Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    30. Listopad 2017. 20:00

*vidjet cemo veceras kako ce biti... inace svaku vecer imamo cirkus prije spavanja i saaaatima nam treba da se on uspava.... Zato  nam fen i duda pomognu...

barbs
    30. Listopad 2017. 20:02

Treca sreca, mi babylove trojku koristimo..  
    Aaaaa pa vi dugo spavate ujutro 

• Bebushka
    30. Listopad 2017. 20:23

Moje cure redovito stavljam spavat oko sedam (po knjizi sretna beba), operem, nauljim dam bocu i cak same zaspu u kreveticima, bas me Gospodin blagoslovio, kakvu sam sve djecu cuvala one su dosta dobre, samo tamo od dva do jutra svako malo nesto kmeknu pa nikako da odspavam jedan ciklus, mislim da ih probava zeza pa se trzaju, pa se i ja trzam pa budem ujutro krepana dok dodjem sebi 

barbs
    30. Listopad 2017. 20:56

I D muci probava i zato ga je to razbudilo nakon sto je cvrrrrstooooo zaspao.. Sad sam ga opet stavila u krevetic...
    Bebushka, i frendica sa twinsimA je imala velike srece sto se toga tice... i bez problema bi zaspali... Ti c

barbs
    30. Listopad 2017. 21:00

Bebuska, ti curke spavaju odvojeno?? Ja se isto budim na svaki njegov zvuk..on ne kmekece vec njorga u snu… Ako je vrijeeme hrane je drugo… Bude li se za hranjenje??

• Bebushka
    30. Listopad 2017. 21:09

Prvi dio noci svaka u svom kreveticu, do jutra vecinom obe zavrse kod nas na krevetu, preko dana kako kad...sad cu stavit trrci krrvetic u dnevni da ihpreko dana vise razdvojim da ne bude jedna drugu

• Bebushka
    30. Listopad 2017. 21:10

Prevelike su za jedan krrvetic i puno mlate rukama i nogama tako da nista od toga

• Bebushka
    30. Listopad 2017. 21:12

Bude se za hranjenje po nici jos uvik bar dva puta npr u ponoc pa u tri...moram ih nekako nagovorit da pojedu posten obrok pa da duxd spavaju, ovako kad popiju manje brze ee probude

Bela
    30. Listopad 2017. 22:05

Barbs prezivila sam. Pregled me malo bolio, mozda zato jer sam bila sva  ukocena...sada krvarim malo...

violeta1
    30. Listopad 2017. 22:41

Uh cure mi smo imali danas napora dan. Oko 14h sam pocela fornete praviti i mali se budio, muz ode po njega kad na tetri krv, mi smo se komirali, sve sam pogasila, obukla jaknu i malog obukla i odma kod pedijatrice. Srce mi je stalo kad sam vidjela krv. Na kraju mu se tjemenica prosirila, i iza uha mu je vlazilo i napravila se krasta i to mu se pokidalo kako vrti glavicom i curila krv. A ja sam vidjela u sub da mu je iza uha vlazno, i ocistila i sub i ned i danas, i danas mu se napravila krastica. Sad 7 dana ga mazat sa kremom iza uha i svaki dan sa mustelom pjenom cistit i sa hipp uljem mazat. A ako se stanje ne primjeni, idemo dalje na pretrage, mozda je na nesto alergican. Kad smo dosli doma, mali nije zaspao do 20:15h. Znaci krepali smo i muz i ja. Nakon sredivanja tjemenice, kupanja i sisanja zaspo je jedva. Doslovno jedva drzi oci otvorene al nije htio spavat, gleda pa place i tako u krug. Kad je zaspo, sve smo sredili, okupali se i napokon sad u krevetu i idem spavat. Citam sutra sta ste pisale.. nadam se da ste sve dobro. 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.