Sanjchi, čestitam!!! Želim ti što brži oporavak i uživaj napokon sa svojom Lucijom!
Super joj je frizura
Kontracepcija...nista necu uzimat. Nikad nisam bila niti htjela biti na pilulama. Poslije prvog poroda me ginekolog pitao da li zelim pilule ili spiralu mozda, ali sam odbila.
Kad smo hodali koristili smo kondome, a zadnjih 5 godina ne koristimo ni to nego vgv metodu 😄 tako cemo i dalje. Pilule i dalje ne zelim, a bome ni spiralu.
Mame super su vam slike sve... 😊😊😚 Obozavam takve slike i detalje 😉
Leon je kakaoo wuhuuu... tko bi rekao da ce nas kakica radovat hehe..
I Barbs slazem se s tobom samo pozitivno 😊😊
Sisanje- ne znam tocno kome je sestra rekla da to tako ne radi, e pa nemoj slusati nikoga, moj sisa kad hoce i kolko hoce, ne gledam vise ni na sat ni nista. Hoce sisu- dobije, pa taman da hoce svaki pola sata. Cesto i zaspi na sisi, pa ju drzi u ustima i ne pusta i ja lezim s njim. I iskreno briga me jel to ok ili ne, tu sam za svoje djete kad god hoce. Samo da mi je ziv i zdrav, a ostalo, mazit cu ga i pazit najvise. I nosam ga, i ljuljam, i svasta nesta... i neka nauci na ruke kao sto kazu, makar je naucio da je mama uz njega. 😍😘
Zelim ga mazit, pazit i ljubit sto vise...dusa moja.
A uspavljivanje i umirit bebu- nekad na sisi, nekad na ramenu, nekad na stomaku, nekad meni na prsima, nekad plesemo, nekad usisavac palim, glumimo muz i ja klauna i tako... snalazimo se
moj sisa kad hoce i kolko hoce, ne gledam vise ni na sat ni nista. Hoce sisu- dobije, pa taman da hoce svaki pola sata. Cesto i zaspi na sisi, pa ju drzi u ustima i ne pusta i ja lezim s njim. I iskreno briga me jel to ok ili ne, tu sam za svoje djete kad god hoce. Samo da mi je ziv i zdrav, a ostalo, mazit cu ga i pazit najvise. I nosam ga, i ljuljam, i svasta nesta… i neka nauci na ruke kao sto kazu, makar je naucio da je mama uz njega. 😍😘
lijepo rečeno violeta
od a do ž mogu samo potpisat. sve
žena-majka-carica:)
vgv mi smo tak nekidan
al nije mi to 100% pouzdano....a ne želim baš nenadano 4. da mi uleti
uostalom nije mi isti gušt
tako da ću ja vjv pilule jer ne znam šta drugo, pošto kondome ne volim, kvare feeling, a spiralu ne bih više nikad...ni za živu glavu
vgvmi smo tak nekidan
al nije mi to 100% pouzdano….a ne želim baš nenadano 4. da mi uleti
uostalom nije mi isti gušt
tako da ću ja vjv pilule jer ne znam šta drugo, pošto kondome ne volim, kvare feeling, a spiralu ne bih više nikad…ni za živu glavu
😂😂😂 pa.nama 5 g funkcionira ta metoda pa cemo je i dalje upotrebljavat, a gust mi je isti dal on zavrsio unutra il vani, svejedno mi je 😂
Hej cure, ja sam iscrpljena, danas je prvi dan kako smo mali i ja sami a on je u fazi da je stalno na meni a kako je muz bio do sad na go navikla sam da mi doda vode, napravi za jest i tako. Ovo je bas izazov! I onda citam kako pisete o tuznim sudbinama ljudi sto ste gledale na tv-u i mislim si, glupaco suti i budi sretna da ti je dijete zivo i zdravo! Kao sto i vi pisete.
Dojenje ni meni nije doslo mlijeko odmah i mali je u bolnici bio na AD cijelo vrijeme. Ja sam mozda bila i preopustena zbog toga pa su me sestre cudno gledale, ali mi je bilo sasvim normalno pozvonit im da mi narhane dijete. Drugi dan od dolaska kuci mi je doslo mlijeko i evo sada samo dojimo. Ali da u bilo kojem trenutku ostanem bez mlijeka ili pomislim da mi je dijete gladno dala bi dohranu bez razmisljanja. I da, istina ne da je dojenje najljepse na svijetu i da dodavanje dohrane remeti sve, ali koja majka moze izdrati da joj se dijete pati i place.
Nismo tu da se osudujemo nego da pomognemo jedna drugoj i mislim da tako i radimo od pocetka. Dobra smo mi grupa curka 😊
Kuglice su zakon! Barbs ti si svoje vec stavila i htjela sam ih jos onda komentirati al sam zaboravila, morat cemo i mi slicne nabaviti. 😊
Senoritakova super su fotkice, Rita je preslatka! 😍
kiki DRŽ SE...i meni je bio najteži taj tjedan kad je mužu završio 2tjedni GO a ja još neoporavljena od carskog + beba mala i hoće se samo nosat, ne možeš ništa "pametno" s njom...tješi se što neće to dugo trajat.
Već za tjedan dana, dva pogotovo, bit će ti to skroz druga pjesma
ti ćeš bit ko nova a beba će moć makar par minuta zabavit se s nečime
kako vrijeme odmiče, bebe puno više toga mogu i tim je lakše nama mamama
Sortiraj odgovore
Najstariji