Bok curke počela sam vas i ovdje pratit, zanima me što me uskoro čeka i kako se snaći vidim da ste se vi uglavnom super snašle jer nije lako odjednom s malom bebom, bebice vam lijepo napreduju, a sad ja imam jedno pitanje i nadam se da vam ne zvuči glupo: ja već neko vrijeme primjetim kao da čujem u trbuhu pucketanje zglobova. Čitala sam ima jako malo o tome po netu, ali događalo se trudnicama. Jel još koja to čula pred kraj trudnoće? uglavnom jednom dnevnom se dogodi kad je malac aktivan 😱😱
Zelim bebu- pred kraj mi se cinilo da cujem pucketanje.. kao mjehurici.. mozda 2-3× da sam cula.
Barbs-muz radi. Dobio je 6 dana slobodno na poslu ali to ce iskoristiti iduci tj. Starci su mi tu do subote, pa kad oni odu, on i ja nastupamo 😆
Violeta-luda ti ta sogi.. ja bi poludila..🙁

Evo ovako nesta slicno cemo dobit od te kolegice
Ovo mi je super. Bas je fora. 😍
Ja sam frendici poslala sliku male kad smo izlazili iz bolnice da je vidi. I ona mi razvila tu sliku i stavila u okvir i poklonila 😍
Sad kad ne gledam mali non stop, onda piljim u tu sliku ko idiot 😂😂😂

Zelimobebu ja nisam nista osjecala i cula tako 🤔
Barbs evo mi smo biki u dvoristu sad neki 15min, vani je prekrasno vrijeme. Jos kad muz dode s posla reci cu mu nek jos malo ide s njim van.
I_me i Barbs i ja polako cu poludit sa takvom sogoricom. Moram smislit kako da joj kulturno kazem odjebi 😂 Ako imate ideje slobodno pisite hehe

I_me drago mi je da je bar netko čuo to, ponekad mislim da mi se samo čini, ali stvarno to čujem 😱😆 kažu da je to znak da bebi dobro rade pluća. I da malena je predivna, misica mala 😍
Cure moje ja sam psihicki i fizicki bolje. Hvala bogu da mi je babica jucer na netadni dan bila inace bih danas vec bila u bolnici s mastitisom. Cice su i dalje bolne i ogromne ali je nestalo crvenilo koje je preteca mastitisu. Izdajam nakon svakog dojenja i to cca 40-60ml a tek je dijete staro 4 dana. Jos dovoljno jako ne vuce ali sretna sam da kroz izdojeno mlijeko dobije ono najmasnije i najhranjivije. Od jucer je zahvaljujuci tome dobio 100g. Moram nadohranjivat na flasicu, a evo bas MM ide kupit jednu koja je najdlicnija bradavici kako bi se sprijecilo navikavanje (makar imam cijeli komplet aventovih). Rijec je od modelu Calma od Medele. Ovdje kosta 17€. Navodno ima malu malu rupicu za razliku od aventovih iz koje bss treba vuci kao iz cike. Ne znam jel je ima u HR za kupiti. I jos nesto: rekla mi je da trebam svaki dan 20-30min lezati na trbuhu na povisenom jastuku (banana jadtuku poprecki) da pomognem maternici vratiti se u prvobitni polozaj, ovdje u DE ne preporucuju steznike.
Zelimibebu, ja sam osjecala trnce 2D u trbuhu prije poroda...
Aaaajmeeee, i ja sam htjela opet vani s Diegom kad muz dodje s posla ali ne znam sto je Diegu bilo... Bio je budan od 12 i nesto do 15.30... nikako ga uspavati... Bili smo u setnji po kvartu i malo u dvoristu s Rubi... Sad spava vec 45 min i ja sam na kratko ubila oko...
Samo se nadam da se nece uvaliti sveki ovdje ... Nemam volje nikoga gledat...

Meni nisu nista rekli kako brze vratiti maternicu na mjesto... nit staznik nit ista...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji