Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    07. Ožujak 2018. 13:01

Dena, vjerojatno al to je bas bilo povracanje u mlazovima...
    Maslacak, mi smo isto kod maticara 😁 Sad se nadam da nam nece svecenik pravit probleme pri krstenju a ako da, nek nas ozeni 😂😂😂
    Rucak-pojela pastu inforno od jucer a za kasnije cu napravit meso i rizu... 

barbs
    07. Ožujak 2018. 13:02

Nego, Maslacak, mozda nisi vidjela pitanje..  😂😂 posto osjetim na dodir bockanje zuba, da li to znaci da je izasao???

Maja 3
    07. Ožujak 2018. 13:11

barbs

Nego, Maslacak, mozda nisi vidjela pitanje.. 😂😂 posto osjetim na dodir bockanje zuba, da li to znaci da je izasao???

Ja sam skuzila da si ti konstatirala da je to zub! Probaj s malom zlicicom mu onako lagano,ak je zub vani cut ce se.
    Nemoj ga sad jako lupit..

Maja 3
    07. Ožujak 2018. 13:15

E da..mi obavili krstenje u 3 mj..a u 5 svadba..svecenik nas je pitao da kaj nebi prvo vjencanje..ili bar sve skupa..na kraju zakljucio da mi idemo krivim redosljedom..al sve smo rijesili..jos se nisam smjela ispovijedat do vjencanja u crkvi..i to sam onda dan prije svadbe imala raspravu u ispovjedaonici..dobila pokore..ko nikad!

dzenny
    07. Ožujak 2018. 13:33

Barbs,najlakse ti je zlicicom,kao sto Maslacak kaze.. ja sam isto tak utvrdila A zubice.. jer od zlicicu se bas cuje zubic ako je imalo izisao.. 😊

barbs
    07. Ožujak 2018. 13:46

Aha, hvala 😁
    Maslacak, tako nasi frendovi... oni se zenili kod maticara, a kasnije krstili malog i nisu se uopce smijeli ispovjedati 😂😂

barbs
    07. Ožujak 2018. 13:49

E da, a drugi frendovi krstili malog u 9.mj i zenili se u 11. i nista im nije rekao svecenik.. kaze ta frendica da on ne pravi probleme.. a i nije isti taj iz price iznad i ovaj...

• Romi
    07. Ožujak 2018. 13:52

Senoritakova zao mi je za krvarenje,al bitno da je stalo i da je Rita sad dobro,q vjezbice ce pomoc dalje,znaci sad ste u Brodu,ja dolazim krajem mjeseca 
    Slazem se za fejs,ni ja nisam na fejsu i totalno san antifejs,tako da se nadam da nece sve pobjec tamo,da cemo se i dalje tipkat....smrc vec sam sad tuzna

• Romi
    07. Ožujak 2018. 14:01

Barbs da pekac mi je super ,nije mi zao sta sam ga kupila,bas cu ga iskoristit i to ne samo za kruh,mogu i druge stvari,kao biskvit ili slatko pecivo ili sl.,ako ga imaju nonici mozes probat
    Mamisita tako je i Lea isto imala temp. kao i K.,nikad vecu od te,tako da super za sad to prolazi
    Maslacak super mi je tvoja prica s muzem 
    Barbs sta znaci razbit stol ili fotelju 

barbs
    07. Ožujak 2018. 14:15

Zubic je izasaaaaaooo 😍😍😍😍😍 Zveckaaaaaa 😍😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.