Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 15. Veljača 2018. 10:38

[OBRISANO] 15. Veljača 2018. 10:40

• sretna
    15. Veljača 2018. 10:45

Mi smo L rezervirali igraonicu za rodendan za klince iz vrtica. Bas im je super tamo, imaju tobogan, onaj ogroman bazen s lopticama, trampolin i svasta jos 😄

[OBRISANO] 15. Veljača 2018. 10:46

[OBRISANO] 15. Veljača 2018. 10:48

barbs
    15. Veljača 2018. 10:50

Srerna, to je fora 😊😊😊😊 A je l svake godine slavi tako?
    Mamosita, 100ljudi 100cudi..
    Suncokretice, mozda Kiki??

barbs
    15. Veljača 2018. 10:52

luce <3

Barbs izludi covika kad tako komentiraju za majcino mljeko… Umisto da budu podrska oni samo stvari otezavaju…ok da netko to spomene jednom, ali stalno tako upirat 😠 ja ti se divim kako im nisi jos odbrusila posteno…

Ne znam sta cekam hahahahaha PREVISE SAM FINA

[OBRISANO] 15. Veljača 2018. 10:53

I_me
    15. Veljača 2018. 10:55

Suncokretice aleluja! Sad bar znate sto je .. siroce malo ona se patila.. dobro da si isla kod privatnika.. jer ja tek sad na zalost vidim nase zdravstvo i ljecnike ..
    Mamasita-ne brini za zelenu stolicu, ili si nesto papala zeleno ili je stolica malo duze ostala u crijevima pa je oksidirala.
    Ja sam jucer navecer jela blitvu a ujutro kakica zelena
    Bila sad vizita. Ipak ide na punkciju. Kada? Nemam pojma.. mora neki doktor doci.. a krv ce vadit sutra. Tak da u biti ne znam nista. Nista konkretno nisu rekli. Luda sam. A ema danas cendrava za poludit. I njoj pun klinac.. samo place.😢😢😢..a meni ruke otpadaju. 😢
    Kazu punkcija sutra, a trebala jucer biti.. kazem dokt jel oni mene zajebavaju?? Ta punkcija se trebala obavit odmah da se vidi sta je to.. 
    Ja sam kao mala isla na punkcije limfnih cvorova i imala sam kvrgu na sisi koju sam isto punktirala.  Pa je sestra vidjela da sam popizdila i rekla kad je dokt otisla da ce odmah ici zvati da dodje taj neki dokt..
    Inace ova u viziti je bas neka mutava.. komunikacija sa roditeljima 0 bodova. Trebala bi na tecaj za komunikaciju sa roditeljima cija su djeca bolna!
    A ostalo dokt i sestre stvarno super.

• Barbi13
    15. Veljača 2018. 10:56

Jutro😘😘kavica,danas mi je muz slobodan napokon😆starija kci mi ima rodjendan pa popodne idemo kupit tenisice a nakon toga roditeljski vezano za maturalno putovanje😥😥nocas sam se vrtila u krevetu ko na raznju kad kazu danas cifru koju trba uplatiti a nema prekovremenih sati😢

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI