Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    07. Ožujak 2018. 12:36

Hedge, trazi, sto te briga 😉 Meni se brdo njih najavljuju... rodbina... ili npr familija od frendice cija sam kuma bila u 9.mj ali jos ni traga ni glasa 😂😂😂 a ako me.pitaju cu im rado reci PELENE

barbs
    07. Ožujak 2018. 12:38

Srnac, HAHAHAHAHAA, PUSTIO 😂😂😂😂😂😂😂
    Maslacak, znaci to je toooo? Zubic je izasao? Bas na dodir osjecam bockanjeeeee... a moguce da... kaze frndica da mozda mi je dosta kakao i radi toga... radi zubica...
    Senorita, jaaaaaaoooooo,

barbs
    07. Ožujak 2018. 12:39

Senorita, bitno da je sada ok s curkom 😘😘😘😘
    Eto o tome vam pricam... ne mogu ni sloziti jednu pisljivu poruku a da mi ne blokiraaaaaaaa.... 
    Prebacit cu se na komp 😂😂😂😂
    Diego spava 😎 wuhuhuuu Iskorostili smo vrijeme prije kise.. taman se vratili doma i pocelo je padatiii... pa sam brze bolje trcala po plahte i nosila ih pored peci kod sveki

barbs
    07. Ožujak 2018. 12:40

Ajmeeeee, cica mi je opet prepunaaaa I to desna koju nisam ispraznila jer nisam znala hoce li me pitati cicati ili ne...

barbs
    07. Ožujak 2018. 12:42

RAZBILA ahahahhahahahhahahjahahhhahahahahhahaaahahahahaha
    mi kazemo isto: razbio mi se stol 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 

Maja 3
    07. Ožujak 2018. 12:46

Muz i ja smo skupa 4 godine..prije tog sam bila u vezi 8 godina..i iscrpilo me totalno..kad smo se razisli jos sam godinu dana bila solo i uzivala,a muza znam 8 godina jer mi je to od frendice brat..i kad su oni slavili rodjendan od malog,nas dvoje smo malo cugnuli i u 2 u noci sjeli u autobus za more..bilo kud..nije bilo bitno. Jos i danas prica da me ukrao. Onda nakon nekih mjesec dana smo zavrsili zajedno...za godinu dana se odlucili za svadbu,pa sam ostala trudna..i na kraju imala 2 svadbe jer nisam htjela datum mjenjat!🤣

barbs
    07. Ožujak 2018. 12:53

Maslacak, ja sam ostala trudna nakon sto smo se zarucili... 7mj nakon 😁i isto mi nije palo na pamet promijenit datum 😂😂😂 i tako se vjencali 6.5. 😊😊😊😊

• Dena1009
    07. Ožujak 2018. 12:54

Barbs mozda mu samo bilo previse i V zna bljucnut kasicu.
    Senoritkova zao mi je zbog krvarenj, nadam se da ce sve biti u redu. Kolko sam imala prilike cuti i citati to se sve rijesava vjezbicama i ne ostavlja posljedica.☺
    Dzenni hvala za link i sretna za broj 😘😘
    Mamasita drago mi je da je tm shvatio sto si mu govorila. ☺ I sama sam bila zadnji put kod pedice bez mm, bas grozno, sto stvari radis odjednom, dok ti dijete place na uho i uz to moras pratiti sto ti ona govori, a nisam cula ni svoje misli. 😣

url=https://lilypie.com]

Maja 3
    07. Ožujak 2018. 12:55

Barbs,hahha! Mi smo 20. 05.
    Samo smo maticara onda obavili prije nego sto se mala rodila..

Maja 3
    07. Ožujak 2018. 12:57

Sto kuhate danas? Ja odlucila bolonjez napravit..neda mi se kuhat nesto dugo!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.