Pokisavam sticker staviti ali neide mi
jel ne znaš koji kood trebaš uzeti ili ti neće da sejva novoeditirani potpis?
meni često ovaj forum zeza oko postavki, kad idem mijenjat potpis NE sejva editirano iz prve.....moraš xy puta kliknut i tek onda "proradi"....koma!
žena-majka-carica:)
DOJENJE-KAD DIEGO TO ODLUCI Ima dana kad svaka 4h trazi i ima dana kao i DANAS npr. da svaka 2h ako ne i manje... a rekla je muzeva rodjakinja da tako i radim...
VGV metoda- i mi smo..... a onda je dosao Diego hahahahhahahahahahhahah
Sad mi zvoni na vrata susjeda jedna koja zivi par kuca od mene. Inace malo cudna(barem meni), nekad pozdravi nekad ne.. kako bi se reklo vuk samotnjak.. uvijek ide pjeske do grada ( 5km, preko polja i sume) par puta sam stala i pitala ju da ju povezem jer je starija ali uvijek odbije.. kaze lijep je dan, treba iskoristit.. ugl.. sad je dosla kod mene i pitala me dal bi ja da mi pokloni vrtic za dijete ilitiga prijenosni krevetic.. njezina su djeca odselila van hrvatske a ona ga je kupila da imaju biti gdje kad dodju sa unucima. Kaze novi je, par puta bili klinci u njemu. Zao joj ga bacit, a ne da joj se prodavat pa ako bi ga ja uzela. Kaze, hvala sta si ga prihvatila, treba biti ponizan, ne nosom u koprive i visoko letit jer se onda nisko pada. Malo sam popricala sa njom i ok je.
Kako prvi dojam zna zavarat nekad.. donjet ce mi vrtic ovih dana.
Predivna slikica, Senoritakova
Kiki, IZAZOV kojeg majka MOZE proci... eto, nama je svaki dan izazov!! JEsam jesam... stavila sam..
A to da si pomazemo od pocetka... oooo daaaaa... Pa eto vi znate o meni vise nego neke moje frendice...
Uspavljivanje-kako kada... ponekad na cici, ponekad na ruke, ponekad kad mi je na prsima, ponekad kad ga stavim u polozaj da podrigne, ponekad sam sebe, dudom... app fena... i tako...
I me, eee daaa... prvi dojam zna zavarat aliiiii mene eto u 90% slucajeva nije prevario... Drago mi je sto ste se podruzile i dobila poklon
Bogu hvala, Diego je zaspao... OD JUTRA -10 mon spava 20 min budan... pa bi cicu... pa ne bi cicu... pa ovo pa ono....MIIIISSSLIIIIMMM da je to znak da krece ona vesela faza skokica u razvojuuuu.
Evo me s kompa... Ručak se radi. Srećom pa je netko rernu izmislio i to sam uspjela spremiti i oprati suđe i staviti Diegovu robicu prati zahvaljujući muževoj baki koja ga je držala i nanašala da zaspi jer je bio ultra nemiran i non stop se htio nositi... Možda i nije skok u razvoju... Moguće da su nam radnici poremetili sve... Došli su nam postaviti radijator i digli smo se u 7.30, a to nije naše vrijeme... Dok se posao radio, mi smo bili kod sveki (nikoga nije bilo doma), ali ipak... ja sam neispavana jer se D negdje oko 5.30 zbudio i uzela sam ga u krevet, ali svakih 10-15 min se nešto bunio...
Evo opet pokusavam, kod zalijepim i nece mi se prikazati
Jesi kliknula kvačicu?
Sortiraj odgovore
Najstariji