Zahvalila sam se Bogu sto imam tako "probleme"...
Eto... samo pozitiva... Kad se dobije savijet nije zlonamjeran, a ponekad se netko osjeti napadnuto
.. Eto.. A ima GORIH problema u zivotu...
SAMO POZITIVA CURKEEEE...
Ana imam mlijeka, buknule mi cice i bole me pa cu se morati malo izdojiti cisto da se ne upali sve…
Izludjuje me to konstantno plakanje kojem ne znam uzrok ni rjesenje…
Pricaj mi..ti si barem doma,ja sam u bolnici i imam jednu cimericu kojoj ide na zivce sto moja beba stalno place!!najradije bih je zasamarala,cimericu mislim😁ona je tu vec 10 dana i njezin mali se naravno uhodao s dojenjem i samo spava i jede..
Zato jedva cekam da idem doma i da radim po svom
Evo mene…ajme cure moje…ja sam dobila drip negdje oko 10 i to je boljelo i uzasno je bilo. Ja sam povracala, i kakala, i piskila…u tak me bilo sram..al rekla mi je sestra da je to normalno i da se nemam ceg sramit..
sve je to za ljude, sanjchi...
sjećaš se kad sam na trudničkom topicu pričala o tim stvarima, vama je prvorotkama to bilo malo čudno i gadnjivo
ali tako je kako je...ne možeš kontrolirat tijelo u tim trenucima
ja sam na oba vaginalna kakila, pogotovo na drugom di mi nisu stigli dat klistir jer sam stigla kad je beba već krenila van
a na drugom sam i povraćala (ne tokom poroda ali odmah par minuta nakon) i to skoro po bebi...nikad neću zaboravit to. A oni nestali, ja sam a s bebom...zovem, zapomažem...
ovaj treći mi je prvi porod da nisam piškila/kakila/povraćala zato jer nije bio vaginalni.
žena-majka-carica:)
Sanjchi, babice su se nagledale i gorih stvari hahhaha Inace, za bradavice.. mene su nadima boljele kad me vukao..
*roditeljima i kroz glavu mi je proslo da je vrlo bezobrazno s moje strane dramiti jer je D kakao JEDNOM taj dan, a da roditelji tog bebaca SAMO ZELE da prezivi…
potpis na ovo....strahota jadni ljudi. e to je prava pokora u životu
ove sve "muke" s bebama koje ne doje, plaču po cijele dane itd....sve to prođe....i zaboraviš i ideš dalje sretan kroz život.
Zato zbilja treba se veselit i kad je najteže, samo promislit kako smo sretne šta su nam dječica zdrava! to je najbitnije od svega
Ana2711 žao mi je zbog presinga, to jest najgore kad je beba nemirna u bolnici, pa mami je još onda 10x gori stres što su tu svi okolo i kao gledaju te "pa zar ne znaš umirit svoju bebu" i sl.
Meni je tako bilo s prvim sinom.
a i mojoj cimerici prvorotki sad je tako bilo....nisam ju ja prijeko gledala, nit sam to u glavi mislila, ali vidila sam na njoj da je LUUUUDA od presinga da umiri to svoje dijete, a nije joj išlo za rukom (nije svaki dan oplakala mala, ali znala je imat periode tak da bi vrištaaaaala ono nitko ju ugasit) i bilo mi ju je baš žao, ali to je tako...začarani krug. Dijete osjeti nervozu, a nervoza u mami naravno da raste pod presingom..
Ana2711 žao mi je zbog presinga, to jest najgore kad je beba nemirna u bolnici, pa mami je još onda 10x gori stres što su tu svi okolo i kao gledaju te "pa zar ne znaš umirit svoju bebu" i sl.
Meni je tako bilo s prvim sinom.
a i mojoj cimerici prvorotki sad je tako bilo….nisam ju ja prijeko gledala, nit sam to u glavi mislila, ali vidila sam na njoj da je LUUUUDA od presinga da umiri to svoje dijete, a nije joj išlo za rukom (nije svaki dan oplakala mala, ali znala je imat periode tak da bi vrištaaaaala ono nitko ju ugasit) i bilo mi ju je baš žao, ali to je tako…začarani krug. Dijete osjeti nervozu, a nervoza u mami naravno da raste pod presingom..
E tocno to je meni u glavi,ja se osjecam lose jer ju ne znam i ne mogu umiriti,a znam da ne bih trebala,al opet..ah..izdrzat cu nekako tu jos,onda cemo mi dvije doma skupa uciti o dojenju i svemu😊
a za razmak, ja mislim da pravilno radiš....dijete plače - podojiš - smiri se....i onda tako do iduće ture. Ne kužim tu sestru koja joj je poanta svako 3 ure, to se tako radi kod adaptiranog..
Inače mi smo jutros napokon dočekali patronažnu,
ovo je drugi put da ju je malo pogledala. Nisam dobila nikakav pametni savjet za bljucanje i za kakanje, mimo onog što već znam i prakticiram, al eto bar nas je izvagala. Dobila je malo manje od pola kile u ova 2 tjedna od sistematskog....to je čisto okej, prosjek neki.
Treca sreca ja sam spomenula Rode pa ne znam jel to mene islo, aliiii uopce nisam mislila da si ti kao Rode 😂 vec sam mislila na tu grupu (sektu 😁) kako ih ja zovem 😂 ne tebe!!
Sortiraj odgovore
Najstariji