Jutro cure. Ja sam jucer konacno pronasla nacin da V ne spava pod ogradom, nagurala sam jednu stranu popluna između ogradice i madraca i sva sretna ga namjestim, a on svakih 10min pocne plakat. Onda sam natrag maknula poplun, odma se zašuljo ispod ogradice i spava jos i sad. Bas je svojeglav.😆
Ja se vec drugu noc nisam nesta naspavala, stalno se budim i prevrcem.
url=https://lilypie.com]
Mamisita, ne spava mi na cici, nedam joj to. Dok jede, jede..onda ju lijepo namjestim za spavanac i spava. A ja kak legnem ne pomicem se, zabetoniram se😅. Preksinoc jr spavala u kreveticu i svako malo se budila. A nocas je kraj mene i eto, spavala jr od pola 1 pa do 6…prodbudila sam ju da vidim pelenu i opet je jela i sad zaspala…al nije mi ni kakala ni piskilanod jucer popodne? 😕
Upadam ko padobranac. Prvih par dana kakat ce mekonij a za piskanje mislim da se ne moras brinuti. Beba ne unosi tekucinu (samo kolostrum) pa tako ni nema sto piskiti. Al spomeni na viziti za bebe da nije piskila od jucer pa vidi sto ce i oni reci. Samo laganini i uzivaj u malom smotuljku srece ❤😘
Misica je stigla 17.10. 2014. :)
Frajer je stigao 30.12. 2016. :)
Jutro cure. Ja sam jucer konacno pronasla nacin da V ne spava pod ogradom, nagurala sam jednu stranu popluna između ogradice i madraca i sva sretna ga namjestim, a on svakih 10min pocne plakat. Onda sam natrag maknula poplun, odma se zašuljo ispod ogradice i spava jos i sad. Bas je svojeglav.😆
Dobro jutro cure a sladak je Dena mogu mislit kako se namjesti kod ogradice ko mala kornjacica a srce malo......i ja sam slabo spavala😪😪😪😪
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Jutro cure! Mi smo vec uhvatili ritam pa nam je svaka noc slicna, budi se 2x, jede, pa 2x jede ujutro i sad spava. Mislim da je prosao skok u razvoju jer je jucer navecer bas bio dobar (necu previse hvalit! 😂), nije bio cendrav, tata ga je nosao, on je gledao i brzo se uspavao navecer. Ali je zato preko dana kad smo bili sami bio malo cendrav, sto inace nije. Uglavnom, uhodavamo se lagano 😁
Kad ste pocele primati posjete doma? Nama su za sad bilo roditelji, braca i sestre i moja teta i ujo s obiteljima. Sutra dolaze moje frendice a ja se potajno nadam da nece povest djecu sa sobom. Jedna je vec javila da nece jer kaslju, a za drugu ne znam hoce li je dovesti. Znam da zvucim grozno ali to su sve vrticka djeca i bojim se da slucajno ne zaraze maloga a opet mi je glupo branit ljudima da dovode djecu, racunam da cw postupit savjesno i ne dolaziti ako su djeca bolesna... Kako vi u tim situacijama? Jel vam dolaze s djecom ili solo?
A bas je svojeglav! A koja je to briga, ja isto za svog reagiram na svaki zvuk jer se dosta razmase rukicama pa ih stavlja preko usta nosa i svasta habaha znam da mu nece od toga nista bit ali ipak! :))
Sanjchi, ma znam al bez obzira sta nije na sisi da te ne prevari san od iscrpljenosti jer u snu ne znamo kako se okrecemo, ako duboko zaspemo. I za budenje su nama u rodilistu rekli svako tri sata, jer bebama malim jos nesto s jetrom nije razvijeno do kraja pa ne smiju tako dugo spavati a da ne jedu. Ali, ti najbolje znas. Ja prenosim sta su meni rekli u bolnici. Ja sam bila dosadna i stalno sam zvonila :D i za stolicu isto, prvi dan su trvdili da je imao jednu kakicu al su ga sestre tad presvlacile pa sam i dalje bila skepticna do predvecer drugog dana kad se bas meni iskakio bio. Piskio je isto slabo i vecinom ti pis pis bude ciglasti a ne zuti prvih par dana da se ne prepadnes jer izgleda kao krv u peleni! Ali ti samo zvoni, imas ono zvono za sestre sigurno iza ili kraj glave (ili iznad), one su tu da pomognu. Ako te brine jer tvoje dijete nije imalo stolicu, lijepo zvoni i pitaj.
A ja imam 2 pitanja za vas cure:
1.Svedske pelene za siroko povijanje-koje su najbolje? Neke preporuke?
2 Ulosci -kombiniram pelzy i vir, pelzy mi je zakon al sad kako to bude sta viss prolazilo (lohije) i kad potrosim te uloske, koje da kupim? Neke prirodne a da nisu ti bas za porodilje niti neki sinteticki za obicni menzis? Pliz, preporuke? :)
Jutro cure! Mi smo vec uhvatili ritam pa nam je svaka noc slicna, budi se 2x, jede, pa 2x jede ujutro i sad spava. Mislim da je prosao skok u razvoju jer je jucer navecer bas bio dobar (necu previse hvalit! 😂), nije bio cendrav, tata ga je nosao, on je gledao i brzo se uspavao navecer. Ali je zato preko dana kad smo bili sami bio malo cendrav, sto inace nije. Uglavnom, uhodavamo se lagano 😁
Kad ste pocele primati posjete doma? Nama su za sad bilo roditelji, braca i sestre i moja teta i ujo s obiteljima. Sutra dolaze moje frendice a ja se potajno nadam da nece povest djecu sa sobom. Jedna je vec javila da nece jer kaslju, a za drugu ne znam hoce li je dovesti. Znam da zvucim grozno ali to su sve vrticka djeca i bojim se da slucajno ne zaraze maloga a opet mi je glupo branit ljudima da dovode djecu, racunam da cw postupit savjesno i ne dolaziti ako su djeca bolesna… Kako vi u tim situacijama? Jel vam dolaze s djecom ili solo?
Nama za sad samo bake i djedovi.....mjesec dana ne zelim nikog da mi dolazi jer jedva sluzim svoje😲
Leptirica.com
A bas je svojeglav! A koja je to briga, ja isto za svog reagiram na svaki zvuk jer se dosta razmase rukicama pa ih stavlja preko usta nosa i svasta habaha znam da mu nece od toga nista bit ali ipak! :))
Sanjchi, ma znam al bez obzira sta nije na sisi da te ne prevari san od iscrpljenosti jer u snu ne znamo kako se okrecemo, ako duboko zaspemo. I za budenje su nama u rodilistu rekli svako tri sata, jer bebama malim jos nesto s jetrom nije razvijeno do kraja pa ne smiju tako dugo spavati a da ne jedu. Ali, ti najbolje znas. Ja prenosim sta su meni rekli u bolnici. Ja sam bila dosadna i stalno sam zvonila :D i za stolicu isto, prvi dan su trvdili da je imao jednu kakicu al su ga sestre tad presvlacile pa sam i dalje bila skepticna do predvecer drugog dana kad se bas meni iskakio bio. Piskio je isto slabo i vecinom ti pis pis bude ciglasti a ne zuti prvih par dana da se ne prepadnes jer izgleda kao krv u peleni! Ali ti samo zvoni, imas ono zvono za sestre sigurno iza ili kraj glave (ili iznad), one su tu da pomognu. Ako te brine jer tvoje dijete nije imalo stolicu, lijepo zvoni i pitaj.
A ja imam 2 pitanja za vas cure:
1.Svedske pelene za siroko povijanje-koje su najbolje? Neke preporuke?
2 Ulosci -kombiniram pelzy i vir, pelzy mi je zakon al sad kako to bude sta viss prolazilo (lohije) i kad potrosim te uloske, koje da kupim? Neke prirodne a da nisu ti bas za porodilje niti neki sinteticki za obicni menzis? Pliz, preporuke? :)
Meni su u rodilistu rekli da cure moraju imat siroko povijanje a decki ne to mi bas nije jasno,mi koristimo pamucnu pelenu i ciripa najbolje mi je to,ja sam jos uvijek na viru najbolje su mi....kad mirujem malo je dobro cim sam aktivna pocne jace😥
Leptirica.com
Sanjchi a jooj bas si mi zanimljiva sa svime, sjetim se sebe na pocetku hehe.. pusee vam saljemo
Kiki nama su posjeti odmah krenuli, roditelji, sestre i obitelji. Ja dopustam da mi dolaze i djeca i odrasli ali ne dopustam da mi bolesni dolaze. Za sada nemam problema s nikim jedino sa mojom mamom. Tata je jako osjetljiv i svako malo kaslje, smrce, on se ne smije nahladit nit malo odma je bolestan, i moja mama kaze to nije zaraznon jer on je stalno takav, i onda sam se sa njom raspravljala, al nemogu ju urazumit, hvala Bogu pa je tata razuman ☺
Vidite mog Leona sto je spavao, otkrio se i sisa ogradu haha... i onda 2h nije htio zaspat i krevelji se i onda sam ga stavila u viper i poceo je tako jako plakat cak je bilo i suza, i smiro se i zaspo.
Sortiraj odgovore
Najstariji