strasan je pritisak kad se osuduje, jednostavno covjek pokusava sve da mu je dijete zadovoljno i sretno. Izdajalicu jos nisam koristila a i iskreno uopce ne znam sta bi izdojila, to ide jedva kap po kap. Vidjet cu dalje sa patronaznom sto ce reci, imam ju u pripremi.
I da, bude puno lakse kad vidim da nisam jedina, i procitam price mama koje su uspjele izbaciti kasnije skroz. Necemo se predati!
mamisita, sorry, ja nekad pišem nabrzinu
pa ovak kratko cijepam rečenice pa ispada kao nekakav bahati ton ...kao sad.
nism uopće htjela niš loše...po tvojim postovima vidim da imaš volju i da si realna. Ne bih ni ja bebu gladni ostavila.
samo ja ću opet ponovit da je dvosjekli mač u početku dok se još nije uspostavila ponuda/potražnja, dodavat sastrane
jer onda taj dio koji beba odsisa sastrane (mimo sise) umjesto na sisi, je sisama znak da su one proizvele dovoljno i da ne trebaju povećat proizvodnju.
zato sam ja protiv duda varalica i protiv bočice u počecima
a ovo da zvučim ko Roda….e to je stvarno uvreda, morat ću ohladit malo sa savjetima očito:)
Vicky - mi nosni apirator na usisavač nažalost koristimo od 10dana starosti, pokupila je prehladu od starije braće čim smo sitgli iz rodilišta:( evo još uvijek nije čista skroz, tek od nazad 10dana je stanje bolje. A spasi taj apirator. Uz vlaženje nosića, jedino šta uostalom i možeš napravit...
keks - mi jesmo, mada još nisam stigla u ginekologa....ali pošto sam na carski, znam da je dolje na ulazu sve okej, nema šavova itd koje moram pazit. Brine me više kontracepcija, zato se mislim naručit kroz koji dan, najvj ću neke pilule mada mi nisu drage. Šta ćete vi? Već je netko potegao to pitanje kontracepcije, ali nisam ništa konkretno od odgovora vidila
žena-majka-carica:)
Cure, mi smo domeka od jucer, sinoc bila burna prva noc, nismo nista spavali…al dobro, to je normalno… 😉
mene zanima kako rijesavate situacije konstantnog plakanja? Znaci, nahranjen, presvucen…spustim ga i place…sto vi radite u takvoj situaciji? Ja sam izludjena
ja nosam...a šta da radim. Nisam od onih šta imaju srca ostavit da se isplače
Nit srca nit živaca imam za slušat taj plač....lakše mi je nosit. Ako nije gladna, i ako ju ne muče grčevi - nosanje pali 100% u nas barem
žena-majka-carica:)
violeta1, meni su u bolnici rekli da se moze dogodit i da po tjedan dana nema kakicu..ako se samo doji.
Cure, mi smo domeka od jucer, sinoc bila burna prva noc, nismo nista spavali…al dobro, to je normalno… 😉
mene zanima kako rijesavate situacije konstantnog plakanja? Znaci, nahranjen, presvucen…spustim ga i place…sto vi radite u takvoj situaciji? Ja sam izludjena
Ja svoju podignem preko ramena i onda se umiri. A vecinom je i cicka umiri,bez obzira da li je gladna ili ne..
Nove mame,vidim da sve imamo isti problem..
Moja Mila npr. jucer,jela bi pola sata,spavala mozdaa 15 min i pocela plakati ko ludaaa,nikak prestati..onda joj dam sisu opet pol sata i ugl sve tako u krug cijeli dan..sestra me spotala do ne smijem to raditi,da mora razmak izmedu dojenja biti 3h, ne znam sto i kak da onda radim?jer uzasnoo place,ne mogu je nikak umiriti..mame pomagajte🙁🙁
Ana isti problem kod mene…
Ti imas mlijeko?meni je u dolasku kak bi sestra rekla,nesto curi al nije jos to pravo mlijeko..veli mi sestra nek ocekujem uskoro
Ana imam mlijeka, buknule mi cice i bole me pa cu se morati malo izdojiti cisto da se ne upali sve...
Izludjuje me to konstantno plakanje kojem ne znam uzrok ni rjesenje...
Joooohhj, curke..
Gledam jutros DOBRO JUTRO HR... o bebici tek rodjenoj sa opakim zdravstvenim problemima... plakala sam zajedno s roditelji
*roditeljima i kroz glavu mi je proslo da je vrlo bezobrazno s moje strane dramiti jer je D kakao JEDNOM taj dan, a da roditelji tog bebaca SAMO ZELE da prezivi...
Sortiraj odgovore
Najstariji