Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    03. Listopad 2017. 09:49

Leon lijepo spava a ja njega ne pokrivam preko ruku, vec negdje do sredine stomaka. 
    Ja sam danas bolje, naspavala sam se i nekako sam mirnija, cekam patronaznu rekla je mozda danas doci ak ne danas onda sutra. Moram rucak pravit i imam nesto robe njegove za peglati.
    Leon nece dudu tj.ja mu ne dajem a muz mu daje i cak na 1 minutu je imao jednom inace odma pljune i kao da ce povracat 😂
    I moj muz je bio bas umoran kad smo mi dosli iz bolnice. I danas je jos umoran jer nije naviko tako ne spavat, a ja mu samo kazem ljubavi pa jel smo htjeli bebu. 😊
    I da...i ja se osjecam ko krava muzara 😂 jel su muzevi vam sisali? Moje je jednom i kaze da mu se bas svida..hahha..a ja sam rekla da vise ne moze sa su sise samo Leonove 🤣
    PODRIGIVANJE Leon rijetko podrigne, kad podrigne ja bas budem sretna. A meni je patronazna rekla da se ne brinem oko toga jer neke bebe jednostavno ne podriguju. A kad gledam i po sebi, ja skoro nikad ne podrigujem, bas bas rijetko podrignem. A ni muz.
    Barbs a za svekrvu, ma samo reci sta i kako ti zelis, ja sam nakon ovoga sa sogoricom dobila bas vjetar u leda da svima kazem ako mi nesta smeta. E da ona mi je danas poslala poruku i ispricava se, da nije mislila nista lose i da je imala dobre namjere. A ja joj rekla da ja ne volim takva pametovanja da sam ja samostalna i da ako budemo imali sta za pitat da cemo mi pitat. I ona sam napisala dogovoreno. 

violeta1
    03. Listopad 2017. 09:50

I da barbs mozda da Diega stavis u vrecu kad je vec tako nemiran. 

violeta1
    03. Listopad 2017. 09:52

I_me
    03. Listopad 2017. 10:03

Jutro cure! 
    Jos me muz nije cicao 😆😂😂😂😂
    Kako sam se sad nasmijala, al uvijek zeza a kad ce tata?! 😂😂😂
    Barbs imas onaj jastuk za bocno spavanje? Ja emi stavim i ne moze nikud. Fiksirana je na boku 😊
    Meni ema po noci dobra. Kupamo se oko 7, pa odspava do 9-10, pa cica, pa odspava do 2, pa se opet budi oko 5 i sad je oko 9 papala i sad je budna u viperu,gleda oko sebe sta ima.. danas idem u maticni ured, moram se izdojit ako se starcima probudi da ju mogu nahraniti.nadam se da nece kisa.
    Jucer smo bili u 1 setnji po naselju. Muz, ema,pas i ja. Sve je prespavala.. nekih 20 min smo bili. 
    Danas nam je 2 tjedna i bas sam primjetila kako se mijenja, bas je duze budna i svjesna.. pocela je okretati glavu na zvuk mog glasa i vise ne skilji.. bas je svjesna

barbs
    03. Listopad 2017. 10:39

Violeta, eeee, to je ta slika! 
    A to za muža  i meni je pizdio muž da kako mali neće zaspat, pa sam mu rekla da šta je očekivao, da je dijete imati lako?
    Ne, muž me nije još sisao ali kad sam se izgojila je probao mlijeko! hHAHAHA 
    I me, nemam taj jastuk. Pukao mi je  Ali frendica mi je kupila onaj za dojenje, pa čekam da dođu u posjet! Ali morat ću kupiti vreću. Nadam se da vam neće kiša. Mi smo sve riješili osim općinu (za jednokratnu pomoć) i info o dječjem d. To ću ja skočiti u grad u čet kad mi sutra patronažna dolazi, a mama je od sutra na g.o.
    Ma Diego super spava po noći, ako ćemo iskreno. Probudi se oko 1-2 za cicanje i mjenjanje pelene i oko 4-5 ujutro za hranjenje... Pa se opet probudi oko 7 i pol, 8... Sad ne znam šta mu je. Opet zajebava. 
    Spavao oko od 8 i nešto do 9 i pol i onda je cikao i sad nikako da zaspe.  Govori meni frendica, legni kad on spava. Eeeee, da je to tako lako... Legnem, a on još nije zaspao. 

barbs
    03. Listopad 2017. 10:39

*izdojila a ne izgojila 

violeta1
    03. Listopad 2017. 13:30

I_me tako sam i ja skuzila da Leon se mjenja 😊 Rastu nam bebe 😊😊
    Nama je bila patronazna i kaze zutica prolazi, da je super, ali malo se oko guze osuo pa nam je rekla da uzmemo sudokrem i odmah je moj tata otiso uzet i doneo nam. Pupak kaze da je tanji i da je sve u redu ali eto zilaviji je pa nece tako lako otpast.
    Mame kojima je pupak otpao, sta radite s njim onda? Kako stavljate gazu? Znam da se mora jos prasit i gazu stavljat na pupak, al dali kazu ljepite ili? Ne kuzim sta drzi gazu?
    E da i uzeli smo mu jos cepice eferalgan.

violeta1
    03. Listopad 2017. 13:36

E daa i dobili smo cestitku od policije za brzu voznju kad me vozio u bolnicu..1000kn 🤔 E sad ja ne znam posto smo mi imali i sva 4 zmigavca upalita dali bi se mogli izvuci bez placanja. Kao ako u roku 3 dana platimo onda 500kn je.

barbs
    03. Listopad 2017. 13:45

Violeta, ja sudokrem imam kod sebe za svaki slučaj. Frendica preporučila. 
    Ajmeee, grozno radi kazne! Možda da probaš žalbu napisati?? Ne znam ako znaš nekog advokata? Jer nama sve kazne bi općenito sređivao mužev frend koji je advokat.
    Ja sam dobila lijep poziv s HZZOa da moram dostaviti novu potvrdu da sam prijavljena na HZZ. Imam jednu od 5. mjeseca jer su me ovi debili iz HZZa uvjeravali da je to dovoljno, a njima treba novija... i zvali su ovi iz HZZOa njih da pitaju ako jesam još prijavljena, ali debili im nisu htjeli reći putem telefona.  Htjela sam sutra sama nakon patronažne ići u grad na HZZO pitati info o dječjem. Taman da mi mama Diega pričuva, a ovako ću ih morati zamoliti da dođu ranije ujutro. Nahranit ću Diega i tatu zamoliti da me odbaci u grad sve to riješiti jer ispred HZZa se nikad parking ne nađe. Patronažna je rekla da dolazi oko 10.30-11.00... Tako da bih sve htjela riješiti ujutro. A baš sam se veselila solo vožnji. Nisam vozila ima više od 15D.
    Vi? Jeste krenule voziti? 

barbs
    03. Listopad 2017. 13:46

E, da, pupak - nama je otpao u četvrtak. Stavljamo 1X dnevno prašak i gazu svaki put nakon mjenjanja pelena. Gazu staviš na pola vani na pola u peleni da ju pelena drži...
    Eto, Diego spava već 15ak min. Idem ja leći na kauč. Možda ubijem i ja oko.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.