Mi smo L rezervirali igraonicu za rodendan za klince iz vrtica. Bas im je super tamo, imaju tobogan, onaj ogroman bazen s lopticama, trampolin i svasta jos 😄

Srerna, to je fora 😊😊😊😊 A je l svake godine slavi tako?
Mamosita, 100ljudi 100cudi..
Suncokretice, mozda Kiki??

Barbs izludi covika kad tako komentiraju za majcino mljeko… Umisto da budu podrska oni samo stvari otezavaju…ok da netko to spomene jednom, ali stalno tako upirat 😠 ja ti se divim kako im nisi jos odbrusila posteno…
Ne znam sta cekam hahahahaha PREVISE SAM FINA

Suncokretice aleluja! Sad bar znate sto je .. siroce malo ona se patila.. dobro da si isla kod privatnika.. jer ja tek sad na zalost vidim nase zdravstvo i ljecnike ..
Mamasita-ne brini za zelenu stolicu, ili si nesto papala zeleno ili je stolica malo duze ostala u crijevima pa je oksidirala.
Ja sam jucer navecer jela blitvu a ujutro kakica zelena
Bila sad vizita. Ipak ide na punkciju. Kada? Nemam pojma.. mora neki doktor doci.. a krv ce vadit sutra. Tak da u biti ne znam nista. Nista konkretno nisu rekli. Luda sam. A ema danas cendrava za poludit. I njoj pun klinac.. samo place.😢😢😢..a meni ruke otpadaju. 😢
Kazu punkcija sutra, a trebala jucer biti.. kazem dokt jel oni mene zajebavaju?? Ta punkcija se trebala obavit odmah da se vidi sta je to..
Ja sam kao mala isla na punkcije limfnih cvorova i imala sam kvrgu na sisi koju sam isto punktirala. Pa je sestra vidjela da sam popizdila i rekla kad je dokt otisla da ce odmah ici zvati da dodje taj neki dokt..
Inace ova u viziti je bas neka mutava.. komunikacija sa roditeljima 0 bodova. Trebala bi na tecaj za komunikaciju sa roditeljima cija su djeca bolna!
A ostalo dokt i sestre stvarno super.

Jutro😘😘kavica,danas mi je muz slobodan napokon😆starija kci mi ima rodjendan pa popodne idemo kupit tenisice a nakon toga roditeljski vezano za maturalno putovanje😥😥nocas sam se vrtila u krevetu ko na raznju kad kazu danas cifru koju trba uplatiti a nema prekovremenih sati😢

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji