Joj i ja sam dobila da im moram dostavit rijesenje...koma 🤔
Ja ne vozim jos, ali sam se zazelila. Nisam nikud isla sama od kad sam rodila. Kad budemo isli kupovat sve za krstenje onda cu ja voziti 😊
A kazna, cekam da muz dode s posla da vidim sta cemo.
Violeta, hzzou ili hzzu? Riješenje i ja HZZu moram odnijeti kad dobijem, ali moram prvo HZZOu odnijeti tu potvrdu da sam na hzzu prijavljena. Nervira me što nisu to rekli odmah mužu prošle srijede kad im je dostavio papire jer nije bio tamo jednu minutu. Tek danas je htjela unijeti sve u sistem i onda je vidjela datum i zvala me. Nije kriva žena nego one budale s HZZa jer sam više puta pitala da li mora biti noviji datum ili stariji..
I ja sam se zaželjela vožnje. zato sam se radovala što ću sutra voziti. Makar ću zamoliti tatu da sjedne na suvozačevom
Za kada planirate krštenje?
Mi smo tek krenuli pričati o kumovima...
A za kaznu... Nadam se da ćete to riješiti. Ti troškovi uvijek dođu kad NE trebaju
Ja moram vjenčanicu ići oprati na kemijsko i prodati ju... Ipak, da zaradimo nešto...
Zaboravila sam komentirati podrigivanje... Ja sam pitala patronaznu i rekla je da bi svaki put trebaju podrignuti... u zadnja 2D cesce podriguje, ali ja de trudim svakako ga natjerati da podrigne... Ponekad uspije, ponekad ne
Violeta- nadam se da cete barem moci platit pola kazne.. iako je i 500kn puno.
Pupak- 1x dnevno stavljam prasak tyrosur, ne stavljam gazu vise. Kaze patronazna nema potrebe.
Voznja autom-ja danas vozila kad sam isla u maticni prijavit emu. Jedva docekala 😆
Zaboravila sam komentirati podrigivanje… Ja sam pitala patronaznu i rekla je da bi svaki put trebaju podrignuti… u zadnja 2D cesce podriguje, ali ja de trudim svakako ga natjerati da podrigne… Ponekad uspije, ponekad ne
Tak i kod mene.. nekad podrigne, nekad ne.. al zato prdiiiiii 😂😂😂 isprdi se i zaspi.
Barbs rijesenje od hzzoa o pravu na rodiljnu naknadu moram dostavit radi ostvarivanja prava na djecji doplatak.
Ah tooo, Violeta, i ja cu morati Je l ti doslo?? Zanima me koliko vremenski treba da dodje to rijesenje...
Ja cu ubit i muza i nonica… jedva jedvijadice sam uspjela Diega uspavati nako 3h skoro i uvalila mu dudu u usta (prije 10min) a oni urlaaaajuuuuu…. ok sad je izbacio dudu i spava al ubit cu ih ako mi ga zbude…
I me, aaajmeeee, i Ema prdi ko velika?Hahahahahhahahahahhahahahhahahahaha Diego isto hahahahhaa i jos kad se muz nadje prdit ahahahshhshshshshshhhahahahha
P.s. Violeta, ja pijem bijelu kavu 1x dnevno (pisem nskon odg na drugoj grupi), ali me zanimalo ako mogu uz to nes popiti... Ili bi to bilo previse
E da... aajmeeee, da li vi imate zelju popit casu pive? Hahahahaha
Barbs u roku 15 dana se mora dostavit, a ja jos nisam nista dobila, ne kuzim sta cekaju 🤔
Ma smijes i ness, nije to nista jako.
Jooj da...i ja bi mogla pivo popit, i jeger/kivano mmmm moje omiljeno pice mmm 😂😂😂 ajme kao cugerica zvucim hahahahha
A pusila sam prije trudnoce nekad ili pri zabavama a sad mi ne pada na pamet zapalit i pusaci mi bass smrde 😆😆😆 al zato bih mogla malo popit.. jao i moj visnjevac..mm... a imam doma i jegera i kruskovca i dalmatino i visnjevac i piva i vina i tekile i viski....hahhaa jbt alkohola na izvoz 🤣🤣🤣 vidi se da vise ne pravimo party doma 😂😂😂😂😂
E da..muz je bio kod advokata i pisat cemo zalbu, uz to ide otpusno pismo mene i Leona i izvadak iz maticne knjige rodenih. Sutra ce sve poslat. Tako da se nadamo da necemo morat nista placat. Bolje cemo te pare potrosit na bebaca 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji