Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    02. Listopad 2017. 16:17

Meni nisu nista rekli kako brze vratiti maternicu na mjesto... nit staznik nit ista...

violeta1
    02. Listopad 2017. 18:22

Barbs znam kako ti je sto nece spavat,. Leon je 14:30 probudio se, zaspo u 15:30h i onda u 15:50h opet budenje i sve do 18:10h kad je zaspo. I eno cujem sad opet kmeci... ajmee izludit danas 🤔🤔😕😕😕

barbs
    02. Listopad 2017. 19:35

I me, preeeeslatka slikicaaaa!! 

barbs
    02. Listopad 2017. 19:36

Violeta, bas nam je veselo... Diego se oko 18 razbudio i sad je 19.30 i jos ne spava  A svako malo da ce zaspati i otvori oci...

violeta1
    02. Listopad 2017. 20:59

Evo Leon je sad tek zaspo normalno...bas se pitam do kada. Ja sam se uspjela otusirat i evo me vec sam u krevetu, umorna i psihicki i fizicki.
    Muz je bio u gradu i dode doma zvoni mu mob i skuzim prica nekako drugacije (njegov nacin aj kani me se) i ja ga pitam tko ga zvao kaze sestra i kao pricala je s jednim covjekom u selu i njegovo djete je 2 puta zavrsilo u bolnici radi koristenja nastavak na usisavac za nos. Znaci ja sam dobila popizditis u roku odma! Sa suzama u ocima i sva kao lavica, prvi put sam pred muzem Leona nazvala MOJE DJETE  inace sam uvijek rekla nase djete, nasa beba. I rekla sam mu da ju nazove i kaze joj da nas se kani jer ako nece on ja cu. I on ju nazvo i reko da prestane s takvim stvarima. Da bi ona poslije poslala mu poruku kako ona najbolje da nista ne kaze i da suti. Znaci izigrava zrtvu jos na kraju!!!! 
    Kud mali danas zeza, iscepljena sam od jucerasnjih akcija, jos danas opet drame...ja sam dobila popizditis. Samo zelim svoj mir i uzivat u svojoj obitelji..zar je to tako tesko ljudima shvatit?
    I muz je isao po gaze za pupak u ljekarnu i ta teta mu je rekla ni slucajno prasit pupak s praskom. Onak jbt svi pricaju svoje price, a ja sam van sebe od svih. 🤤🤤🤤🤤 Idem sad spavat, dok je mali dobar da se odmorim. 

luce <3
    02. Listopad 2017. 22:52

Uh  violeta bome ti nije lako.... Mrzim kad drugi guraju nos di mu nije misto

barbs
    03. Listopad 2017. 08:53

Jutrooo!!! 
    Violeta, i meni je jučer bio težak dan... Samo ne toliko stresan kao i tebi, ali osim muža nisam htjela vidjeti nikog i pop* sam kad sam vidjela sveki da dolazi i rekla sam joj da ga ni slučajno ne probudi (ono kad sam napisala da od 12 i nešto do 15 i nešto nije htio spavati!) jer sam ga jedva uspavala. Pogledala ga je na 2 sek i otišla doma. Jbt, šta je tako jebeno teško shvatiti da čovjek treba svoj mir??? Ona je nona (baka) i moji su isto, pa mi je vise ovdje svaki dan niti satima. Dođu na kratko i idu doma jer em i oni imaju svog posla em vide po meni da sam umorna. Jest da oni ne žive iznad nas, ali jebem mu m*, moji znaju da su svaki dan dobro došli, pa ne dolaze... I kad dođu mi donesu ručak/večeru, tj. NAM (mužu i meni) da imamo i ja stavim u duboko... A nije da sjede pored malog samo i bulje u njega. Ok, sveki isto u svemu pomaže, tj. opere ona nama robu i stavi sušiti i napravi ručak (s vremena na vrijeme jer - ipak "ona radi")  ... Ne napravi ništa kod kuće i svaki put se izvlači da je to radi maloga jer ne može maknuti pogled s njega, ali jebem mu m*, kao da meni ne treba mir!!!!
    Uglavnom - Da bi ona poslije poslala mu poruku kako ona najbolje da nista ne kaze i da suti - oooo, vidim da osim svekrva i šogorice sada nabijaju grižnju savijest!  KRASNO!!!

Prašak - ja mu stavljam 1x dnevno i stavit ću dok patronažna ne kaže obrnuto jer tako brže zacijeljuje, a ako ćemo realno, kad smo mi bile bebe naši su roditelji koristili BIVACIN prašan i eto, žive i zdrave i velike i majke smo 
    Violeta, kako si danas? Jesi se naspavala? 

barbs
    03. Listopad 2017. 09:00

Ja sam jučer bila slomljena. Ne znam da li je Diego bio nervozan radi mene... Jer sam baš bila umorna i ništa se nije s njime moglo raditi. Staviš ga na cicu i cica 15-20 min... Taman da zaspi, stavim ga u krevetić/na kauč/u košaru - oči otvorene k'o sova... Staviš mu baby songs, smiri se i zaspi... ugasiš nakih 15ak min (ne prije jer se inače razbudi) eto njega, opet oči otvoren...
    Prije nego sam išla leći (u 22h ), uvalila sam ga mužu i on je bio tako miran da sam ja skoro pop*  I njih dvoje su se mazili i sve... Donese mi ga u krevet da ga nahranim, sve super, stavim ga u krevetić i, oprostite, ali idem NAPOKON na wc (jer nisam cijeli j* dan stigla) i čujem ga kako plače  Skoro sam počela i ja plakati...
    I eto - nakon preko tj dana - uvalila sam mu dudu varalicu u usta, pustila baby songs i napokon je zaspaaaaaooooo nakon 10-15 min... Duda mu je ispala iz usta i meni mrak: sad će sigurno početi plakati! ALI NIJE, FALA BOGU!!! 
    I ja sam zaspala u roku od odmah.... i muž je ovaj put dežurao i gledao ga. Ja ga doslovno nisam ništa čula osim oko 2 kad sam mu pelenu išla promijeniti i dati mu cicu i oko 5 kad je opet tražio cicu...
    Digla sam se malo prije 8 da upalim klimu i pripremim sve za promijenu pelena + sebe sam sredila na miru 
    Diego me probudio jer je nešto bio nemiran, ali je zaspao i bilo mi je žao zbuditi ga, ali mu dugo nisam promijenila pelenu...
    I eto, sada spavaaaa  Dala sam mu cicu skoro pol sata... i spava u košari (tj. viperu )...  Napravila sam kavu i u međuvremenu oprala suđe... Napravila malome krevet (kasnije naš ostaje!) i moram malo srediti stan (mada je muž rekao da će usisati kad dođe s posla) jer pred večer nam dolaze kumovi u babinje. Sutra moguće da dolaze kuma i frendica, a u petak njegova nona...
     Mogu reći da sam se baš naspavala, ali vjerujem da mužu nije bilo lako jer ipak on radi... 

barbs
    03. Listopad 2017. 09:09

Jučer je muž priznao da je prvi dan, kad smo izašli iz bolnice, bio baš umoran i da vjeruje da sam ja još više. Zaspala sam bila dok sam mu davala cicu, pa me muž budio.
    Ja vjerujem da muževi puno više cijene žene nakon poroda  
    Nadam se samo da se naspavao jer ipak radi danas, ali eto - može znati kako je meni kad cijelu noć dežuram. Spavam ja, ali negdje na pola... Jer Diego je jako nemiran po noći i putuje po krevetiću i pušta neke zvukiće (k'o da se bori s nekime ), ali noć prije nam je završio ispod dekice i srećom pa sam odmah skužila. Baš sam se uplašila. Baš razmišljam da kupim vreću za spavanje jer ovako nećemo ni muž ni ja spavati kako treba  Mama mi je rekla: eeee, Barbara, tako je svima nama bilo, pa te razumijem…
    Stvarno nije lako biti roditelj. Znala sam da nije, ali ovako teško da će biti...  I onda meni svi govore, kad im pišem poruke: opaaaa, pa ti si se super uhodala Ne znam da li da se smijem ili plačem!  Osjećam se k'o krava muzara 
    Kakvo je vrijeme kod vas? 
    Eto kod nas je baš promijenivo... Neko teško vrijeme 
    E, da vas pitam, da li vaši bebači podrignu nakon svakog obroka? Diego baš ima poteškoće s time... Ponekad podrigne, ponekad ne.... S time da mu je najgore kad zaspi  Taj se neće probuditi nikakoooooo da podrigne 

violeta1
    03. Listopad 2017. 09:32

Barbs moj misic kad je zaspao do 2h je spavo i ja s njim, onda se budio i do pola 4 je bio sa mnom u krenetu (muz je otiso u dnevnu) i spavali smo nas dvoje skupa, kak sam mu dala sisat tako sam i zaspala, dobro da nisam legla na njega 😕Onda u 6 opet malo siso i u pola8 pa do sad nece spavat. Bljucnio je kolko se nasiso i onda sam ga drzala u rukama i pricala pa je zaspo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.