Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    02. Listopad 2017. 11:56

A tvoje krvarenje je vjerojatno radi nervoze i napora...

zelimobebu2701
    02. Listopad 2017. 12:40

Bok curke počela sam vas i ovdje pratit, zanima me što me uskoro čeka i kako se snaći vidim da ste se vi uglavnom super snašle jer nije lako odjednom s malom bebom, bebice vam lijepo napreduju, a sad ja imam jedno pitanje i nadam se da vam ne zvuči glupo: ja već neko vrijeme primjetim kao da čujem u trbuhu pucketanje zglobova. Čitala sam ima jako malo o tome po netu, ali događalo se trudnicama. Jel još koja to čula pred kraj trudnoće? uglavnom jednom dnevnom se dogodi kad je malac aktivan 😱😱

I_me
    02. Listopad 2017. 13:08

Zelim bebu- pred kraj mi se cinilo da cujem pucketanje.. kao mjehurici.. mozda 2-3× da sam cula. 
    Barbs-muz radi. Dobio je 6 dana slobodno na poslu ali to ce iskoristiti iduci tj. Starci su mi tu do subote, pa kad oni odu, on i ja nastupamo 😆
    Violeta-luda ti ta sogi.. ja bi poludila..🙁

I_me
    02. Listopad 2017. 13:11

violeta1

Evo ovako nesta slicno cemo dobit od te kolegice

Ovo mi je super. Bas je fora. 😍
    Ja sam frendici poslala sliku male kad smo izlazili iz bolnice da je vidi. I ona mi razvila tu sliku i stavila u okvir i poklonila 😍
    Sad kad ne gledam mali non stop, onda piljim u tu sliku ko idiot 😂😂😂

I_me
    02. Listopad 2017. 13:13
    To je ta slika
    To je ta slika

violeta1
    02. Listopad 2017. 13:48

Zelimobebu ja nisam nista osjecala i cula tako 🤔
    Barbs evo mi smo biki u dvoristu sad neki 15min, vani je prekrasno vrijeme. Jos kad muz dode s posla reci cu mu nek jos malo ide s njim van.
    I_me i Barbs i ja polako cu poludit sa takvom sogoricom. Moram smislit kako da joj kulturno kazem odjebi 😂 Ako imate ideje slobodno pisite hehe

violeta1
    02. Listopad 2017. 13:50

I_me slika je predivna... 😘😘😘

zelimobebu2701
    02. Listopad 2017. 14:49

I_me drago mi je da je bar netko čuo to, ponekad mislim da mi se samo čini, ali stvarno to čujem 😱😆 kažu da je to znak da bebi dobro rade pluća. I da malena je predivna, misica mala 😍

Marijana12345
    02. Listopad 2017. 15:41

Cure moje ja sam psihicki i fizicki bolje. Hvala bogu da mi je babica jucer na netadni dan bila inace bih danas vec bila u bolnici s mastitisom. Cice su i dalje bolne i ogromne ali je nestalo crvenilo koje je preteca mastitisu. Izdajam nakon svakog dojenja i to cca 40-60ml a tek je dijete staro 4 dana. Jos dovoljno jako ne vuce ali sretna sam da kroz izdojeno mlijeko dobije ono najmasnije i najhranjivije. Od jucer je zahvaljujuci tome dobio 100g. Moram nadohranjivat na flasicu, a evo bas MM ide kupit jednu koja je najdlicnija bradavici kako bi se sprijecilo navikavanje (makar imam cijeli komplet aventovih). Rijec je od modelu Calma od Medele. Ovdje kosta 17€. Navodno ima malu malu rupicu za razliku od aventovih iz koje bss treba vuci kao iz cike. Ne znam jel je ima u HR za kupiti. I jos nesto: rekla mi je da trebam svaki dan 20-30min lezati na trbuhu na povisenom jastuku (banana jadtuku poprecki) da pomognem maternici vratiti se u prvobitni polozaj, ovdje u DE ne preporucuju steznike.

barbs
    02. Listopad 2017. 16:15

Zelimibebu, ja sam osjecala trnce 2D u trbuhu prije poroda...
    Aaaajmeeee, i ja sam htjela opet vani s Diegom kad muz dodje s posla ali ne znam sto je Diegu bilo... Bio je budan od 12 i nesto do 15.30... nikako ga uspavati... Bili smo u setnji po kvartu i malo u dvoristu s Rubi... Sad spava vec 45 min i ja sam na kratko ubila oko...
    Samo se nadam da se nece uvaliti sveki ovdje ... Nemam volje nikoga gledat...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.