Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Srnac
    03. Ožujak 2018. 17:15

Sanjchi super da ste izasli..ja bi isto izasla da ima sunca..ovak sam pokucarac 
    L je medenica zabundana 😍

Bela
    03. Ožujak 2018. 17:55

Barbs slatkis je D. Pocela mu kosica rasti 
    I bas neozbiljno za narudzbu, isla sam gledati stranicu i puno ima upita. Ja nisam jos nikad naletjela na tako nesto, ali ima svega. 
    Npr nedavno sam narucila sa factcool i vise necu! Dvije majice na patent svaka 115 kn, oprane jednom i sve na grudice dosle. 
    Klea i sretna lijep provod na festicama zelim. 
    Sanjchi super za izlazak, barem malo zraka udahnuti. Kod nas pada cijeli dan, uzas vrijeme 

luce <3
    03. Ožujak 2018. 19:01

Dena bome dobro je V podnio taj put... Nadam se da ces brzo ozdravit
    Dori sretno krstenje i 3 miseca
    Luce je pravi bonbon, super je slikica
    Barbs ti bi se tribala ostavit onlime shopinga i prodaje, izgleda da nije to za tebe 😂😂 salim se malo 😊 Diego je bas lip, vidi ga kako uziva 😍
    Mi smo danas uspili malo utec vanka prije kise, sad stalno zovu glupu kisu 😭😭😭 ocu prolice i sunce i kratke rukave

Barkleys
    03. Ožujak 2018. 19:06

Pa točno to Srnac. Ono nije ovo da naručuješ sa wisha pa uvijek postoji šansa da dođe svakakvo. Ova ženska je poznata po tim majicama, bila je u novinama, bla bla bla, znam da je jednom p****la jer joj kao drugi "kradu" ideje za natpise...baš bi trebala Barbs ono kad možeš dati ocjenu stranici i napisati šta je bilo. Pa da vide drugi. 

Barkleys
    03. Ožujak 2018. 19:07

Pa točno to Srnac. Ono nije ovo da naručuješ sa wisha pa uvijek postoji šansa da dođe svakakvo. Ova ženska je poznata po tim majicama, bila je u novinama, bla bla bla, znam da je jednom p****la jer joj kao drugi "kradu" ideje za natpise...baš bi trebala Barbs ono kad možeš dati ocjenu stranici i napisati šta je bilo. Pa da vide drugi. 

I_me
    03. Ožujak 2018. 19:46

Evo i menee...
    Cijeli dan slusam teen fore i forice 😂😂😂
    Bili sad kod kumova na rostilju 😂. Cak sam si mrknula jednu jack/colu 😄
    Mi smo se vratile kuci a decki su jos ostali druzit se. Al mislim da nece jos dugo, muz lagano zijeva 😂😂, a bratici u naponu snage 😂😂
    Barbs- dirgo je 🍬
    Ti mu vec dajes bananu? Nama su rekli banane tek sa 9 mj? Al ja mislim da cemo isto krenut ranije..

Maja 3
    03. Ožujak 2018. 20:28

Evo me Barbs! Tu sam,al ne stignem nista! Isli malo do kumova..rucak,shoping..i zadnje uzivanje na snijegu!
    Kupili smo klincima kucicu,da im bide za igraliste njihovo..zasad je u kuci-mala je odusevljena.
    Klea-nadam se da je sve ok proslo! Boja kose je super!
    Dena-bomr je to put..i svaka cast Viktoru sto je to super podnio.
    Sanjchi-Lucku nemoram ni komentirat-prekrasna ko i uvijek!
    Neznam jesam nesto preskocila komentirat.

Maja 3
    03. Ožujak 2018. 20:33

Kod nas se nasipi slazu cijeli dan-ne znam sto ce to bit..kad su takve pripreme!
    Nadam se da je ono-tresla se brda..rodio se mis!
    Evo i kucice..i jedna zimska!

Maja 3
    03. Ožujak 2018. 20:35

Aha,Diego uziva! Njupalica mala!
    I necija beba pojede mrkvicu..i jos bi..ja dajem kolko hoce,znaju oni kad im je dosta,i pocnu pljuvat van!

• sretna
    03. Ožujak 2018. 21:30

Ljuta sam! Grade nasipe svima osim nama u pokupskoj dolini, nas ko j....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.