Romi, SLOMIT 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ma ja ovdje dolazim koliko stignem 😊😉 Sami me nervira to sto mi blokira tipkovnicu i nece i nece i neceeeeeeeee pisati i onda se zacrni... pa odjednom me izbaci.. uzas ziviiii..
Napokon lijepo vrijeme i uživamo u šetnjama!
Moja L se počela odgurivati nogama o podlogu pa se diže tijelom gore, kao da radi most. To traje kratko al svejedno ne znam jel to normalno? Jel još nekome to beba radi?
Joj i ja bi pekac... pikiram vec duze vrijeme,a muz kaze zamjesi ahaaa... mos mislit 😂😂😂
Slapa danas kakala 3x da nadoknadi sto nije jucer... sve joj pobjeglo iz pelene.
Ja sam sa muzem 8 i pol god.. 😊
Prije njega sa bivsim sa bila 2x po 3 god..
Muz kaze da me preoteo 😂😂😂
A krenuli oko god dana od prekida sa bivsim..
Al eto,neka mu.. 😆😊
Suncokretice, super za lijepo vrijeme 😘 a za most, ne znam... Diego povremeno nesto slicno radi...
I me, i muz meni kaze da mijesim.. aaaahaaaaa 😂😂😂😂 to sveki svaki vikend mijesi hahhahahaa 😂😂😂😂 i nek te je preoteo 😍😍😍
Zubic je izasaaaaaooo 😍😍😍😍😍 Zveckaaaaaa 😍😍😍😍
Bravo za Diega! Sad brzo mozes ocekivati i drugi!
Romi sad si me natjerala da zamjesim kruh danas..a uopce nisam imala u planu to!
Kako ti svi nasi muzevi kazu da su nas ukrali..
Joj i ja bi pekac… pikiram vec duze vrijeme,a muz kaze zamjesi ahaaa… mos mislit 😂😂😂
Slapa danas kakala 3x da nadoknadi sto nije jucer… sve joj pobjeglo iz pelene.
Al eto,neka mu.. 😆😊
I me i ja sam ga pikirala vec duze,ustvari mm je najvise htio da kupimo,njegovi ptijatelji su imali pa je vidio i jeo kod njih kruh,i svidjelo mu se....uglavnom bili su nam skupi,pa nikako kupit i sad sam vidjela akciju u Lidlu bio je 450 kn pa smo kupili,ima 3 god. garanciju,takve sam gledala te jacine u elipsu i emmezzeti po 1000 kn su bili
Joj i ja bi pekac… pikiram vec duze vrijeme,a muz kaze zamjesi ahaaa… mos mislit 😂😂😂
Slapa danas kakala 3x da nadoknadi sto nije jucer… sve joj pobjeglo iz pelene.
Al eto,neka mu.. 😆😊I me i ja sam ga pikirala vec duze,ustvari mm je najvise htio da kupimo,njegovi ptijatelji su imali pa je vidio i jeo kod njih kruh,i svidjelo mu se….uglavnom bili su nam skupi,pa nikako kupit i sad sam vidjela akciju u Lidlu bio je 450 kn pa smo kupili,ima 3 god. garanciju,takve sam gledala te jacine u elipsu i emmezzeti po 1000 kn su bili
Ma znas da je meni ta elektronika iz lidla odlicna.
Jeftino i dugo traje..
A 450 kn je odlicna cijena..
Ja ne bi dala preko 500kn nema sanse..
Zubic je izasaaaaaooo 😍😍😍😍😍 Zveckaaaaaa 😍😍😍😍
Bravo za Diega! Sad brzo mozes ocekivati i drugi!
Romi sad si me natjerala da zamjesim kruh danas..a uopce nisam imala u planu to!
Kako ti svi nasi muzevi kazu da su nas ukrali..
I ja volim domaci kruh,mama ga je vecinom pekla,a i ja ponekad,a sad mi pekac sve sam radi,ja samo stavim sve unutra
moderna domacica ....mos mislit
Poslala sam zahtjev za grupu, primite me 😂
Tko me pitao za boje...boje su wiltonove, a tako intezivne boje ne mozete dobiti sa "domacim" ticinom vec kupovnim. I figure se rade od posebne model paste koja je cvrsta i pogodna za oblikovanje
Sortiraj odgovore
Najstariji