Ime vec u akciju?! Mi se vatamo po kuci vec tri tjedna hahaha al nekako mi je prerano vidit cu nakon pregleda
A sta ja znam.. proslo je 40 dana od poroda,rodila sam na carski pa nemam dolje savove ni konce ni bolove i osjecam se ok pa reko zasto ne?!
I mi se hvatamo po kuci i danas sam muzu rekla da se ok osjecan i da sam spremna pa smo krenuli u akciju al eto.. mala ne da! 😂 cim smo kao nesto krenuli,evo je.. oci ko u sove 😜😂
Svaka cast! Ja nakon prvog poroda nisam dugo ni pomisljala na to 😄 mislim da ni sad necu tako skoro
Tii si pricala da si imala upalu savova,jel? Poslije prvog poroda? Sorry ne mogu pohvatat sve..
Da sam prosla isto sto i ti ne bi ni meni palo na pamet dugooooooo....
U biti cekala sam da budem spremna u glavi.. rekla sam muzu danas da imam tremu 😂😂( kao za prvi keks sto sam imala) 😂 umrli smo od smijeha!!!

Ime vec u akciju?! Mi se vatamo po kuci vec tri tjedna hahaha al nekako mi je prerano vidit cu nakon pregleda
A sta ja znam.. proslo je 40 dana od poroda,rodila sam na carski pa nemam dolje savove ni konce ni bolove i osjecam se ok pa reko zasto ne?!
I mi se hvatamo po kuci i danas sam muzu rekla da se ok osjecan i da sam spremna pa smo krenuli u akciju al eto.. mala ne da! 😂 cim smo kao nesto krenuli,evo je.. oci ko u sove 😜😂
Svaka cast! Ja nakon prvog poroda nisam dugo ni pomisljala na to 😄 mislim da ni sad necu tako skoro
Tii si pricala da si imala upalu savova,jel? Poslije prvog poroda? Sorry ne mogu pohvatat sve..
Da sam prosla isto sto i ti ne bi ni meni palo na pamet dugooooooo….
U biti cekala sam da budem spremna u glavi.. rekla sam muzu danas da imam tremu 😂😂( kao za prvi keks sto sam imala) 😂 umrli smo od smijeha!!!
Ja sam pricala, da 😄
A bome sam i ja imala tremu 😂 i.ovaj lut cu imat jer su prosli mjeseci od kad nismo, a i tko zna kad cemo, kolko ce krvarenje trajat itd.. 😄

Mamasita samo daj bebi da papa, i moj je na pocetku dobivao dohranu, sisu i caj u bolnici, nemam mlijeka djete gladno, naravno da cu mu dat dohranu, uopce se nisam zamarala, djete gladno-nahranis ga 😊 I kad smo dosli doma, dobijao je po 20mil ali sam mu izbacila nakon 3 dana jer moje mlijeko je lijepo nadoislo. A da vidim da nemam mlijeka ili mu nije dovoljno, dobio bih opet ad, bez ikakvih problema.

Sanjchiiii cestitam od ❤. Prelijepe ste 😘😘😘
Uzivaj u svakoj sekundi, mazi ju i pazi i ljubi, jer samo jednom su tako mali... (gledala sam prve Leonove slike, ajmee, bas mi fali taki majusan).
I ne zuri doma, opusti se u bolnici i uzivaj uz mrvicu, jer kad dodes doma sve se promjeni. Ovako u bolnici samo ste ona i ti. 😘
Barbs divne slikice, Diego uziva 😊
Mi smo bili kod mojih na rucku, pa isli vidjeti dvije kuce, dosli doma i isli kod prijatelja na rodendan. Leon spava kao top sad, sve mu se pobrkalo danas, nije spavao kak treba, nisam mu jos ni pidamu obukla, ali ne zelim ga budit, imao je naporan dan.

Keks-uuuuu... i mene je strah ahahahahahaha
Ne znam sto je s Diegom veceras al eto 21.30 je proslo a on jos ne spava i draaAmikk... Uvalila sam ga muzu jer sam rekla da odustajem hahahahhaha

Mamasita kako god se slazem s trecom da dohrana moze unistiti dojenje takk se slazem i stobom da nema smisla muciti bebu i drzati ju gladnu, ja sam skoro bila odustala od dojenja da nisam pokusala jos jedan put al tek sad vidim da je beba tek 4 dana, stignete se vi jos uravnoteziti, ja sam na pocetku imala dostatne kolicine pa sam nakon tri tjedna krenila gubiti....ti najbolje znas sto je naajbolje za tvoju bebu a na kraju krajeva bolje joj je imati sretnu, zadovoljnu i opustenu mamu i ad nego mamu u bolovima i pod stresom koja doji :)
Sutra cu se naruciti kod ginica pa ako da dopustenje krecemo s keksom hahaha :)

Mamisita jesi probala s nekim stvarima za poticanje mlika tipa ona piskavica il nesto, pitam jer ja o tome razmisljam a ne volim te preparate...
I moje bebe su tako znale bit na sisi uzasno dugo i onda opet plakat, zato sam uvela izdajanje da znam kolko su pojele pa me ne mogu muljat al dupli je to posal prvo traje dok se izdojim pa onda jos njih na bocu, al ajde...dok ima mlika neka gustaju
Mamisita ne moras se lose osjecat, nisi zbog toga manje mama!! Ne moras biti savrsena za druge nego za svoje dijete, a to, vjeruj mi, jesi. Najgora pogreska koju mozes napraviti je, da slusas druge, a ne sebe. Nismo sve iste i ne bi se trebao stvarati takav pritisak na majke jer moze biti jako bolno(psihicki), znam i sama, svaka ima svoje razloge i vise puta su neprihvatljivi za druge jer nisu u tuđoj koži, pa ni ne mozemo traziti da razumiju.

url=https://lilypie.com]
Sanjchi, preslatka je!! 😘😘😘😌😍😍😍😍😍 Odmoriii seee! Nadam se da su ti je uzeli da se mozes odmoriti... 😘😘😘

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji