Cure, mi smo domeka od jucer, sinoc bila burna prva noc, nismo nista spavali…al dobro, to je normalno… 😉
mene zanima kako rijesavate situacije konstantnog plakanja? Znaci, nahranjen, presvucen…spustim ga i place…sto vi radite u takvoj situaciji? Ja sam izludjena
Ja svoju podignem preko ramena i onda se umiri. A vecinom je i cicka umiri,bez obzira da li je gladna ili ne..
Nove mame,vidim da sve imamo isti problem..
Moja Mila npr. jucer,jela bi pola sata,spavala mozdaa 15 min i pocela plakati ko ludaaa,nikak prestati..onda joj dam sisu opet pol sata i ugl sve tako u krug cijeli dan..sestra me spotala do ne smijem to raditi,da mora razmak izmedu dojenja biti 3h, ne znam sto i kak da onda radim?jer uzasnoo place,ne mogu je nikak umiriti..mame pomagajte🙁🙁

Ana isti problem kod mene…
Ti imas mlijeko?meni je u dolasku kak bi sestra rekla,nesto curi al nije jos to pravo mlijeko..veli mi sestra nek ocekujem uskoro

Ana imam mlijeka, buknule mi cice i bole me pa cu se morati malo izdojiti cisto da se ne upali sve...
Izludjuje me to konstantno plakanje kojem ne znam uzrok ni rjesenje...

Joooohhj, curke..
Gledam jutros DOBRO JUTRO HR... o bebici tek rodjenoj sa opakim zdravstvenim problemima... plakala sam zajedno s roditelji

*roditeljima i kroz glavu mi je proslo da je vrlo bezobrazno s moje strane dramiti jer je D kakao JEDNOM taj dan, a da roditelji tog bebaca SAMO ZELE da prezivi...

Zahvalila sam se Bogu sto imam tako "probleme"...
Eto... samo pozitiva... Kad se dobije savijet nije zlonamjeran, a ponekad se netko osjeti napadnuto
.. Eto.. A ima GORIH problema u zivotu...
SAMO POZITIVA CURKEEEE...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji