Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    31. Listopad 2017. 09:12

violeta uhh, mogu zamislit šoka dok nisi detektirala odakle krv!
    baš vas zeza ta koža, dosta je osjetljiv.....moji bogu hvala nisu nijedan imali (dosad, kuc kuc) takvih problema
    a još ih nit ne kupam redovno nit mažem išta
    Bebushka - da baš te Bog blagoslovio, i neka! Nije ti lako iovak i kad spavaju i kad su "dobre", sve puta dva!
    Super da ste našle svoj ritam, meni osobno 7 navečer puno prerano za stavit ju leć, to bi onda se naspavala do ponoć i poslije me zezala (ovako odspavamo taj središnji dio noći lipo, od ponoć pa do jutra, a to mi mužu najviše oaše, da je ujutro za posao svjež i odmoren) , ali najvažnije je da njima/tebi paše!

žena-majka-carica:)

violeta1
    31. Listopad 2017. 09:18

Treca sreca da bas je osjetljiv, a ne znam na koga mu je to 🤔 nitko nam nema tako osjetljivu kozu, jedino je muz alergican pa cemo vidjeti na nije i on na nesto. Sad muku mucimo s tim, mislim da cu doktorirat na tjemenici. 
    Barbs kako je bilo na pregledu? Ne znam jesi pisala
    I super shooping 😘
    Dena mali vragolan hehe 😊😊😊 neka je samo ziv i zdrav i neka tulumari po krevetu 😊
    CAJ mislim da su treca i barbs pitale, hipp caj od komoraca, anisa i kima. 

violeta1
    31. Listopad 2017. 09:21

Za spavanje uvijek gledam da izmedu 19:30 i 20:30h mi ide spavat. I za sada uspjevamo u tome. 
    Nocas je lijepo spavao, i oko 5h nije bas htio zaspat onda ga muz uspavao, oko 8h se budio za sisat i zaspo opet.

panica
    31. Listopad 2017. 10:25

Bok curke, vec par dana nikako da se pohvatam😏, muci me to kao hroptanje koje cujem iz nje, pa ju stalno osluškujem, to je kao normalno jer male bebe ne znaju pljunuti šlajm koji se stvara od mlijeka( ne znam ni ja). Diego i Alara se po slikama lijepo mirno bude, moja odmah vrišti ciiiicaaaa😀 
    Dena, poklon je jako lijep, a sva sreca sto si rekla da ti V hoće biti u kindacu jer tko bi ga ulovio😀

panica
    31. Listopad 2017. 10:29

Barbs, cesto mi nešto te kekse spominješ uz kavu😂, ja sam si stavila limit na 3 komada, a sad koliko puta dnevno, o tom po tom😂, super za shopping, ja ne budem tako skoro, morat cz nešti online obavit, sebi za dusu
    Treća, evo narucila sam one kopće ta kolica za vrecice, bas neki dan kupila kruh, a nije mi ga za stavit dolje kraj kotaca, ovo je super stvar

panica
    31. Listopad 2017. 10:34

Cure koje su rodile cestitam od srca, sada kao i sve mi doživljavate jednu skroz novu razinu ljubavi koju si nitko ne može ni zamisliti ni opisati😍
    Buba mara, kako ide dojenje?
    Violeta, da li Leon ima još negdje taj osip ili samo po glavici, mojoj prijateljici su tako stalno govorilu da je tjemenica, pa je na kraju atopijski dermatitis, ali on je imao i po nogicama, ne zelim te plašiti, ali možda da odete dermatologu.

MY_life <3
    31. Listopad 2017. 10:42

Panica hvala na pitanju :) dojimo se stalno svaka 2 do 3 sata i ide nam super, nema vise babimila :) i prehepi smo :) 
    On se jos nije pokakao zadnji put prosli tjedan kad smo mu dali kamilicu, jucer smo pokusali isto al mu nije pomogla  al prdi stalno bar 30 puta u danu i jaaako smrdi hahah ko covik kad okine 
    Jucer smo pokusali ocistiti tjemenicu sa uljem i cesljom al brate onaj cesalj je preegrub sva mu je glava izgrebana mislim da cemo odustat od ciscenja bar neko vrime jer je ionalo nema puno

treca_sreca
    31. Listopad 2017. 10:49

za tjemenicu treba nauljit pa onda da odstoji par minuta, pa tek onda mlakom vodom i tetricom/gazom, nikakvi češlji vam ne trebaju....
    Bubamaro, drago mi je za dojenje! sretno i dalje! ali za kakanje predugo mi da mala bebica ne kaki 2-3dana, meni je već nakon 24h za zapitat se....daj mu malo kamilice opet ili neke poze, masiraj trbuh....mi isto muku mučimo s kakanjem (otkad dajme ove nesretne D3 kapi) ali pokaki ipak svaki dan 1-2x

treca_sreca
    31. Listopad 2017. 11:20

sanjchi pa ti sui 41 tjedan dobacila!!!!!! ideeeš
    ja nemam iskustva s gelom, upravo suprotno
    samo ću ti poželit sreću i da porod prođe dobro :-*

• Mamuka
    31. Listopad 2017. 11:27

Cure vidim da piseteo  tjemenicama.
    Znaci mustela pjena za tjemenice je sveta stvar za to. Nekoliko pranja i sve ode bez velikog trljanja i mrcvarenja i bebe i vas samih.
    Dodje nekih 100kn al i da je 200 ne bi se mučila sa uljem jer ovo je meni bilo savršeno. Ne smije se koristiti prečesto, zab sam točno koliko puta tjedno. Sa nmicicom sam sve rješila u 3-4 pranja a ciiiila glava joj je bila prekrivena tjemenicama koje na prvu nisi niti primjećiva već kad smo počeli prat sa Mustelom smo skuzili da ih ima po cijelom tjemenu.
    Već sam ga kupila opet i čeka nas.
    A te tjemenice ako se ne ciste znaju dosta postat zeznute. Bebicama sa vise kose je ulje prava muka jer se sve to zapetlja u kosicu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.