Violeta, veselje oko kakice I ja sam se veselila jutros 2x s time da je jednom toliko kakao da kad sam mu mjenjala pelenu je pokakao sebe i mene i sve živo
JEEEEEEEEEEEEEJ

Mamisita, sve je vec receno, samo postupaj po sbom instinktu
Ana, ja sam u bolnici imala periode s plakanjem i pomagalo je da ju stavim potrbuške na sebe i tako je spavala, vjerojatno ih busa muci
Mala govanca, cudo jedno kako im se svi veselimo😁
Kontracepcija, ja sam 10 god bila na piluli i onda su počeli problemi i nakon toga vgv😂😂😂 3 godine, s kondomima ne znam delat, a isto me strah sad

Senoritakova, rita je prava facerica😍, a sto se tice potpisa meni nikako nece zapamtiti potpis, spremim ga, izadem i više ga nema, pa sam odustala, budem probala opet
I me, lijepo je dozivjeti pozitivno iznenadjenje
Violeta, sto se tice dojenja i nosanja kod mene isto sve kao što si napisala, samo što ja još ad dodam, ali nakon toga se opet mazimo, a ugkavnom i trazi ciku samo kratko ju pocucla i pusti

sto se tice potpisa meni nikako nece zapamtiti potpis, spremim ga, izadem i više ga nema, pa sam odustala, budem probala opet
e pa to je to!
do foruma je, nije do nas..
šteka im pola funkcionalnosti, a medjuostalim sejvanje potpisa
ja kliknem olovkicu za edit mod
pa kvačicu za sejvanje
i tako stoput
jer ako samo jednom to uradim, nema šaaaaaanse da "uhvati"
zato to obično radim s kompa, jer boga pitaj kak bi tek s moba radilo kad im ni ovak ne hvata odmah

žena-majka-carica:)
Violeta, veselje oko kakiceI ja sam se veselila jutros 2x s time da je jednom toliko kakao da kad sam mu mjenjala pelenu je pokakao sebe i mene i sve živo
JEEEEEEEEEEEEEJ
eno, da vam je rekao netko prije cca godinu dana da ćete se veselit kakici - šta biste mu rekle?? to samo mame razumiju!

žena-majka-carica:)
moj sisa kad hoce i kolko hoce, ne gledam vise ni na sat ni nista. Hoce sisu- dobije, pa taman da hoce svaki pola sata. Cesto i zaspi na sisi, pa ju drzi u ustima i ne pusta i ja lezim s njim. I iskreno briga me jel to ok ili ne, tu sam za svoje djete kad god hoce. Samo da mi je ziv i zdrav, a ostalo, mazit cu ga i pazit najvise. I nosam ga, i ljuljam, i svasta nesta… i neka nauci na ruke kao sto kazu, makar je naucio da je mama uz njega. 😍😘
lijepo rečeno violeta
od a do ž mogu samo potpisat. sve
😘😘😘

Barbs moguce da vam se pobrkao raspored, tako je bilo nama jucer a danas je bolje.
I da kakica svi se veselimo haha
Treca uh da mi netko i rekao da cu bit mama ja bi rekla neeee 🤣🤣🤣 iako smo "radili" na bebi, ali nisam bila 100% spremna za bebu (mislim da to nitko nikad ne bude, osim mog muza, on je htio ajmeee ono bas bas) .

Meni je isto doslo mlijeko,sise su mi ogromneee..malo me bole,mekane su..jel ih trebam masirati ili sto?moja mila je danas zato napokon dobra djevojcica😁😁samo papa i spava,ne place vise,zasad😁

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji