Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    02. Studeni 2017. 11:18

Ovo sam narucila kad sam bila u boxu 😂 i jos 2 kuglice sa P i L imenom

Senoritakova
    02. Studeni 2017. 11:19

Curke, citam vas redovito, ali nekad nece poslati preko moba a laptop mi se neda paliti.. 
    Moja Rita raste, grcevi su ju mucili od d3 od Plivita, presli na one od Oleovita i smanjili su se.
    Zanima me spava li previse, zaspala je oko 23:30 sinoc, i jos spava. Budila se 3 puta da jede i nastavila. Sad sam luda, neznam treba li ju budili ili je normalno da spava toliko.. 
    Kad je budna bas je aktivna, mlatara rukama i nogama, gleda sve oko sebe. Okrece se s boka na bok. Na trbuhu isto bude, okrece glavu. I obozava spavati na trbuhu. 

treca_sreca
    02. Studeni 2017. 11:20

Ana2711

ja se osjecam lose jer ju ne znam i ne mogu umiriti,a znam da ne bih trebala,al opet..ah..izdrzat cu nekako tu jos,onda cemo mi dvije doma skupa uciti o dojenju i svemu😊

e pa nemoj. ne vidim da imate ikakav problem, bogu hvala. Nemoj mislit na cimericu nit na ikog okolo, šta tko misli, nego samo pozitivno i opuštena probaj bit koliko možeš....dite sve osjeti....u mliko se prenesu tvoji hormoni...nema varanja.
    Ja se sjetim jednom kad je mila imala 10-15dana kad su me snervali majstori za montažu ormara, mala je bila nepodnošljiva kasnije cili dan, vrištala abnormalno - sve od nervoze....odonda muž i ja se šalimo kad me on ide nešto ljutit "nemoj da mi se stvori nervozno mliko"

žena-majka-carica:)

Senoritakova
    02. Studeni 2017. 11:20

treca_sreca
    02. Studeni 2017. 11:24

blago ti se senoritakova, ja se ne bih brinula.
    Jedino ako novorođenče ima žuticu, treba ga budit, inače ako spava ne znamkoliko, a uz usputno papanje kroz san - to je super. Uživaj!
    moja od 23:30h sinoć je spavala dosad ali uz 2 ustajanja (dojenje+pelena+nosanje) trajanja cca pol ure- uru.
    Da nije prepunila pelenu, ne bih ju bila dizala i budila...

Bela
    02. Studeni 2017. 11:24

I ja sam gledala taj prilog na dobro jutro i isto plakala...drzim svoju bebu u narucju neispavana jer je noc bila vesela,i onda vidim tako nesto i pomislim samo hvala ti Boze sto je zdrava, a svi problemi naspram ovog su nista...

treca_sreca
    02. Studeni 2017. 11:25

opet neka fensi fotka u vas....super je cura, pozerica od najranijih dana.

barbs
    02. Studeni 2017. 11:36

Bela

I ja sam gledala taj prilog na dobro jutro i isto plakala…drzim svoju bebu u narucju neispavana jer je noc bila vesela,i onda vidim tako nesto i pomislim samo hvala ti Boze sto je zdrava, a svi problemi naspram ovog su nista…

isto tako i ja

barbs
    02. Studeni 2017. 11:38

Sretna, preeeeefoooraaaa!!! 😍😍😍😍 i ja sam narucila slicno 

I_me
    02. Studeni 2017. 11:39

Senoritakova-super fotka! 😊 
    Tako je i moja mala spavala jucer od 22h do 10h. Uz 3 budenja za papanje i presvlacenje. Nema brige.. spavaj i ti. Ja bi se jedino zabrinula da mi toliko spava bez barem 1 budjenja. 
    Sretna- gdje si nabavila tu kuglicu? Barbs i ti imas nesto slicno? Jako slatko!
    Treca-ja cu danas zvati gin da se dog za pregled. I raspitat se u vezi kontracepcije. Al ja bi se najradje vratila na pilule. Pila sam ih 10god,sto zbog jakih menstruacija, sto zbog zastite. Nkakvih nuspojava nisam imala, menge su trajale 3-4dana,nisu boljele, smanjilo mi se krvarenje, znas u dan i sat kad ces dobit...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.