Ustanovili smo odavno da Sanjchi ima srece s Luce 😂😂😂😂
Drugo ce me vjerojatno satrat😂
Ne brini sanjchi,moja mala je bila dobra..a mali je jos bolji od nje kaj se spavanja tice!
Mozda ce i tebi tako!
Sretna, predivna torta 😊
Okretanje-Dirgo ima 5,5mj i jos se samostalno ne okrece a s 5mj smo bili pedijatrici i pokazala nam je vjezbe i nista nam nije rekla kad je pravilo da bi se trebao okreta
Sretna, predivna torta 😊
Okretanje-Dirgo ima 5,5mj i jos se samostalno ne okrece a s 5mj smo bili pedijatrici i pokazala nam je vjezbe i nista nam nije rekla kad je pravilo da bi se trebao okreta
*okretati ... Neki dan s muzevom rodjakinjom pricala o tome i rekla je da to ovisi o djetetu, netko prije a netko kasnije..
Sanjchi255 Hvala tii :* Iz okolice Karlovca :)
Maslacak31 Hvala.. Sad su najslađi 😍
I me super za pregled,šaljem puse šlapici
Nena dobrodošla na tipkanje
Sretna baš mi je drago da ste se zabavili i da je sve prošlo super....torta ti je odlična,baš sam se pitala dal ćeš ju sama peći,koje si boje koristila za tićino,baš su lijepe intenzivne
Maslačak imaš super recept za tićino na "Natašine slastice" ja sam ga prvi put radila nedavno po tom receptu i odličan je,od mah mi je uspjelo iz prve,inače ženska ima super recepte i sve dobro detaljno objasni
Srnac jel zaspao u kolicima?
Inace sto se spavanja po danu tice nije ni kod nas nista bolje, u kolicima odspava vani i nekad kad se vratimo u kucu nastavi. Inace na rukama ju drzim jer cim je legnem u kolica se trzne i probudi, ili pak s njom na krevet i spava uz sisu! Ili tako ili nikako.
A da je budnu legnem i da zaspije to se nikad nije desilo!
Sortiraj odgovore
Najstariji