Najcesce ispred glave kad tek zaspi a kasnije ih spusti. Probaj! Marijana je to jos prije savjetovala ali ja nisam ni pokusavala jer moj T opcenito ne voli biti na trbuhu pa mi nije bilo ni na kraj pameti da bi tako spavao.
Saaaaaanjchi...predobro izgledaju🤓🤓🤓
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Mi smo danas bili kod mojih.. Jakov je ok, Lanu sam ostavila doma danas tak da odemo k mojima jer su se zazeljeli pa da iskoristimo jos dok mi je mama na godisnjem😊 maloprije smo dosli doma...sad malo odmor pa opet kostim radit😂😂😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sanjchi! Mljaccc! Sad bi i ja!
Dena,super za frizera..i putovanje..i da ste doma.
Sretna,okvir je mrak! Ja sam svojima od udruge NADA uzimala,da malo humanitarno pomognem..nisu skupi 25 kn komad..a lijepi su.
Sanjchi pesek je predivan..ja isto te male pasmine obozavam.
Kaj jos? Neznam..evo tek sad kavu pijem..glava me ubije..idem malog stavit spavat..pa da vodim borbu samo s kceri
E da barbs,vidjela sam ti onakvu stolicu stobtrazis na letgo,ali u varazdinu. 150 kn.
Evo Lukin,Tenin je muz razbio za Bozic pa cekam novi.
Lijepi je, ali nije moj "stil" 😄
Sanjchiiiiiii radim one paprikeeee! Sad se pekuuu. Cijela zgrada miriše na pečene paprike, a samo sam 3 uzela...ali joj, čovječe, ja sam ko tuka neka za inovacije u kuhanju. Ja znam 10 osnovnih jela i trebala sam se toga držati, a ne ići eksperimentirat 🤣🤣🤣🤣 Znaš kak si ti rekla da ih pretežeš po pola? Očisti ja papriku, prerežem na pola, natrpam jednu polovicu, krenem drugu i skužim da ima rupu (jer sam ju očistila jel). Ugl, krivo sam prerezala po pola, umjesto onak "lađica" ja sam zdravo seljački po sredini... Ugl, ali ne, ja ipak odlučim staviti i tu papriku s rupom i naravno da je sve iscurilo iz nje. 🤣🤣🤣🤣Sad slušam kako cvrče...u pećnici...jedva čekam da probam... 😂😂😂😂😂😂 Obavezno ti slikam svoje remek djeloooo! P.s. pizze izgledaju genijslno. 😍
Suncokretice i Srnac super sto ste pronasle laksi nacin uspavljivanja 👍👍
Dena super sto je V tako sve dobro podnio i ja jedva cekam otic kod frizera nikako da dogovorim...
Sortiraj odgovore
Najstariji