Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Vicky
    02. Studeni 2017. 08:42

Mamuka, puno hvala. To me zanimalo da li mozemo taj aspirator koristit s obzirom da smo mali. Svakako cu obratit pozornost na suhi zrak. Hvala 🤗 🤗

Bela
    02. Studeni 2017. 08:46

Vicky mi smo isto vec s nekih 15 dana imali zacepljen nosic, i cistili s aspiratorom za usisavac kao sto kaze mamuka...imas u dm za kupiti, cca 100 kn...nama je pomoglo kroz par dana...

• Vicky
    02. Studeni 2017. 09:04

Bela, hvala.  Grozno ih je gledati tako male kad se muce s disanjem. Evo poslala muza da ode kupiti,pa se nadam da ce joj biti lakse.

barbs
    02. Studeni 2017. 09:05

Mi jos nismo krenuli s aspiratorom jer nema potrebe... za sada samo sa fizioloskom.. 

• Barbi13
    02. Studeni 2017. 09:09

barbs

Mi jos nismo krenuli s aspiratorom jer nema potrebe… za sada samo sa fizioloskom..

Dobro jutro svima ajme koje zijevanje......evo da javim za luftanje cica super mi je bez grudnjaka hvala imenjakinjo i kako cistis fizioloskom nosic?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Vicky
    02. Studeni 2017. 10:05

Mi od prvog dana koristimo fiziolosku,jer se rodila s malo zacepljenim nosicem,tak da smo svako jutro joj spricali nosic i sa smotuljkom od blazinice cistili,ali sad je to bas zacepljen nosic koji se cuje..tako da moramo aspirator pocet koristit.

Upravo sam joj mjerila temperaturu,i dobila sam finog posla..pokakala me cijelu 😲😲😲😲 i to vec drugi put,mama nikako da se nauci 😋😋

violeta1
    02. Studeni 2017. 10:18

Vicky mi se borimo sa nosicem vec dosta dugo. Skoro svaki dan spricam aqua maris u nos i izvlacim nastavkom za usisavac. Sta toga izade iz nosa ajmeee... a bas pazim na zrak, imamo grijanje na drva, i imam vodu na peci, stalno zracim kucu, al nosic nam je bas problem. Mislim da mu je to od tate, jer i tajo nam ima problem sa nosicem stalno.
    Mamasita zaboravila ssm ti reci (tek sam danas vidjela da ste 5 dana) samo neka bude na sisi sto vise. Ja sam L stavljala stalno iako nisam imala nista, al dobro meni je nakon 5-6 dana lijepo nadoislo, ali do 9 dana zivota dobivao je ad jos. 

violeta1
    02. Studeni 2017. 10:20

Barbs a jooj sto zijeva misic mali 😊😊😊 I super za nosic sto nemate problema, to je veliko olaksanje. 
    Sanjchi jaooo kako je divna majusna buci buci... javi kako je sve bilo, samo odmori se prije lijepo. I uzivaj u majcinstvu 😘😘😘😘

Belle84
    02. Studeni 2017. 10:21

Cure, mi smo domeka od jucer, sinoc bila burna prva noc, nismo nista spavali...al dobro, to je normalno... 😉
    mene zanima kako rijesavate situacije konstantnog plakanja? Znaci, nahranjen, presvucen...spustim ga i place...sto vi radite u takvoj situaciji? Ja sam izludjena

violeta1
    02. Studeni 2017. 10:22

Mame moj L nije kakao jucer cijeli dan 😐 Masiram ga, stavljam na stomak, dobio je caja, cak je i vise popio jer sam mu dala kad je bio gladan pa je vuko, stavljam ga u polozaj za kakanje, ma sve... jos mi je ostalo toplomjer u guzu, ali to cu na zadnje, vidit cu kako ce danas. Jadan sav se napinje i tesko mu je. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.