Sanjchi super da ste izasli..ja bi isto izasla da ima sunca..ovak sam pokucarac
L je medenica zabundana 😍
Barbs slatkis je D. Pocela mu kosica rasti
I bas neozbiljno za narudzbu, isla sam gledati stranicu i puno ima upita. Ja nisam jos nikad naletjela na tako nesto, ali ima svega.
Npr nedavno sam narucila sa factcool i vise necu! Dvije majice na patent svaka 115 kn, oprane jednom i sve na grudice dosle.
Klea i sretna lijep provod na festicama zelim.
Sanjchi super za izlazak, barem malo zraka udahnuti. Kod nas pada cijeli dan, uzas vrijeme
Dena bome dobro je V podnio taj put... Nadam se da ces brzo ozdravit
Dori sretno krstenje i 3 miseca
Luce je pravi bonbon, super je slikica
Barbs ti bi se tribala ostavit onlime shopinga i prodaje, izgleda da nije to za tebe 😂😂 salim se malo 😊 Diego je bas lip, vidi ga kako uziva 😍
Mi smo danas uspili malo utec vanka prije kise, sad stalno zovu glupu kisu 😭😭😭 ocu prolice i sunce i kratke rukave
Pa točno to Srnac. Ono nije ovo da naručuješ sa wisha pa uvijek postoji šansa da dođe svakakvo. Ova ženska je poznata po tim majicama, bila je u novinama, bla bla bla, znam da je jednom p****la jer joj kao drugi "kradu" ideje za natpise...baš bi trebala Barbs ono kad možeš dati ocjenu stranici i napisati šta je bilo. Pa da vide drugi.
Pa točno to Srnac. Ono nije ovo da naručuješ sa wisha pa uvijek postoji šansa da dođe svakakvo. Ova ženska je poznata po tim majicama, bila je u novinama, bla bla bla, znam da je jednom p****la jer joj kao drugi "kradu" ideje za natpise...baš bi trebala Barbs ono kad možeš dati ocjenu stranici i napisati šta je bilo. Pa da vide drugi.
Evo i menee...
Cijeli dan slusam teen fore i forice 😂😂😂
Bili sad kod kumova na rostilju 😂. Cak sam si mrknula jednu jack/colu 😄
Mi smo se vratile kuci a decki su jos ostali druzit se. Al mislim da nece jos dugo, muz lagano zijeva 😂😂, a bratici u naponu snage 😂😂
Barbs- dirgo je 🍬
Ti mu vec dajes bananu? Nama su rekli banane tek sa 9 mj? Al ja mislim da cemo isto krenut ranije..
Evo me Barbs! Tu sam,al ne stignem nista! Isli malo do kumova..rucak,shoping..i zadnje uzivanje na snijegu!
Kupili smo klincima kucicu,da im bide za igraliste njihovo..zasad je u kuci-mala je odusevljena.
Klea-nadam se da je sve ok proslo! Boja kose je super!
Dena-bomr je to put..i svaka cast Viktoru sto je to super podnio.
Sanjchi-Lucku nemoram ni komentirat-prekrasna ko i uvijek!
Neznam jesam nesto preskocila komentirat.
Kod nas se nasipi slazu cijeli dan-ne znam sto ce to bit..kad su takve pripreme!
Nadam se da je ono-tresla se brda..rodio se mis!
Evo i kucice..i jedna zimska!
Aha,Diego uziva! Njupalica mala!
I necija beba pojede mrkvicu..i jos bi..ja dajem kolko hoce,znaju oni kad im je dosta,i pocnu pljuvat van!
Ljuta sam! Grade nasipe svima osim nama u pokupskoj dolini, nas ko j....
Sortiraj odgovore
Najstariji