ja se osjecam lose jer ju ne znam i ne mogu umiriti,a znam da ne bih trebala,al opet..ah..izdrzat cu nekako tu jos,onda cemo mi dvije doma skupa uciti o dojenju i svemu😊
e pa nemoj. ne vidim da imate ikakav problem, bogu hvala. Nemoj mislit na cimericu nit na ikog okolo, šta tko misli, nego samo pozitivno i opuštena probaj bit koliko možeš....dite sve osjeti....u mliko se prenesu tvoji hormoni...nema varanja.
Ja se sjetim jednom kad je mila imala 10-15dana kad su me snervali majstori za montažu ormara, mala je bila nepodnošljiva kasnije cili dan, vrištala abnormalno - sve od nervoze....odonda muž i ja se šalimo kad me on ide nešto ljutit "nemoj da mi se stvori nervozno mliko"

žena-majka-carica:)
blago ti se senoritakova, ja se ne bih brinula.
Jedino ako novorođenče ima žuticu, treba ga budit, inače ako spava ne znamkoliko, a uz usputno papanje kroz san - to je super. Uživaj!
moja od 23:30h sinoć je spavala dosad ali uz 2 ustajanja (dojenje+pelena+nosanje) trajanja cca pol ure- uru.
Da nije prepunila pelenu, ne bih ju bila dizala i budila...

I ja sam gledala taj prilog na dobro jutro i isto plakala...drzim svoju bebu u narucju neispavana jer je noc bila vesela,i onda vidim tako nesto i pomislim samo hvala ti Boze sto je zdrava, a svi problemi naspram ovog su nista...

opet neka fensi fotka u vas....super je cura, pozerica od najranijih dana.

I ja sam gledala taj prilog na dobro jutro i isto plakala…drzim svoju bebu u narucju neispavana jer je noc bila vesela,i onda vidim tako nesto i pomislim samo hvala ti Boze sto je zdrava, a svi problemi naspram ovog su nista…
isto tako i ja

Senoritakova-super fotka! 😊
Tako je i moja mala spavala jucer od 22h do 10h. Uz 3 budenja za papanje i presvlacenje. Nema brige.. spavaj i ti. Ja bi se jedino zabrinula da mi toliko spava bez barem 1 budjenja.
Sretna- gdje si nabavila tu kuglicu? Barbs i ti imas nesto slicno? Jako slatko!
Treca-ja cu danas zvati gin da se dog za pregled. I raspitat se u vezi kontracepcije. Al ja bi se najradje vratila na pilule. Pila sam ih 10god,sto zbog jakih menstruacija, sto zbog zastite. Nkakvih nuspojava nisam imala, menge su trajale 3-4dana,nisu boljele, smanjilo mi se krvarenje, znas u dan i sat kad ces dobit...

Senoritakova, suuupeeeer slika i preslatka je Rita
Ana, maaaa ne briiiiniiiii... i meni je D plakao i nisam znala kako ga smirit, ali sam imala vise razumjevanja sa cimine strane...

Imala je zuticu kad se rodila i tad sam ju budila svaka 2.3 sata..sad je vec vise od mjesec dana stara.. a svi mi govore da ju pustim da spava, ali dugo mi je to nesta.. ja sam njoj jednom promjenila pelenu ali je zaspala odmah. Jel vi presvlacite bebu po noci vise puta?
Treca sreca, mama gnjavi Ritu cim je raspolozena za slikanje..a ona se nebuni. Jedino nemamo nijednu lijepu nasu slikicu kad se meni jos sredivati..haha
Bas sam ovu narucila sliku na platnu da se izradi, da za zid imamo

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji