Sretna kako ste ti i Patrik?
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Evo ide 😄 zadnjih par dana ga vjetrovi muce pa place sto puta na dan 😣 malo sam iscrpljena zbog toga, al dobro,proci ce valjda 😄 dok ga to nije pocelo mucit,bilo je super. Kako ste vi?
Take je, Ana, fokusiraj se na disanje!
Bela, kako je prosao pregled?
Mame, kada idu vaae bebe spavat? znaci Diego je zaspao jucer u 20h, danas u 19h.. totalno je klonuo... od 6.30 je budan i spavao od 13 do 15.40cca...
Mame, kada idu vaae bebe spavat? znaci Diego je zaspao jucer u 20h, danas u 19h.. totalno je klonuo… od 6.30 je budan i spavao od 13 do 15.40cca…
I to spava KO TOP znaci, promijenili smo mu pelenu, obukli pidzamu i dala sam mu za jesti i gotovooo... ni D od DUDE ni F od FENA...
Mame, kada idu vaae bebe spavat? znaci Diego je zaspao jucer u 20h, danas u 19h.. totalno je klonuo… od 6.30 je budan i spavao od 13 do 15.40cca…
I to spava KO TOPznaci, promijenili smo mu pelenu, obukli pidzamu i dala sam mu za jesti i gotovooo… ni D od DUDE ni F od FENA…
Evo ide 😄 zadnjih par dana ga vjetrovi muce pa place sto puta na dan 😣 malo sam iscrpljena zbog toga, al dobro,proci ce valjda 😄 dok ga to nije pocelo mucit,bilo je super. Kako ste vi?
Nama je jucer dan bio isto katastrofa nije nista spavala do navecer,i ja sam ko zombi ma proci ce to sada spava al ja ne mogu😪
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
blage ti se.
Nama je u kući najživlje oko 7-8....dečki galame...dok ih stjeram u krevet dođe 21h
a onda se krenemo borit s njom, probava itd ju najviše muči od 8 do 11-12pm
sinoć je zaspala finalno u 23h (po starom ponoć, to je njena ura) recimo
doduše onda smo do 10 ujutro spavale, uz 2 dojenja u krevetu...
žena-majka-carica:)
bbrletic, a jel ti pomaže starija kćer? ona bi mogla teoretski oko sveg uskočit (osim dojit)...s toliko godina, skoro i sama može bit mama nekom! ja sam imala 17 kad sam dobila (polu)sestru i sjećam se da smo ju momak i ja vodali okolo, čuvali....cura preko 13-14god mislim da može sve oko bebe, doduše ovisi koliko je odgovorna da joj možeš ostavit da odeš u dućan npr itd
znaci, promijenili smo mu pelenu, obukli pidzamu i dala sam mu za jesti i gotovooo… ni D od DUDE ni F od FENA…
zar se vi redovno uspavljujete fenom i/li dudom?? ja sam mislila da za tim posegnete samo u ekstremnim situacijama.
inače, nama dvojka definitivno premala od pelena...
gledam par dana koji vrag mi stalno propusti, dobro namjestim i redovno mijenjam
ali sadržaj je jednostavno preobilan za onolicku pelenu
napiša toliko da bude teeeeška, i onda čim imalo pokaka, to kipi van i po švedskoj/bodiju.
Sad mi žao šta sam nekidan u BIPA na 30% popusta kupila ono veliko pakovanje violete od 76kom
tko će to sad potrošit....nikad kraja. Trebala sam tricu uzet! ahh da je bilo pameti
eto zato mi fali vaga
ona je očito prešišala 5-5ipol kg
a ja nemam pojma koliko točno ima
jer kad se dođe pola kg do gornje granice pelene - to je uglavnom NEiskoristivo, sjećam se tečinjenice iz doba njihovog pelenaštva
Lazna uzbuna!! Nakon 20min se posteno pokakao (inace ga danima muci probava
)... i sad sam ga promijenila i ooopeeek kakaaaaa
Pa fen i duda jesu za extremne situacije ali jucer nam nisu trebali... niti malo prije... vidjet cemo vecer
Sortiraj odgovore
Najstariji