Bravo za zubic barbs!
Mamasita nadam se da nece vise imat temp!
Zaboravila sam sti ste pisale, na 100 strana sam, sorry :(
Poslala sam zahtjev za grupu, primite me 😂
Tko me pitao za boje…boje su wiltonove, a tako intezivne boje ne mozete dobiti sa "domacim" ticinom vec kupovnim. I figure se rade od posebne model paste koja je cvrsta i pogodna za oblikovanje
Hvala Sretna,gdje si ih kupila?S tim bojama radi i ova Natasa po cijem receptu radim ticino,ona ih kupuje u sve i svasta,dal ima jos negdje
Joj i ja bi pekac… pikiram vec duze vrijeme,a muz kaze zamjesi ahaaa… mos mislit 😂😂😂
Slapa danas kakala 3x da nadoknadi sto nije jucer… sve joj pobjeglo iz pelene.
Ja sam sa muzem 8 i pol god.. 😊
Prije njega sa bivsim sa bila 2x po 3 god..
Muz kaze da me preoteo 😂😂😂
A krenuli oko god dana od prekida sa bivsim..
Al eto,neka mu.. 😆😊I me i ja sam ga pikirala vec duze,ustvari mm je najvise htio da kupimo,njegovi ptijatelji su imali pa je vidio i jeo kod njih kruh,i svidjelo mu se….uglavnom bili su nam skupi,pa nikako kupit i sad sam vidjela akciju u Lidlu bio je 450 kn pa smo kupili,ima 3 god. garanciju,takve sam gledala te jacine u elipsu i emmezzeti po 1000 kn su bili
Ma znas da je meni ta elektronika iz lidla odlicna.
Jeftino i dugo traje..
A 450 kn je odlicna cijena..
Ja ne bi dala preko 500kn nema sanse..
Ni ja,zato gai nisam vec prije kupila,to ti je akcija ovaj tjedan,makar mislim da oni to s vremena vrijeme ponavljaju
Tko me pitao za boje…boje su wiltonove, a tako intezivne boje ne mozete dobiti sa "domacim" ticinom vec kupovnim. I figure se rade od posebne model paste koja je cvrsta i pogodna za oblikovanje
Hvala Sretna,gdje si ih kupila?S tim bojama radi i ova Natasa po cijem receptu radim ticino,ona ih kupuje u sve i svasta,dal ima jos negdje
Dora usluge iz Zg. Imaju dostavu
Jutro curke, evo i nas malo. Kod nas je sve isto, Rita papa kasice i svida joj se.
Isli smo na uzv mozda i pokazao je da je R imala krvarenje 1-2 stupnja za vrijene trudnoce, to se sada povuklo ali moramo na vjezbe. Isli smo kod fizikatra i neuropedijatra i rekli su da ima pkago poviseni tonus pa je dobro da ide na vjezbe. Idemo na vjezbe u sl.brod u Zlatni cekin, terpaija Vojta. To se neke tocke na tijelu pritišću i bas se vide rezultati…
Sretna, torta je predivna. Možeš li staviti recept za masu i koje boje si koristila. Kuma sam na krstenju pa bi htjela tortu napraviti.
Senoritakova imas super recept za ticino na stranici" Natasine slastice"radila sam ga nedavno prvi put i ispalo je odlicno,samo moja preporuka je koristit secer u prahu Franckov ili neki malo bolji,jer je fino samljeven,pa je lakse radit,makar sam ja radila sa secerom iz Lidla,i isto je uspjelo,al kaze mi od brata zena da je puno lakse sa Franckovim
Dora usluge iz Zg. Imaju dostavu
Hvala,super da znam,jer s ovim obicnim bojama nisam mogla dobit tako intezivne da budu
Ja te ne vidim u grupi jer nismo prijatelji na fejsu. Mozda treca sreca moze jer je ona napravila grupu.
I ja sam poslala zahtjev...Sretna ako nas ignoriraju radimo svoju grupu😉😉😉😉
Bila sam u ducanu, kupila đumbir, limun i sad se bojin bilo sta piti jer me u međuvremenu pocelo frkati u zelucu. A jos sama sa V....i pjevam...sve cu preziviiiiit😓😓😓
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji