Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    12. Veljača 2018. 21:58

barbs

Pilates ne volim.
    Kiki, ja mislila 400kn slikanje s fotobookon!Aaaa ne neeee… pa book si i sama mozes napraviti ako zesli…
    Sretna, jesi bookice napravila?

Ma jesam vraga! Proci ce jos.4.godine dok ih napravim 😂 nemam vremena

[OBRISANO] 12. Veljača 2018. 22:14

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Romi
    12. Veljača 2018. 22:54

Barbi13

barbs

Barbi, sto bi?
    D je zaspao tocno u 21h… A muz me dns nazivciraaaaooo… jucer smo primjetili da ne voli pljeskanje.. poceo nam je plakati.. i dns mu je zapljeskao popodne i opet je poceo plakati i prije nego sam isla na trening OPET… bio je kod sveki… aaajmeeee, toliko je neutjesno plakao i jecao da sam ja morala ostati duze da ga smirim i svejedno su rekli da nije bio mir

Cijeli dan nije spavala,nismo bili vani i odmah je kenjkava.Jedva cekam toplije dane🌷🌷🌷

Tako i moja,navikle smo ic svaki dan van i ako ne idemo van odmah je sva nikakva,nit spava nit jede kako treba,sutra bi trebale ic na cjepljenje ,a tako mi je tlaka to 

• Romi
    12. Veljača 2018. 22:55

sanjchi255

I me, bit ce sve OK😊 na sigurnom ste!😘
    Mene moj zivcira danas isto..sve me nervira a ja sam sva neka slomljena. Tak sam se osjecala prosle godine u ovo doba, nadam se da nijr opet isti razlog😩😩😩 ako je, ubit cu muza😆😆

• Barbi13
    12. Veljača 2018. 23:41

sanjchi255

I me, bit ce sve OK😊 na sigurnom ste!😘
    Mene moj zivcira danas isto..sve me nervira a ja sam sva neka slomljena. Tak sam se osjecala prosle godine u ovo doba, nadam se da nijr opet isti razlog😩😩😩 ako je, ubit cu muza😆😆

Yeeeeeeeee sanjchi😘😘fale nam cari trudnoce pa da nas podsjetis😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    12. Veljača 2018. 23:42

Romi

Barbi13

barbs

Barbi, sto bi?
    D je zaspao tocno u 21h… A muz me dns nazivciraaaaooo… jucer smo primjetili da ne voli pljeskanje.. poceo nam je plakati.. i dns mu je zapljeskao popodne i opet je poceo plakati i prije nego sam isla na trening OPET… bio je kod sveki… aaajmeeee, toliko je neutjesno plakao i jecao da sam ja morala ostati duze da ga smirim i svejedno su rekli da nije bio mir

Cijeli dan nije spavala,nismo bili vani i odmah je kenjkava.Jedva cekam toplije dane🌷🌷🌷

Tako i moja,navikle smo ic svaki dan van i ako ne idemo van odmah je sva nikakva,nit spava nit jede kako treba,sutra bi trebale ic na cjepljenje ,a tako mi je tlaka to

Kod kojeg pedica idete?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

I_me
    13. Veljača 2018. 06:33

Jutro mame.. 
    Nesto miran forum nocas..
    Slapa dobiva inekcije u guzu svakih 8h,
    Ona je nasmijana i raspolozena..
    Jedina cura na odjelu pa je glavna faca 😂😂😂
    Ja ok,smirila se.. nema pomoci od kukamja i plakanja 😊
    Vidim fa ste pisali o 50 nijansi.. 😂😂😂
    Ja sam isto nadobudno kupila sve knjige i zali boze tih 100kn 😂😂 mogla sam otic za te novce na par piva,jer meni pivo koje popijem tu i tamo pravi veci uzitak nego te knjige.. 
    Al ajd nekom je suler ali mene nije taklo..

[OBRISANO] 13. Veljača 2018. 07:48

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    13. Veljača 2018. 07:54

Marijana  evo next ima elegantnije cipelice za krstenje

• Amore
    13. Veljača 2018. 08:08

Bravo, I me, samo pozitivno! Sta joj daju, antibiotik neki? Kod nas jutros snijeg, i hladno jako, ne izlazimo do rucka sigurno❄❄⛄⛄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI