Senoritakova, suuupeeeer slika i preslatka je Rita
Ana, maaaa ne briiiiniiiii... i meni je D plakao i nisam znala kako ga smirit, ali sam imala vise razumjevanja sa cimine strane...
Imala je zuticu kad se rodila i tad sam ju budila svaka 2.3 sata..sad je vec vise od mjesec dana stara.. a svi mi govore da ju pustim da spava, ali dugo mi je to nesta.. ja sam njoj jednom promjenila pelenu ali je zaspala odmah. Jel vi presvlacite bebu po noci vise puta?
Treca sreca, mama gnjavi Ritu cim je raspolozena za slikanje..a ona se nebuni. Jedino nemamo nijednu lijepu nasu slikicu kad se meni jos sredivati..haha
Bas sam ovu narucila sliku na platnu da se izradi, da za zid imamo
Cure, hvala Vam na potpori! Jesam, cim sam izasla iz bolnice dosla mi je popodne patronazna sestra i rekla da odem po Hippov caj za dojilje i otisla sam odmah i pijem ga svaki dan. Pijem jako puno tekucine, jedem kuhano, voce, sve zdravo. I znam da smo jos mladi i da se dojenje jos moze uspostaviti i zato se trudim i prvo podojim koliko mogu a tek onda ako vidim da ne ide-AD. I da, strasan je pritisak kad se osuduje, jednostavno covjek pokusava sve da mu je dijete zadovoljno i sretno. Izdajalicu jos nisam koristila a i iskreno uopce ne znam sta bi izdojila, to ide jedva kap po kap. Vidjet cu dalje sa patronaznom sto ce reci, imam ju u pripremi.
I da, bude puno lakse kad vidim da nisam jedina, i procitam price mama koje su uspjele izbaciti kasnije skroz. Necemo se predati!
Sanjchi, Lucija je predivna beba. Moj Karlo isto ima jaaakooo puno kosice, pred sam izgon mi je doktor rekao:" O, netko ima puno guste kosice!" I bas mi je pravi mali zavodnik. A misica ti je prekrasna. Tako mi je drago da se napokon mazite i uzivate!! :))
Mamasita27 ni ja nisam imala mlijeka i islo je kap po kap rucno, a izdajalica je sve izvukla... iznenadila bi se kako dubinski izvuce mlijeko, i moj mali nije bio aktivni sisac (znam da je beba najbolja izdajalica) zato me ona i spasila a mali je nakon podoja dobivao moje izdojeno mlijeko. Plus toga pila sam piskavicu u kapsulama... stavila sam vec sliku (proguglaj BOVKSHORNKLEE Dr.Pandalis) minimalno 3x dnevno a moze najvise do 9kom 3x3, ja sam max dozu 6kom a sada skroz prestala jer imam mlijeka na izvoz. Dakle dojila sam svaku ciku 15min pa dala izdojeno (nikad nije bilo manje od 40ml) i to bas masno zuto mlijeko, pa uspavljivanje pa izdajanje svaka cika 15-20min i onda spavanje 1h. I tako tjedan dana. Ako je bas jos vristao dodala sam 10-20ml AD, ali to sam svega 3-4puta. S tim izdojenim bude uglavnom bebacu dosta. Sad samo dojimo. Cak mi od te piskavice i caja laktacija poblesavila i refleks postao prejak pa sam evo sa svime prestala i sad samo dojimo. Pokusaj s el.izdajalicom, posudi od nekog ako imas, ne podustaj... ja sam skoro vec odustala od umora i frustracije.
Senoritakova-super fotka! 😊
Tako je i moja mala spavala jucer od 22h do 10h. Uz 3 budenja za papanje i presvlacenje. Nema brige.. spavaj i ti. Ja bi se jedino zabrinula da mi toliko spava bez barem 1 budjenja.
Sretna- gdje si nabavila tu kuglicu? Barbs i ti imas nesto slicno? Jako slatko!
Treca-ja cu danas zvati gin da se dog za pregled. I raspitat se u vezi kontracepcije. Al ja bi se najradje vratila na pilule. Pila sam ih 10god,sto zbog jakih menstruacija, sto zbog zastite. Nkakvih nuspojava nisam imala, menge su trajale 3-4dana,nisu boljele, smanjilo mi se krvarenje, znas u dan i sat kad ces dobit…
Sa fejs stranice Naljepnice. Ja sam im poslala sliku koju sam nasla na netu i prema njoj su mi ju izradili. Zenska je ful ljubazna i strpljiva 😁
Senoritakova preeeedobre slike,a Rita je bas prekrasna 😊 od kud je ta plahtica za slikanje?
I cestitam svim novim mamicam. Sad uzivajte sa bebama sto vise..
Cureevo brzinski..jos sam unorna i neispavana pa koristim svaki tren da odmorim, dok ona spava da i ja odmaram…bila je na pregledu, savrseno zdrava beba, ima na lijevom kapku crvenu flekicu ali nista strasno, to ce se povuc samo od sebe. Odmah mi je lakse.. Gledam i nevjerujem da je moja…hehe… Na cici je i vuce (valjda ima sta), bas je hlapljivica mala, vuce ko velika…
Mene danas sve boli, rana, savovi..guza…ajme kako me guza boli😭😭 trazila sam tabletu protiv bolova, al slabo tu lupocet pomaze…
Uglavnom, dobro smo, i javimo se opet kad stignemo…
I moja ima flekicu na lijevom kapku..al to nije nista😊samo da su nam one zdrave❤
Moja isto od prvog dana vuce ko velika,ali mi je jucer napravila ranicu na lijevoj bradavici pa sam odmah stavila mam komprese i danas je super..mi protiv bolova dobivamo neke super tablete,i dobijemo ih koliko god trazimo😁
Sortiraj odgovore
Najstariji