Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    07. Ožujak 2018. 14:16

Romi, SLOMIT 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    Ma ja ovdje dolazim koliko stignem 😊😉 Sami me nervira to sto mi blokira tipkovnicu i nece i nece i neceeeeeeeee pisati i onda se zacrni... pa odjednom me izbaci.. uzas ziviiii..

Suncokretica
    07. Ožujak 2018. 14:17

Napokon lijepo vrijeme i uživamo u šetnjama! 
    Moja L se počela odgurivati nogama o podlogu pa se diže tijelom gore, kao da radi most. To traje kratko al svejedno ne znam jel to normalno? Jel još nekome to beba radi? 

I_me
    07. Ožujak 2018. 14:18

Joj i ja bi pekac... pikiram vec duze vrijeme,a muz kaze zamjesi ahaaa... mos mislit 😂😂😂
    Slapa danas kakala 3x da nadoknadi sto nije jucer... sve joj pobjeglo iz pelene. 
    Ja sam sa muzem 8 i pol god.. 😊
    Prije njega sa bivsim sa bila 2x po 3 god..
    Muz kaze da me preoteo 😂😂😂
    A krenuli oko god dana od prekida sa bivsim.. 
    Al eto,neka mu.. 😆😊

I_me
    07. Ožujak 2018. 14:19

barbs

Zubic je izasaaaaaooo 😍😍😍😍😍 Zveckaaaaaa 😍😍😍😍

Jeeeeeeeee 😆😆😆😊😊😊

barbs
    07. Ožujak 2018. 14:22

Suncokretice, super za lijepo vrijeme 😘 a za most, ne znam... Diego povremeno nesto slicno radi... 
    I me, i muz meni kaze da mijesim.. aaaahaaaaa 😂😂😂😂 to sveki svaki vikend mijesi hahhahahaa 😂😂😂😂 i nek te je preoteo 😍😍😍 

Maja 3
    07. Ožujak 2018. 14:22

barbs

Bravo za Diega! Sad brzo mozes ocekivati i drugi!
    Romi sad si me natjerala da zamjesim kruh danas..a uopce nisam imala u planu to!
    Kako ti svi nasi muzevi kazu da su nas ukrali..

• Romi
    07. Ožujak 2018. 14:27

I_me

Joj i ja bi pekac… pikiram vec duze vrijeme,a muz kaze zamjesi ahaaa… mos mislit 😂😂😂
    Slapa danas kakala 3x da nadoknadi sto nije jucer… sve joj pobjeglo iz pelene.
    Al eto,neka mu.. 😆😊

I me i ja sam ga pikirala vec duze,ustvari mm je najvise htio da kupimo,njegovi ptijatelji su imali pa je vidio i jeo kod njih  kruh,i svidjelo mu se....uglavnom bili su nam skupi,pa nikako kupit i sad sam vidjela akciju u Lidlu bio je 450 kn pa smo kupili,ima 3 god. garanciju,takve sam gledala te jacine u elipsu i emmezzeti po 1000 kn su bili 

I_me
    07. Ožujak 2018. 14:31

Romi

I_me

Joj i ja bi pekac… pikiram vec duze vrijeme,a muz kaze zamjesi ahaaa… mos mislit 😂😂😂
    Slapa danas kakala 3x da nadoknadi sto nije jucer… sve joj pobjeglo iz pelene.
    Al eto,neka mu.. 😆😊
    I me i ja sam ga pikirala vec duze,ustvari mm je najvise htio da kupimo,njegovi ptijatelji su imali pa je vidio i jeo kod njih kruh,i svidjelo mu se….uglavnom bili su nam skupi,pa nikako kupit i sad sam vidjela akciju u Lidlu bio je 450 kn pa smo kupili,ima 3 god. garanciju,takve sam gledala te jacine u elipsu i emmezzeti po 1000 kn su bili

Ma znas da je meni ta elektronika iz lidla odlicna.
    Jeftino i dugo traje..
    A 450 kn je odlicna cijena.. 
    Ja ne bi dala preko 500kn nema sanse..

• Romi
    07. Ožujak 2018. 14:32

Maslacak31

barbs

Bravo za Diega! Sad brzo mozes ocekivati i drugi!
    Romi sad si me natjerala da zamjesim kruh danas..a uopce nisam imala u planu to!
    Kako ti svi nasi muzevi kazu da su nas ukrali..

I ja volim domaci kruh,mama ga je vecinom pekla,a i ja ponekad,a sad mi pekac sve sam radi,ja samo stavim sve unutra moderna domacica ....mos mislit

• sretna
    07. Ožujak 2018. 14:33

Poslala sam zahtjev za grupu, primite me 😂
    Tko me pitao za boje...boje su wiltonove, a tako intezivne boje ne mozete dobiti sa "domacim" ticinom vec kupovnim. I figure se rade od posebne model paste koja je cvrsta i pogodna za oblikovanje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.