Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    02. Studeni 2017. 09:05

Mi jos nismo krenuli s aspiratorom jer nema potrebe... za sada samo sa fizioloskom.. 

• Barbi13
    02. Studeni 2017. 09:09

barbs

Mi jos nismo krenuli s aspiratorom jer nema potrebe… za sada samo sa fizioloskom..

Dobro jutro svima ajme koje zijevanje......evo da javim za luftanje cica super mi je bez grudnjaka hvala imenjakinjo i kako cistis fizioloskom nosic?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Vicky
    02. Studeni 2017. 10:05

Mi od prvog dana koristimo fiziolosku,jer se rodila s malo zacepljenim nosicem,tak da smo svako jutro joj spricali nosic i sa smotuljkom od blazinice cistili,ali sad je to bas zacepljen nosic koji se cuje..tako da moramo aspirator pocet koristit.

Upravo sam joj mjerila temperaturu,i dobila sam finog posla..pokakala me cijelu 😲😲😲😲 i to vec drugi put,mama nikako da se nauci 😋😋

violeta1
    02. Studeni 2017. 10:18

Vicky mi se borimo sa nosicem vec dosta dugo. Skoro svaki dan spricam aqua maris u nos i izvlacim nastavkom za usisavac. Sta toga izade iz nosa ajmeee... a bas pazim na zrak, imamo grijanje na drva, i imam vodu na peci, stalno zracim kucu, al nosic nam je bas problem. Mislim da mu je to od tate, jer i tajo nam ima problem sa nosicem stalno.
    Mamasita zaboravila ssm ti reci (tek sam danas vidjela da ste 5 dana) samo neka bude na sisi sto vise. Ja sam L stavljala stalno iako nisam imala nista, al dobro meni je nakon 5-6 dana lijepo nadoislo, ali do 9 dana zivota dobivao je ad jos. 

violeta1
    02. Studeni 2017. 10:20

Barbs a jooj sto zijeva misic mali 😊😊😊 I super za nosic sto nemate problema, to je veliko olaksanje. 
    Sanjchi jaooo kako je divna majusna buci buci... javi kako je sve bilo, samo odmori se prije lijepo. I uzivaj u majcinstvu 😘😘😘😘

Belle84
    02. Studeni 2017. 10:21

Cure, mi smo domeka od jucer, sinoc bila burna prva noc, nismo nista spavali...al dobro, to je normalno... 😉
    mene zanima kako rijesavate situacije konstantnog plakanja? Znaci, nahranjen, presvucen...spustim ga i place...sto vi radite u takvoj situaciji? Ja sam izludjena

violeta1
    02. Studeni 2017. 10:22

Mame moj L nije kakao jucer cijeli dan 😐 Masiram ga, stavljam na stomak, dobio je caja, cak je i vise popio jer sam mu dala kad je bio gladan pa je vuko, stavljam ga u polozaj za kakanje, ma sve... jos mi je ostalo toplomjer u guzu, ali to cu na zadnje, vidit cu kako ce danas. Jadan sav se napinje i tesko mu je. 

treca_sreca
    02. Studeni 2017. 10:28

mamisita27

strasan je pritisak kad se osuduje, jednostavno covjek pokusava sve da mu je dijete zadovoljno i sretno. Izdajalicu jos nisam koristila a i iskreno uopce ne znam sta bi izdojila, to ide jedva kap po kap. Vidjet cu dalje sa patronaznom sto ce reci, imam ju u pripremi.
    I da, bude puno lakse kad vidim da nisam jedina, i procitam price mama koje su uspjele izbaciti kasnije skroz. Necemo se predati!

mamisita, sorry, ja nekad pišem nabrzinu
    pa ovak kratko cijepam rečenice pa ispada kao nekakav bahati ton ...kao sad.
    nism uopće htjela niš loše...po tvojim postovima vidim da imaš volju i da si realna. Ne bih ni ja bebu gladni ostavila.
    samo ja ću opet ponovit da je dvosjekli mač u početku dok se još nije uspostavila ponuda/potražnja, dodavat sastrane
    jer onda taj dio koji beba odsisa sastrane (mimo sise) umjesto na sisi, je sisama znak da su one proizvele dovoljno i da ne trebaju povećat proizvodnju.
    zato sam ja protiv duda varalica i protiv bočice u počecima
    a ovo da zvučim ko Roda….e to je stvarno uvreda, morat ću ohladit malo sa savjetima očito:)

Vicky - mi nosni apirator na usisavač nažalost koristimo od 10dana starosti, pokupila je prehladu od starije braće čim smo sitgli iz rodilišta:( evo još uvijek nije čista skroz, tek od nazad 10dana je stanje bolje. A spasi taj apirator. Uz vlaženje nosića, jedino šta uostalom i možeš napravit...

keks - mi jesmo, mada još nisam stigla u ginekologa....ali pošto sam na carski, znam da je dolje na ulazu sve okej, nema šavova itd koje moram pazit. Brine me više kontracepcija, zato se mislim naručit kroz koji dan, najvj ću neke pilule mada mi nisu drage. Šta ćete vi? Već je netko potegao to pitanje kontracepcije, ali nisam ništa konkretno od odgovora vidila

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    02. Studeni 2017. 10:30

Belle84

Cure, mi smo domeka od jucer, sinoc bila burna prva noc, nismo nista spavali…al dobro, to je normalno… 😉
    mene zanima kako rijesavate situacije konstantnog plakanja? Znaci, nahranjen, presvucen…spustim ga i place…sto vi radite u takvoj situaciji? Ja sam izludjena

ja nosam...a šta da radim. Nisam od onih šta imaju srca ostavit da se isplače
    Nit srca nit živaca imam za slušat taj plač....lakše mi je nosit. Ako nije gladna, i ako ju ne muče grčevi - nosanje pali 100% u nas barem

žena-majka-carica:)

• Vicky
    02. Studeni 2017. 10:31

violeta1, meni su u bolnici rekli da se moze dogodit i da po tjedan dana nema kakicu..ako se samo doji. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI