Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    02. Studeni 2017. 14:58

Violeta, veselje oko kakice  I ja sam se veselila jutros 2x s time da je jednom toliko kakao da kad sam mu mjenjala pelenu je pokakao sebe i mene i sve živo  JEEEEEEEEEEEEEJ

panica
    02. Studeni 2017. 16:13

Mamisita, sve je vec receno, samo postupaj po sbom instinktu
    Ana, ja sam u bolnici imala periode s plakanjem i pomagalo je da ju stavim potrbuške na sebe i tako je spavala, vjerojatno ih busa muci
    Mala govanca, cudo jedno kako im se svi veselimo😁
    Kontracepcija, ja sam 10 god bila na piluli i onda su počeli problemi i nakon toga vgv😂😂😂 3 godine, s kondomima ne znam delat, a isto me strah sad

panica
    02. Studeni 2017. 16:20

Senoritakova, rita je prava facerica😍, a sto se tice potpisa meni nikako nece zapamtiti potpis, spremim ga, izadem i više ga nema, pa sam odustala, budem probala opet
    I me, lijepo je dozivjeti pozitivno iznenadjenje
    Violeta, sto se tice dojenja i nosanja kod mene isto sve kao što si napisala, samo što ja još ad dodam, ali nakon toga se opet mazimo, a ugkavnom i trazi ciku samo kratko ju pocucla i pusti

treca_sreca
    02. Studeni 2017. 16:23

panica

sto se tice potpisa meni nikako nece zapamtiti potpis, spremim ga, izadem i više ga nema, pa sam odustala, budem probala opet

e pa to je to!
    do foruma je, nije do nas..
    šteka im pola funkcionalnosti, a medjuostalim sejvanje potpisa
    ja kliknem olovkicu za edit mod
    pa kvačicu za sejvanje
    i tako stoput
    jer ako samo jednom to uradim, nema šaaaaaanse da "uhvati"
    zato to obično radim s kompa, jer boga pitaj kak bi tek s moba radilo kad im ni ovak ne hvata odmah

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    02. Studeni 2017. 16:29

barbs

Violeta, veselje oko kakiceI ja sam se veselila jutros 2x s time da je jednom toliko kakao da kad sam mu mjenjala pelenu je pokakao sebe i mene i sve živoJEEEEEEEEEEEEEJ

eno, da vam je rekao netko prije cca godinu dana da ćete se veselit kakici - šta biste mu rekle?? to samo mame razumiju!

žena-majka-carica:)

violeta1
    02. Studeni 2017. 17:20

treca_sreca

violeta1

moj sisa kad hoce i kolko hoce, ne gledam vise ni na sat ni nista. Hoce sisu- dobije, pa taman da hoce svaki pola sata. Cesto i zaspi na sisi, pa ju drzi u ustima i ne pusta i ja lezim s njim. I iskreno briga me jel to ok ili ne, tu sam za svoje djete kad god hoce. Samo da mi je ziv i zdrav, a ostalo, mazit cu ga i pazit najvise. I nosam ga, i ljuljam, i svasta nesta… i neka nauci na ruke kao sto kazu, makar je naucio da je mama uz njega. 😍😘

lijepo rečeno violeta
    od a do ž mogu samo potpisat. sve

😘😘😘

violeta1
    02. Studeni 2017. 17:26

Barbs moguce da vam se pobrkao raspored, tako je bilo nama jucer a danas je bolje. 
    I da kakica svi se veselimo haha
    Treca uh da mi netko i rekao da cu bit mama ja bi rekla neeee 🤣🤣🤣 iako smo "radili" na bebi, ali nisam bila 100% spremna za bebu (mislim da to nitko nikad ne bude, osim mog muza, on je htio ajmeee ono bas bas) . 

02. Studeni 2017. 17:30

Sporo mi se ucitava pa cu ovako poslati

barbs
    02. Studeni 2017. 17:36

ZIVJELE KAKICEEEE 
    SUJ
    SUUUPEEEERRRRR, MAAAAAAAMISITAAAAAA 😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘

Nina2512
    02. Studeni 2017. 17:41

Meni je isto doslo mlijeko,sise su mi ogromneee..malo me bole,mekane su..jel ih trebam masirati ili sto?moja mila je danas zato napokon dobra djevojcica😁😁samo papa i spava,ne place vise,zasad😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI