Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Vicky
    02. Studeni 2017. 10:35

Belle84

Cure, mi smo domeka od jucer, sinoc bila burna prva noc, nismo nista spavali…al dobro, to je normalno… 😉
    mene zanima kako rijesavate situacije konstantnog plakanja? Znaci, nahranjen, presvucen…spustim ga i place…sto vi radite u takvoj situaciji? Ja sam izludjena

Ja svoju podignem preko ramena i onda se umiri. A vecinom je i cicka umiri,bez obzira da li je gladna ili ne.. 

Nina2512
    02. Studeni 2017. 10:38

Nove mame,vidim da sve imamo isti problem..
    Moja Mila npr. jucer,jela bi pola sata,spavala mozdaa 15 min i pocela plakati ko ludaaa,nikak prestati..onda joj dam sisu opet pol sata i ugl sve tako u krug cijeli dan..sestra me spotala do ne smijem to raditi,da mora razmak izmedu dojenja biti 3h, ne znam sto i kak da onda radim?jer uzasnoo place,ne mogu je nikak umiriti..mame pomagajte🙁🙁

Belle84
    02. Studeni 2017. 10:44

Ana isti problem kod mene...

Nina2512
    02. Studeni 2017. 10:46

Belle84

Ana isti problem kod mene…

Ti imas mlijeko?meni je u dolasku kak bi sestra rekla,nesto curi al nije jos to pravo mlijeko..veli mi sestra nek ocekujem uskoro

[OBRISANO] 02. Studeni 2017. 10:51

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Belle84
    02. Studeni 2017. 10:57

Ana imam mlijeka, buknule mi cice i bole me pa cu se morati malo izdojiti cisto da se ne upali sve...
    Izludjuje me to konstantno plakanje kojem ne znam uzrok ni rjesenje...

barbs
    02. Studeni 2017. 10:57

Joooohhj, curke..
    Gledam jutros DOBRO JUTRO HR... o bebici tek rodjenoj sa opakim zdravstvenim problemima... plakala sam zajedno s roditelji

barbs
    02. Studeni 2017. 10:59

*roditeljima i kroz glavu mi je proslo da je vrlo bezobrazno s moje strane dramiti jer je D kakao JEDNOM taj dan, a da roditelji tog bebaca SAMO ZELE da prezivi... 

barbs
    02. Studeni 2017. 11:00

Zahvalila sam se Bogu sto imam tako "probleme"...
    Eto... samo pozitiva... Kad se dobije savijet nije zlonamjeran, a ponekad se netko osjeti napadnuto
    .. Eto.. A ima GORIH problema u zivotu...
    SAMO POZITIVA CURKEEEE... 

barbs
    02. Studeni 2017. 11:02

Nije mi poslao ovaj 😍😍😍😍 savijet...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI