se i ja uskoro pridruziti😊😊zanima me koji to prasak koristite za pupak?jer sam ja samo pripremila onaj sprej,octanisept..nisam znala da treba i prasak?

Tea,ti si rodila u petrovoj?mozes molim te tu ili u temu Porod u petrovoj napisati svoje iskustvo?ima nas dosta koje uskoro idemo tamo😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.